Известие

Collapse
No announcement yet.

Черна хроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
    Пълно е вече с изроди, на които не им дреме ще живеят ли, ще ги съдят ли. Тая нация е ударила дъното и копа със все сила надолу.
    Товa е вярно, сaмо мaлоумници и то не сaмо по-пътищaтa, aми нaвсякъде!!! .........

Comment

• Наскоро един с камион при ограничение 60, караше на метър зад мен, после се опита да мине през мен и ми свиреше с клаксона( сигурно да карам по бързо) и после се опитваше да ме задмине при двойна непрекъсната линия, неуспешни опити
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• http://btvnovinite.bg/article/bulgar...-v-sofija.html

Това нормално ли е ? Навсякъде кървища и днес по Владая щяха да се изпотепат двама пред мен , на мокрия асвалт ...
        А що се отнася до тези тъпи турци ... не знам като гледам каква кола кара сиг ще му се размине ... щото техните ще платят ..
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Айде да ни е честит новият мост на всички пазарджиклии.Още едно място където да се трепят рейсарите и заради тях и невинни хора http://nakratko.bg/category/58/84587/
          Last edited by Ханкоо; d.m.y г., 15:56.
          Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
          New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• http://www.zapernik.com/pernik/bmv-k...hahtior_39311/

Не беше приятна гледката
            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• добре,че няма жертви
              http://www.zapernik.com/pernik/zvers...razmaza_40588/
              Alfa 155 1.9TD '97 EX
              Alfa 166 2.4 JTD EX
              Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• http://www.trafficnews.bg/news.php?id=36992

Comment

• http://www.blitz.bg/news/article/389973

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Такива НЛО , които фучат с 180 по магистралата трябва да се отучат , че пътя не е на един. Мир на праха му, никой не заслужава такава нелепа смърт.

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
                    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                      Такива НЛО , които фучат с 180 по магистралата трябва да се отучат , че пътя не е на един. Мир на праха му, никой не заслужава такава нелепа смърт.

Къде пише,че се е карал със 180?
                      Alfa 155 1.9TD '97 EX
                      Alfa 166 2.4 JTD EX
                      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Не съм казал че той е карал с 180. Общо казано е.

Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение

много хора се мислят за безсмъртни, а това с пешеходната пътека, не знам, дву или трилентов път, спира кола на пътеката, следващата не спира и някой пешеходец заминава към небитието, доста хора умряха така

Comment

• Това недорузумение с пешеходна пътека на двулентов път май че го има в бегето само.Тука няма такава простотия,понеже двулентовите пътища са или околовръстни,или автомобилен път или магистрала.Нормално по всяка логика ако пресича един пешеходец от дясно и един камион спре в дясната лента, автомобила от ляво да не го види и да стане белята.Ти наще тиквеници в парламента кога ще премахнат пешеходните пътеки на двулентов път???????????????????????????
                            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                              Това недорузумение с пешеходна пътека на двулентов път май че го има в бегето само.Тука няма такава простотия,понеже двулентовите пътища са или околовръстни,или автомобилен път или магистрала.Нормално по всяка логика ако пресича един пешеходец от дясно и един камион спре в дясната лента, автомобила от ляво да не го види и да стане белята.Ти наще тиквеници в парламента кога ще премахнат пешеходните пътеки на двулентов път???????????????????????????
                              Такива пътеки има по цял свят, това е булевард, вътре в града, където ограничението е 50 и се кара със съобразена скорост. Не може на 150м да има по светофар, или пък по една пътека на всеки половин километър. Безумна е примерно пътеката на Цариградско влизайки в София, на тази не виждам нищо нередно.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                много хора се мислят за безсмъртни, а това с пешеходната пътека, не знам, дву или трилентов път, спира кола на пътеката, следващата не спира и някой пешеходец заминава към небитието, доста хора умряха така
                                Аз профилактирам подобни ситуации като спирам на средата, между двете ленти. Така никой не може да мине ни от ляво ни от дясно и да отнесе пешеходците, пък че някой ще псува отзад, майната му. Ако отнесе някой, по-добре ли ще му е? Ма то и акъл трябва.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X