Понеже има интерес към темата, дайте да пишем тук, за да не цапаме другите теми. Някой всемогъщ модератор може да премести тук мненията от темата за коланите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Радардетекторите - дискусия
Collapse
X
-
Радардетекторите - дискусия
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)Тагове: Няма
-
Колеги,темата я има!Само се поровете малко!Първо потърсете и тогава пускайте нова тема.Има и интересен материал!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Тема може и ДА има,
Само че идеята на тази е не да се разбере кой модел върши най-добра работа ....
А да се опитаме да разберем колко живота биха били спасени за една година ако забранят радар-детекторите ( за пример Гърция)
Всъщност беше тази тема беше провокирана от офтопика в темата за коланите, и то от мен.
Е нека започнем сега.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Ми къде е проблема,
Аз съм проз православан , проз просто, хич не се меря с папата, и нямам радар детекторAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеМи къде е проблема,
Аз съм проз православан , проз просто, хич не се меря с папата, и нямам радар детектор
Посто обаче "опитаме да разберем колко живота биха били спасени за една година ако забранят радар-детекторите " е некси ту мъч за мен.
Това е достойно за аналите на кат и бисерите на оня полковник незнамсикойси дето се появява по телевизора рано сутрин. Добре, че редко гледам телевизия.
А колко души ще останат живи ако на всяка дупка по улиците има полюцай? Щото са длъжни да ги обозначават тия неща.
Ако место да се чудат за кво да ме спрат, вземат регулират движението по опасните места?
Кога си видял да се копае някъде и наоколо да има полисмен да помага на движението?
Изобщо да си видял полюцай под 120 кила? Ега па тоя шия не е от туршия, моля другарко.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Не знам къде ги виждаш служителите на КАТ които са над 120 кила , но аз за момента не съм попадал на такива субекти.
И все пак кое би спасило повече животи във прословутата "война на пътя"
Изсичането на дърветата или забраната на радар детекторите ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеНе знам къде ги виждаш служителите на КАТ които са над 120 кила , но аз за момента не съм попадал на такива субекти.
И все пак кое би спасило повече животи във прословутата "война на пътя"
Изсичането на дърветата или забраната на радар детекторите ?
А от двете идеи, които са уекинко тъпи според мен, тази с дърветата има повече шанс.
Решението на тази война - дрън дрън клишета - е нормални пътища без дупки, с маркировка котешки очички и по мантинелити и по самото платно, смислени ограничения на скоростта, адски строг гтп
И кат да нямат право да седят в засада. Ила па да ме спират на "рутинна проверка" - ега не им го рутинирам изотзадзе... На сите да им се въведе задължителен минимум за физическа подготовка и външен вид - да не срамят пагона. Високи заплати и разстрел при взимане на подкуп.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Единственото което звучи смислено са предложенията за оправяне на пътищата и за разстрела на място.
Други свежи идеи ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеЕдинственото което звучи смислено са предложенията за оправяне на пътищата и за разстрела на място.
Други свежи идеи ?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Чудесно предложение.
Значи за момента имаме 3
Дървета
Полицаи
ГТП .... хммм това последното е най-смислено.
И преди да отвори нова тема, я да чуем колко са хората които са си плащали за да минат ГТП без колата им да влезе в пункта за проверка.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеИ преди да отвори нова тема, я да чуем колко са хората които са си плащали за да минат ГТП без колата им да влезе в пункта за проверка.
Проблемът драги ми г.н Генчев е, че това изискване за коланите си седи в закона от намсиколкоси време. Никой не го спазва. Ние обаче видите ли ся ще спретнем една акцийка. Е да ама всяко чудо за три дни.
Я иди виж колко неправилно паркирани коли има дето пречат на движението. Ма ти знаеш ли че след 1830 паяци няма и нещо не могат да направят? Това ми го съобщи един каунь в прав текст - опитвам се да мина по тясна еднопосочна улица. Някъф пернишки с пунто спрял в средата на улицата и си заминал. Куката седи и мига на парцали и ми вика ама аз нищо не мога да направя??? Е кво можеш да направиш бе да те еба??? Ми таковата ще се обадя да вида дали се издирва??? Е кво ме грее мен тва бе тикво - аз искам да мина. Викам вземи я бутни малко в страни ще може да се минав. А не нямам право???? Е да го еба ...??+??
И тоя същия ще ми пише акт на мен че някой в моята кола е возел без колан? Е ка па нема да стане тая работа.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
1. По въпроса за радар-детекторите - ДА, имам и ползвам - и изобщо не се замислям дали е правилно, щото и полицай да ме дебне скрит зад храсталака не е правилно. Да не говорим за някои ненормално тъпи ограничения - примерно на първокласен път, прав като конец, ограничение 60 ?!?!?!
2. За ГТП - трябва да има контрол, 100% - минах си съвсем легално, с всичките му там тестове... Но се вбесявам като видя чичо Пешо как минава преглед с Москвича, дет отдавна е забравил що е спирачка и има ли то почва у нас - 30 кинта, завити в една хартийка, и едно шише от домашната - толкова ли струва евентуално живота на 2-5 човека ???
По другите въпроси няма да коментирам, че май окъснявам за работа ...
Comment
Comment