Известие

Collapse
No announcement yet.

Черна хроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Всяко правило си има изключения. Елате да видите в 10 вечерта как се кара с детето до Пирогов по спешност. Въобще не ме ебе кой кво мисли и дали има дупки или не. 100 по улиците бих казал че ги подминавах с доста. Ако ме засече патрулка може да покара зад мен колкото може и да ме изчака пред спешното. Ще им обърна внимание в момента, в който приключа с лекарите. Що го правя? Щото пицата ми идва по-бързо в нас от линейката.

А това дали ти е наточена колата или не няма никакво отоношение, защото дори и келешите си "наточват" колите за да им е кеф, когато те си ги гледат и те се качват в тях. Малко са хората, които си правят колите заради някой друг.
    Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 00:09.
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      На първо време си купи един дрон, покарай го малко да се понаучиш, за да може когато срещнеш едно такова устройство със самолета, да знаеш как да реагираш.
      Олди, ти и да ме подиграваш па няма ти се вържа щото Даймъндчето лети доста по-високо от всеки дрон бе мен но да кажем че срещна дрон-че в небесата имам си трилопатов пропелер и че го направя на Русенско варено преди оператора му да схване за какво точно става дума

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      Всяко правило си има изключения. Елате да видите в 10 вечерта как се кара с детето до Пирогов по спешност. Въобще не ме ебе кой кво мисли и дали има дупки или не. 100 по улиците бих казал че ги подминавах с доста. Ако ме засече патрулка може да покара зад мен колкото може и да ме изчака пред спешното. Ще им обърна внимание в момента, в който приключа с лекарите. Що го правя? Щото пицата ми идва по-бързо в нас от линейката.

А това дали ти е наточена колата или не няма никакво отоношение, защото дори и келешите си "наточват" колите за да им е кеф, когато те си ги гледат и те се качват в тях. Малко са хората, които си правят колите заради някой друг.
      Косьо, само в Пирогов и никога не ходете в ИСУЛ имам опит и дано малката принцеса да е ОК !!!

Comment

• ОК беше тогава. Пръстите й останаха защипани във вратата и пред очите ми се подуха и станаха тройни, но слава Богу нямаше страшно.

Иначе Пирогов или ИСУЛ е относително. Зависи какви лекари са на смяна и за какво иде реч. В Пирогов например през нощта в детското има само хирург т.е. ако трябва да се прави операция.

Последно ходихме в ИСУЛ за очен към 11 вечерта и попаднахме на някакъв млад пич, който ни оправи за 5мин.

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          ОК беше тогава. Пръстите й останаха защипани във вратата и пред очите ми се подуха и станаха тройни, но слава Богу нямаше страшно.

Иначе Пирогов или ИСУЛ е относително. Зависи какви лекари са на смяна и за какво иде реч. В Пирогов например през нощта в детското има само хирург т.е. ако трябва да се прави операция.

Последно ходихме в ИСУЛ за очен към 11 вечерта и попаднахме на някакъв млад пич, който ни оправи за 5мин.
          и ти си прав ... тва с лекарите е като да хвърлиш боб но поне в Пирогов няколко пъти спасяват малкото диване а и е до нас на сега ще ти кажа точно колко - ами 5 минути бягане с дете на ръце

Comment

• Ето ви как протича едно посещение по спешност в пернишката бърза помощ.
            На връх велик ден е. Дотатрузваш се по някакъв начин до сградата, но установяваш, че окуцял е доста трудно да стигнеш до отделението. Има някаква естакада, но то е все едно да катериш Сурибачи. С много междуметия и непечатаеми думи и изрази, някак си забивам знамето на върха, а там ме чака цяла тумба пияни цигани, които придружават един единствен циганин с аркада. Тя не е голяма, но тече обилно кръв и за това всички вият на умряло. Някакъв от персонала се опитва да въведе ред, но това не му се отдава, до като някакъв бабанка, с вид на санитар от контингента на сестра Рачел ги надвиква и с напълно непечатаеми изрази ги усмирява. Тука е трудно да различиш кой какъв е. Кое е шофьор, кой лекат или просто кибик. Всички са с кръвясали очи и всички псуват. Чакам чинно, някой да ми обърне внимание, но една сестра се занимава с боеца, а другите контролират тълпата, която става все по-голяма. По едно време няколко бабанки успяват да изведат циганите отвънка, което разбира се води до разгаряне на страстите. Очевидно решават, че така и така са тука и има лекарска помощ, защо да не си спретнат и един хубав бой. Кьотекът започва като скандал между две дърти вещици, който се поема с ентусиазъм от останалите и той се превръща във весел и бих казал бодър пердах. Понеже е произлязъл от жени, за сега всички се придържат към шамарите, които си раздават щедро. Веселбата щеше да продължи незлобиво, ако не бяха счупили една пейка. Някаква грабна едната летва и халоса задоволително един от тълпата. Това отприщи по-ниски страсти и само след минутка беше като в костинбродската кланица. Ето как от една аркада се стигна до счупени пищали, ребра, глави, ръце, носове и пукнат таз, на един дебелак, който падна от естакадата, до като дърпаше две разярени етърви. След около час ме погледнаха и изпратиха на ренген.
            -Само след час ще бъде готово- ентусиазирано ми съобщи лаборантката-лекарката сигурно сега пътува някъде и след около час ще влезе в нета и ще разчете снимката. Явно и лекарката беше запразнила някъде, защото това беше казала и на тия преди мене.
            След час и половина:
            -Има съмнение за пукнато, има съмнение за счупено, както и за скъсани връзки, ама няма нищо сигурно- бодро ми заяви лаборантката, нещо което и аз можех да поставя като диагноза.
            При травматолога беше като в руски медсанбат по време на настъпление. Докторът щедро раздаваше псувни и тоалетна хартия на пациентите, които сами един друг си извършваха предварителната санитарна обработка. След половин час, използувайки всякакви подръчни материали, докторът беше закърпил, шинирал и напсувал на майка цялата циганска махала и дойде моят ред.
            Докторът ме погледна, после затвори очи, повдигна си главата към тавана, пое дълбоко въздух, вцепени се за миг в религиозен екстаз, а после бавно се отпусна и отвори очи, в които вече не се четеше лудостта и сапиенса бавно натделяваше.
            Всичко е измамно на тоя свят.
            -Дай снимката!-подадох му я. Не беше никаква снимка, а диск.- твоята мама..- опитваше се за пореден път да напъха диска в някакво външно устройство, но явно и то имаше някакъв предел. Дееба и курвата- пенявеше се докторът
            -Моля-подех аз-ако не става да ви докарам лаптопа.
            - За сестрата говорех!-колко пъти и казвам, като е с мене да не ходи да се чука , без да ми каже- най-накрая устройството се предаде и пое диска.
            Явно доволен, докторът благоволи най-накрая да ме погледне.-И какво сега, аз ще те питам-боли ли те, а ти ще ми кажеш- боли ме. И аз какво да направя?!...
            След още половин час машинарията захапа и глезенът ми, сниман в профил и ан фас се показа на екрана.
            - Мдаааа!-проточи той- да видим...- може да има счупено, а може и да е само спукано. Сигурно има и скъсани връзки, ама не можем да сме сигурни. Ти какво мислиш?
            - Аз съм техник докторе. Какво се прави при различните диагнози.
            -Ами слага се гипс.
            - И при трите ли?
            -И при трите.
            -Ами слагайте слагайте тогава!
            -Ааа! Това не е толкова просто. - явно изследователя в него надделя .- Ние трябва да сме сигурни, какво точно е! За това след една седмица нова снимка, за да уточним, а за сега.... ами ще те боли. За това нещо обезболяващо. Ракийка или мастичка. Аз лично пия уиски, ама да го знаеш само за протокола.... и завърши научното си изследване.
            Ей така цяла нощ прекарах в Бърза помощ и травматологията и си представям, какво щеше да стане ако беше дете то ми, а не аз.
            Още на другия ден, наш добре познат форумен разбойник разгледа снимката и постави ясна диагноза: Счупено еди къде си, разкъсани връзки- лекува се със шина и стегната превръзка и то немедлено, а не след няколко дена!
            За което съм му дълбоко благодарен!
            Last edited by mordohy; d.m.y г., 21:05.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• http://news.plovdiv24.bg/553695.html

Comment

• Първоначално публикувано от bojev Покажи съобщение

Хах , тъкмо бях копирал линка и щях да го постна ...
                все тая , Браво на колегата , ма не можа ли повече да лумнеш /
                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Тъпото е, че всеки ден има по няколко такива, ама е изключително ''трудно'' като си решил да се привеждаш в неадекватен вид, ми викни си едно такси и си готов, защо трябва да застрашаваш всичко живо

Comment

• Щот ракията дава сила, самочувствие такива работи.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Щот ракията дава сила, самочувствие такива работи.
                      ... и те прави батка
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Преди минути стана зверска катастрофа пред окръжната болница в Плевен с поне един загинал.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Малко остана и мен заедно с дъщерята да ни пишат като жертви с инициали и точки в хрониките на пътните автопроишествия.

Тъкмо споменавах, че е много спокойно по шосето и съжалявах, че не взехме 12-годишното хлапе на братовчед ми.

В следобеда, на връщане с колелетата от Язовирите в Кайлъка, един галфон движещ се между две коли и явно изнервен, че не е успял да ги изпревари до този момент, предприе изпреварване срешу нас.

Гледах напред и виждах какво става, но и не му показах предварително, среден пръст придружен с Майната, защото не знаех как ще реагира, изкрещявайки на шерката да се пази.

Нищо друго не ми остана освен да го псувам на воля до девето коляно в природата, в момента, в който профуча покрай нас пред отвореният му прозорец за да ме чуе.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

• баси, народът изтрещя тотално...
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                              баси, народът изтрещя тотално...
                              Наистина е изтрещял.
                              Толкова хора се избиха сред тези природни картини, които предлага Кайлъка - вместо да се кефят на забележителностите, решават да се правят на мъже.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Пълно е вече с изроди, на които не им дреме ще живеят ли, ще ги съдят ли. Тая нация е ударила дъното и копа със все сила надолу.

Comment

Working...
                                X