Известие

Collapse
No announcement yet.

Одраскаха ми алфата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
    jivko7777 ти направо ми изпълни душата човеко,точно така е прав си завистливите само това могат да направят.Сега съм си порочал тениска с емблемата на Алфа Ромео и същия надпис ще го пише отзад на тенисакта и да дойдат завистливите нещасници на мен да ми направят нещо
    А каското ми е на Армеец и ми казаха там,че трябва да внеса първо 600 лв. после щели да покрият щетата
    Просто си казах истината Гледам всички са против тебе ама не е правилно...Та затова и изказах мнение

Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
    Не е заради това, що обиждате хората само! Селяни, завистници и др. И такъв надпис на Алфа, според мен не стои на мястото си!!! Аре, поздрави, и първо потърсете причината в себе си като разумни и възпитани хора!
    Виж сега колата си е моя, тя е частна собственост и мога не само да си лепя надписи на нея ами ако искам може да си я драскам, удрям и какво ли още не, но мога само аз!!! Е то тук идва разликата...никой няма право да ми докосва колата!!!
    И съм си прав защото завистливия голфаджия отвътре изгаря като гледа алфата и иска и той да притежава такова бижу, но всеобщото народно втълпяване е че Алфа се чупи...ми нека да се чупи само че през това време аз ще се наслаждавам на живота с нея, а такъв като него ще му е глусно дори да се качи в немската си каручка

ПП: Колега не искам да се засягаш, нямам лоши чуства към никой тук! Поздрави от мен
    Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:18.
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

http://vbox7.com/play:d94e2b1a
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Е то с такъв надпис... естествено,че ще я задерат !
        Незнам къде виждате завистливци.
        Че повечето от нас карат "кочини" на по 10-15 години ! ! !
        Кой ли е този човек,който не спи по цели нощи,само и само да надраска колата ви.
        Все едно другите марки не ги драскат...
        В повечео случаи сме си виновни ние,че паркираме на тротоара и пешеходцте негодуват.
        Също така и зависи К О Й ни е съсед.
        Истината е ,че завижащи на вашите коли сте само и единствено ВИЕ !
        Друго си е ,ако карате "159" , "Брера" ,"8C" и с малко късмет "Милано"
        Тогава вече може да ви е ЯД

АМ да щях да забравя за КЕЛЕШИТЕ напо 4-5-67 години,които съм ги хващал пред блока.
        Last edited by Smeshnika; d.m.y г., 19:23.
        Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
        Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
        Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Приятел има маркери в бриколажа. Заведи щетата по автомобила в каското без да предприемаш нищо.
          има два варианта:
          - или завеждаш щетата и като изплатиш вноските влизаш в сервиз
          - или заведи щета, пускащ експертна оценка, плащаш на ръка на някой майстор твой, а от експертната оценка като излезе решението до 15 дневен срок те ще ти приспаднат парите от следващи вноски
          П.П. махни тоя надпис отзад, че просто ядове ще береш!

За тази майка: Изрод, как може? Не е плащала за такива холиганства затова, ако я хвана около моята кола, коса няма да и остане, ебаси и решението. Скоро ще си намери майстора и ще видим дали ще посмее да дере коли! Да я затворят, да й надерат колата на нея да видим как ще се чувства. Не се сдържах, но ако ми се случи, крака няма да й останат. Др. път може да сметне, че някой е заел нейното място на паркинга!
          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:36.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
          X