Известие

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да си държа колата пред блока

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всеки случай паркинга ще ти излезе по скъп от застрахователната вноска ....ако имаш допълнителни екстри, като музика и тем подобни - можеш да ги застраховаш допълнително!...иначе ти ги изплащат само ако липсва цялата кола!!!.....за да я държиш на паркинг, според мен би трябвало колата да е уникат и много да държиш на нея!.....е разхода е двоен
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Re: Мога ли да си държа колата пред блока

Първоначално публикувано от rtfm
      Мога ли да си държа колата пред блока? Направил съм си застраховка в Бул Инс. И до сега я държах на платен паркинг ама реших че е много скъпо и двете та си мисля да я оставя пред блока та въпроса ми е пипат ли ги застрахованите коли и после не даи си боже да стане нещо с застрахователите може ли да с е разбере човек.
      Наи-много да се разделиш с емблемите-както стана с моята/има каско/
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Re: Мога ли да си държа колата пред блока

Първоначално публикувано от rtfm
        Мога ли да си държа колата пред блока? Направил съм си застраховка в Бул Инс. И до сега я държах на платен паркинг ама реших че е много скъпо и двете та си мисля да я оставя пред блока та въпроса ми е пипат ли ги застрахованите коли и после не даи си боже да стане нещо с застрахователите може ли да с е разбере човек.
        Наи-много да се разделиш с емблемите-както стана с моята/има каско/
        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Моята вече 5-ти път е забравям отключена така си стои до сутринта непокътната.
          Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
          За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
          X