If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така,днес разглеждах и имаше някой неща,които ми харесаха на безценица 0.01 USD+ free shipping.Гледах,гледах и не можах да намеря къде е уловката.Ако може някой да ме просветли за какво иде реч,да знам дали да си поръчвам или не?
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Това пише за шипинга,би трябвало да може да се прати
"Shipping and handling
To
Service
Estimated delivery*
Free shipping
Bulgaria
Other Int'l Shipping (see description)varies for items shipped from an international location
Seller ships within 2 days after receiving cleared payment."
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Остават 4 дена до края на търга...Имай в предвид,че ако е качествен цената му ще се вдигне.В последните часове на търга цената се е вдигала с по 10 пъти и отгоре така,че това не е крайната му цена.Фрее шипинга ще е само за америка нз точно как стоят нещата,но имай в предвид,че ако спечелиш търга имаш разходи за застраховка,транспорт,ддс и евентуално комисионна ако ползваш услугите на фирма,която ще се занимае с поръчката.
Лелел колко глупости,колега моменто, извинете ме! Така трябва ти регестрация в пейпал, ако нямаш свиркай да помагаме. После остави ги тез ддс, комисионни, вс е наред, шипинга е безплатен, вече питах, остава да видиш цената в края, като гледам така да е макс на 20 долара. Ако има нещо пиши на лични и ще помогнем, но няма нищо странно, нормална обява е. Вече кореспондирах с продавача, застраховка нема се плаща, не е нужно оверявам те, чакам в началото на идната седмица един часовник, с кафява кожена каишка, механичен, щвейцарски, механизмът се вижда вътре, демек скелетън, и вс си е на 6.
Аз ще се заема с поръчката ако желаеш , няма транспорт, ддс, надценки, и шипинг, само реалната цена, която се чижда от всеки, която те уверявам че щом започва от 5$ няма да стигне повече от 20$, и дори и това няма да е според мене. Свиркай да помагам ако има нужда колега! В Ибея съм запознат мн, и доста поръчки съм правил, над 20 за неща със стойност от 63стотинки крайна цена за бленда предпазна за нокиа 5800 до телефон за 1000лева
Пич твоята оферта ще излезе на 10$, максимум крайна цена, пробвай нея и ако излезе на повече от 16$ има ги за директна поръчка с шипинг на 16.58$. Дано съм помогнал.
Comment