Известие

Collapse
No announcement yet.

Черна хроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де, а ти какво направи по въпроса?
    sigpic

Comment

...и поредният....

Да го хванеш и....

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3337111
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Добре де, а ти какво направи по въпроса?
        Повярвай в асансьора ми идеше да го смачкам, но беше толкова пиан, че едва ли щеше да разбере какво и да било.
        Иначе сериозно какво можеше да направя, той вече беше слезнал от колата и не мисля, че дори да беше дошла полиция можеше да му направи нещо.
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Взимаш му ключовете, викаш полиция и ако вдигнат рамене, което е много вероятно, аз лично бих му изхвърлил ключовете от колата в канала
          sigpic

Comment

Вчера попаднах на три броя кандидати за черната хроника - този, на който му видях муцуната под каската, беше сигурно на 15-16 год. Слизам аз от околовръстното по България и вече съм се включила в първото платно. Виждам в огледалото някой ми свети отзад - мотор. Има място, давам мигач, заемам средна лента. След малко чувам газ, гледам в дясното огледало - на задна гума, изпреварва ме. Малко по-напред още двама такива, но караха чинно и явно изчакваха другарчето си, защото оставяха колите да ги изпреварват. Карам си аз напред, аха да го задмина, но той кара по осевата линия. Едва се въздържах да го метна на капака. Свирнах му, отмести се, изравни се с мен, гледа ме нагло и се хили. Направих му съответния развиващ знак с ръка. Изчезна. Минах в лява лента и продължих. На светофара на Била ги видях трите бъдещи жертви, наредени най-отпред. След малко се започнаха същите изпълнения с други нещастни шофьори. Мислех да звъня на 112, ама всеки да си носи последствията. Лошото е, заради такива недоносчета после някой ще го разнасят по съдилищата...
            GTV 2.0 TS '95
            Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Ами не са само те "донори" за съжаление - преди близо 2 години в катастрофа много близо до мястото където живея, моторист който с около 180 км/ч (в града) се врязва, карайки на задна гума, челно в кола познай дали само той си отиде...

За мен единственото обяснение за хора, които карат пияни "на щанга" или пък правят подобни "гъзарии" с моторите (и колите) си е, че са много сериозно психично болни и трябва да се лекуват в съответните институции, тъй като са опасни за околните... Не може да не ти дреме, че ще убиеш няколко човека, които не познаваш защото искаш да избиеш комплекса си колко велик шофьор си...
              Просто не е нормално да си чак толкова олигофренично малоумен, че да не можеш да се замислиш за толкова прости и логични последици от действията си

Comment

За шофиране в пияно състоние трябва да започнат да разстрелват показно! Само тогава ще има ефект от законовите норми.
                Били му взели книжката и там някаква си присъда имало... а вчера е затрил трима души!Пет книжки да му вземат, той пак ще кара! Само разстрел!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy
                  Вчера попаднах на три броя кандидати за черната хроника....
                  А проблема къде е бил точно, че чак ги отписахте от света момчетата?!
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Взимаш му ключовете, викаш полиция и ако вдигнат рамене, което е много вероятно, аз лично бих му изхвърлил ключовете от колата в канала
                    Мисля си, че нямало е да останат безучастни, защото е паркирал като арабин в пустиня.
                    От друга страна има свидетелски показания, които се взимат предвид.
                    Аз редовно звъня в полицията, когато някой кара като олигофрен, засича останалите водачи, прави се на мутра, минава на червено и т.н. Диктувам номера и 100% го проверяват!
                    Иначе аз лично бих го пребил тоя пиян олигофрен, ще му хвърля ключовете в шахтата и него след тях
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      А проблема къде е бил точно, че чак ги отписахте от света момчетата?!
                      Извинявай, но както си се изказал, ти изглежда нормално:
                      1. Някой на 15-16 да кара мотор/или мотопед, не им разбирам много;
                      2. Да се вдига на задна гума на бул.България в движението;
                      3. Да кара по осевата точно пред кола;
                      4. Да ми прави физиономии, които не знам какво значеха - 'Виж ме колко съм велик' или 'Ти можеш ли така', или кой знае, не мога да чета мисли.

Ако не виждаш проблем, за мен имаше, защото:
                      1. Можеше да не ми издържат нервите и да го метна на капака, вместо да скоча на клаксона;
                      2. Или да се разсея за 2 секунди точно в този момент, защото очаквам той да е в другото платно и далеч напред, и пак да го метна на капака.
                      3.Или докато той ме разсейва, аз да се натреса в някой друг.
                      Може вината да е в мен, знам ли...
                      GTV 2.0 TS '95

Comment

• Е, кажи нещо малко по-сериозно де
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                          За шофиране в пияно състоние трябва да започнат да разстрелват показно! Само тогава ще има ефект от законовите норми.
                          Били му взели книжката и там някаква си присъда имало... а вчера е затрил трима души!Пет книжки да му вземат, той пак ще кара! Само разстрел!
                          Бе само е необходимо да се вкарва в затвора, нищо повече, така е по света, а може и конфискация на колата.За нула време ще влязат в линия тия кретени.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
                            ...
                            Да бе, луда работа са тия мотористи, представяш ли си да беше те задминал така http://www.vbox7.com/play:68e3a065
                            или да си чати докато те изпреварва http://www.vbox7.com/play:eff4903d .
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 20:22.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Бе само е необходимо да се вкарва в затвора, нищо повече, така е по света, а може и конфискация на колата.За нула време ще влязат в линия тия кретени.
                              Тук за убийство не вкарват, ти за шофиране в пияно състояние. А и от къде на къде ще живее на гърба на данъкоплатците. Сега си спомням, че преди време имаше и някакви протести на затворниците, че живеели при лоши условия. Изобщо не е рентабилно според мен за държата( демек нас като издържащи държавата).
                              GTV 2.0 TS '95

Comment

• аз лично неможах да прочета цялата тема ... не издържам когато чета, че мой връстници (+)(-) са починали, че малки деца се борат за живота си и т.н. КАКВО КАКВО се случва по тези пътища, караш и гледаш отстрани паметник до паметник ... война ли има или какво немога да разбера ... не разбирам но се плаша и то много ... не зарад друго, а зарад това, че аз мене си паза ама другите мен пазат ли ме? яно никой никого не пази ... а това е жалко ... малумници много - Факт ... но лошото е, че заради тях загиват невинни хора ... според мен няма да е лошо да почнат там където е станала катастрофата да остават колата и до нея сложат табела на която да пише карал с толко загинали толко причина еди какво си ... мисла, че много хора когато минат покрай топче смачкана ламарина което се е наричало кола и в нея е имало хора ще пипнат спирачката веднага
                                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Working...
                                X