Известие

Collapse
No announcement yet.

София и ограниченията?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
    Явно аз съм по-тъп от всички писали преди мен (може би защото по-рядко карам в София), но въпрос не видях. Та за да не се окаже, че съм те разбрал криво, ... какъв точно беше въпроса?
    Първоначално публикувано от SwappeR
    Моля хората от София, които никога през живота си не са нарушили ограничението от 50 км/ч в столицата, да се похвалят.
    Май не съм го оформил много като въпрос, но това имах в предвид.

Мога да спомена нещо добро за столицата впрочем. В това отношения Русе е най-зле по мои наблюдения. А именно, че в повечето случаи хората ти дават път като видят, че трябва да чакаш много дълго, за да се включиш в движение / да направиш ляв завой, а насрещната лента е пълна и т.н. За мен си е нещо нормално при натоварено движение - що да не пусна някого... Това дали ще стигна до червен светофар 5 секунди по-рано или по-късно няма значение. Зеленото все ще светне по едно и също време.
    Last edited by SwappeR; d.m.y г., 00:18.
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

Comment

На мен ми се случва да превишавам скоростта в града по големите булеварди, но гледам да се ограничавам. Специално в града е добре да се придържаме към ограниченията, защото вероятността да се получи опасна ситуация е доста по-голяма, отколкото при извънградско каране.
      Колкото до "селяните" - аз съм роден в Плевен, който е град от малко преди 2000 години, но живея, работя и СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ И СМЕТКИТЕ в София. Та когато някой от "кореняците" почне да ми ги плаща, тогава да има претенции към мен.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        Абе и аз съм от малцинството, ама съм така да се каже "асимилант". "Селските манталитети и комплекси" са еднакво типични и за двата вида граждани, поради което не виждам причина да обиждаш хората.

П.П. Най-после те разкрих - и ти си от онези, които "размахват националната карта" (ебах ти тъпото клише) и "застрашават етническия мир". [COLOR="Silver"]
        Не баш.
        Само къде не можах да сгрея кво значение има дил съм карал със 100 у големото село или у филибето? Или недай си Боже у одесос или русье?

Аз съм си същия кретен навсякъде.
        А комплексите на преселниците (независимо къде) са факт, но няма да ги коментираме. Га бех малък и глупав (ибо са съм само глупав) и се занимавах с нАука съм писал разни монографии (хахаха) по въпросот.

ПП Ако некой съ е почуствАл обиден от тва къде съм го написАл ш ма прощаа.

---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Плевен, който е град от малко преди 2000 години
        Айде посмали. Имам лични причини да знам от кога Плевен е град. Ше ги сподела на бира.

Дори и да си прав (а ти не си) Софето е населено място (ибо никак не смея да го величая град) от повече от 7000 години.
        И само за сведение на разпи пишущи люде тука - кореняци шопи в София нема. Шопите са готини хора (дзен будисти по душа) но не са от тука. Те изначално са странна порода късно преселили се в Българските земи племена, ама съвсем ще стане офтопик.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
          Да ви споделя болежката си... Много се дразня напоследък от форумните изцепки и от форумните светци, та затова пускам тая безсмислена тема...
          Не, че имам нещо против темата, ама не ми стана ясно, защо стана модерен тоя лаф за светците. В края на краищата е кристално ясно, че всеки нарушава някога. Според мен, не е въпроса дали си го правил някога, а колко често го правиш и колко груби са нарушенията. И това, че някой е изказал мнение в подкрепа на по-дисциплинирано каране, означава ли че се е бил в гърдите и е крещял "аз съм светец".
          Иначе, възможно е да дразни, сигурно си има причина
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Има си една приказка "може да извадиш човека от селото но селото от човека не можеш". Много пъти съм казвал че комплексарите са си комплексари без значение от родното си място. Всеки ден пътувам от единия край на София до другия минавайки през най-веселите кръстовища. Простотийте които виждам стигат за цяла книга. В София специално е почти невъзможно да се кара на повечето места с ограничението 50, просто трафика се движи по-бързо. Това естествено не означава че подкрепям хората каращи всеки ден по цариградско със 130 щото бързат. ами всички бързаме но някои явно смятат другите на пътя за идиоти. Преди две седмици бял за малко в немско и три дена се возих с един германец собственик на средна фирма. Човека току що си беше купил ново Ауди А6. На втория ден го попитах как така за два дена не е превишил един път разрешената скорост а той ме погледна с вид все едно го питах защо изгрява слънцето
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от alra Покажи съобщение
              Тука софианци от доста време сме малцинство. Пълно е с двини селене и провинциалисти с всичките си селски манталитети и комплекси.

Напълно подкрепям!!!! Само да допълня ако позволи авторът - безкрайно нагли и с капризи на всичкото отгоре! Кошмар!
              Като сте софиянци да не сте богопомазани, че се изкарвате по-големи католици от папата? Тая тема така се изроди....
              Все едно от софиянци да няма комплексари...айде стига
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Не баш.
                Само къде не можах да сгрея кво значение има дил съм карал със 100 у големото село или у филибето? Или недай си Боже у одесос или русье?

Аз съм си същия кретен навсякъде.
                А комплексите на преселниците (независимо къде) са факт, но няма да ги коментираме. Га бех малък и глупав (ибо са съм само глупав) и се занимавах с нАука съм писал разни монографии (хахаха) по въпросот.

ПП Ако некой съ е почуствАл обиден от тва къде съм го написАл ш ма прощаа.

---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

Айде посмали. Имам лични причини да знам от кога Плевен е град. Ше ги сподела на бира.

Дори и да си прав (а ти не си) Софето е населено място (ибо никак не смея да го величая град) от повече от 7000 години.
                И само за сведение на разпи пишущи люде тука - кореняци шопи в София нема. Шопите са готини хора (дзен будисти по душа) но не са от тука. Те изначално са странна порода късно преселили се в Българските земи племена, ама съвсем ще стане офтопик.
                Убу, сигурно си прав, ама за втората част на поста ми - тва за данъците - що нищо не споменаваш.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Не всеки ,който си плаща данъците и таксите и се издържа сам е пич!
                  Това дали "си" от София ,Плевен ,село Чурково,няма никакво значение. НАЛИ!? ИЛИ ГРЕША!?
                  Темата стана малко като.А бе ти луд ли си бе, алфа да си купуваш ....,а в същото време форума се оказва най-посещавания от всички други автофоруми.
                  т.е. избиване на комплекси ............
                  Аз карам и бързо и бавно и имам 1-2 акта и ме боли ....аз си плащам - затова и почти нямам точки в талона!
                  т.е. не съм пич в очите на някой
                  Last edited by slav40; d.m.y г., 13:45.
                  Alfa156 Against All

Comment

Working...
                  X