Известие

Collapse
No announcement yet.

Конфискуват колите на джигитите на пътя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    На мен пък не ми е ясно защо трябва да караш със 70 над ограничението, за да мислиш изобщо как ще ти вземат колата. Вижда се колко сте безотговорни всички, който скачате срещу това нещо, явно редовно си превишавате скоростта с 70+, което според мен е безумие вече. Това значи да караш по магистрала с 200+ и в града с 120+, по дяволите!!! Не колите ами и в затвора трябва да пращат за това!
    Е да така си е, но всеки е вдигал поне веднъж 200 на магистрала и 160 на на път с 90 км ограничение!!!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Aз не съм.

Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        Aз не съм.

Ми да си.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Ми да си.
          То никога не е късно

Comment

Ако трябва в дърво ще я забия,ще я взривя ама до мойто злато няма да се докопат тия.....

Comment

Ако найстина си джигит....няма начин да те хванат
              иначе, какъв джигит си
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ако трябва в дърво ще я забия,ще я взривя ама до мойто злато няма да се докопат тия.....

Аз пък ако съм полицай с удоволствие ще те оставя да го направиш това!

Иначе вкарване в затвора за такова престъпление (70 отгоре) ми се струва достатъчно справедливо.

П.П. Осъзнайте се, да сте превишили със 70 и да имате претенции към тежестта на наказанието !!!
                Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщение

Иначе вкарване в затвора за такова престъпление (70 отгоре) ми се струва достатъчно справедливо.

П.П. Осъзнайте се, да сте превишили със 70 и да имате претенции към тежестта на наказанието !!!
                  Бе дайте и смъртно наказание да въведем,защо не?

Comment

Абе това е пълна глупост много ясно,че почти всеки е превишавал много ясно,че на място на което пшише 40 ще карам със 100 и... то затова пише 40 за да ни спрат и да вземат пари.Не знам какво още може да измислят да си оправят малко пътищата и да се разкарат гадните умрели от глад куки и тогава да почнат да мислят нови промени в закона
                    Ще ми вземат колата някой дръг път
                    Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
                    Ники
                    Дани

Comment

Аз викам направо десния крак да режат, ааа ша дава гас до ламарината

Comment

Аз па викам да се кача у един Камаз и да газим наред, оти на мене никой не мое да ми кае къ шъ си карам!

много ясно,че на място на което пшише 40 ще карам със 100

Те заради такива изказвания трябва и затвор, ама не само на хартийка, а като те хванат и да няма мърдане. Защото както си отворен сега, след първото влизане в затвора даже и с 30 ще караш!
                        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Не ми говори в мъжки род(жена съм)
                          и моляте не ми чети морал изказвам лично мнение,ти какво никога не си превишавал ли...-браво значи си най-съвестния шофьор?.
                          Ники
                          Дани

Comment

Упс, докачлив член на форума. Смятам ти е ясно, че просто използвах цитата, а коментара ми по никакъв начин не беше насочен персонално към теб. Иначе какво те кара да мислиш, че ти имаш правото на мнение, а аз не?! А това дали съм превишавал, или не, няма никакво значение в случая - едно нарушаване на закона (от който и да било) не отменя автоматично закона и не оправдава следващите му нарушавания!

Иначе браво, за Камаза и газенето нищо не каза! Значи ако газим наред, не ни прави впечатление, но ..."ич дума да не става" за нек'ви закони и други подобни пренасии
                            Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Съжалявам не съм разбрала правилно,помислих,че говориш персонално на мен.Разбирасе,че имаш право на мнение не твърдя обратното.
                              И в никакъв случай не твърдя,че трябва да газим хората този коментар не го взех на сериозно,защото е ироничен наясно съм колко много хора загиват по пътищата от несъобразена скорост и най-вече невинни
                              За мен беше пресилено мнението,че трябва затвор за 70 км превишение
                              Ники
                              Дани

Comment

Аз па викам да се кача у един Камаз и да газим наред, оти на мене никой не мое да ми кае къ шъ си карам!
                                !
                                Иначе браво, за Камаза и газенето нищо не каза! Значи ако газим наред, не ни прави впечатление, но ..."ич дума да не става" за нек'ви закони и други подобни пренасии
                                Ми качи се на един Камаз и гази като имаш мерак, остави хората да си карат както си искат, имат мозък в главите и всеки си поема отговорността. А и темата беше за конфискуване на коли.

Comment

Working...
                                X