Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз съм с Барум поларис , взех ги чисто нови за по 60 лв бройката и засега са супер
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

И двете коли съм ги обул със зимни Kormoran и съм доволен от тях за цената си.
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

Good Year Ultra grip 7 205/60/15 Това им е трети сезон , никога не са карани на високи температури. Малко се притеснявах от това че са на две тодини, но при последните снегове разсеях всякакви съмнения. Врътнах 1000 км последната седмица на сняг и Се държат перфектно. Това обаче ще е последен сезон за тях. Все пак и километрите ще започнат осезателно да влияят.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Аз си взех 4 чисто нови Michelin Alpin A3 - 195/65/R15 91T, за сега съм доволен за в бъщете ще видим
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
          Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

за зимата се обух с TOYO 16-ки за 180лв. броя.
            За сега отлични отзиви за сцеплението на сняг...
            В "най-кризисния" софийски ден издрапах без никакви проблеми по една много стръмна, нечистена улица в Лозенец...
            AR 155 2.0 16V Never Forget You
            AR 166 2.4 JTD

Comment

Nokian Nordman2 195/65/15 4 НОВИ

Nordman = руски, така де в Китай правени, за руската зима. Видяха ми се на далавера - 90лв бройката
              На сняг, лед са уникални - поне аз по стабилна гума не съм карал. Ама на сухо - нещо твърди - трополят, по завоите са осезателно по нестабилни от летните - приплъзват. Някакси не спира колата ...
              ALFA 156 1.9JTD '98
              ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
                Nordman = руски, така де в Китай правени, за руската зима. Видяха ми се на далавера - 90лв бройката
                На сняг, лед са уникални - поне аз по стабилна гума не съм карал. Ама на сухо - нещо твърди - трополят, по завоите са осезателно по нестабилни от летните - приплъзват. Някакси не спира колата ...
                Ужас ...
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                  аз съм с Барум поларис , взех ги чисто нови за по 60 лв бройката и засега са супер
                  с такива карах първата зима - прилична гума е!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                  X