Известие

Collapse
No announcement yet.

Живот и Работа в Англия,отзиви,коментари и препоръки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе да ти кажа Светльо .... изкарват се пак работа има... пари дават хората само да не те мързи аз лично съм доста доволен това лято
    Ама нещо не ме свърта тука... и сега разучавам как седат нещата с Англия ... отдавна искам да отида да видя как е ,ама сега сериозно съм се запалил вече не толкова за работа и пари.... а искам да обиколя колкото се може повече Англия ме привлича доста , а и много ми се гледа Ман.Юн-Арсенал на живо
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Какво става с проучванията? До къде стигна? Ориентрирахте ли се горе долу за град?
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

еми засега съм се спрял на Gillingham, изглежда ми добре развито, курортно градче, има хубав плаж и е близо до столицата .... но продължавам да разглеждам
        ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

малко инфо и от мен http://www.rabotavchujbina.info/

Comment

Върви там където имаш приятели или познати, независимо в коя част на Света - впоследствие ще се ориентираш в обстановката.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Кат извадите някоя тема от нафталина....той човека може и да е забравил българския вече, темата е от преди 5 години.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Кат извадите някоя тема от нафталина....той човека може и да е забравил българския вече, темата е от преди 5 години.
                Няма значение времето - проблемите са все още актуални, даже са наболели повече.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                  абе да ти кажа Светльо .... изкарват се пак работа има... пари дават хората само да не те мързи аз лично съм доста доволен това лято
                  Ама нещо не ме свърта тука... и сега разучавам как седат нещата с Англия ... отдавна искам да отида да видя как е ,ама сега сериозно съм се запалил вече не толкова за работа и пари.... а искам да обиколя колкото се може повече Англия ме привлича доста , а и много ми се гледа Ман.Юн-Арсенал на живо
                  Дебелите англичанки или дъждовното време те привлича натам Като искаш да пътуваш и да виждаш интересни места- Нова Зеландия, Тайланд. Там има работа, не е толкова сложно и плащат добре.
                  Lexus IS200

Comment

Working...
                  X