Известие

Collapse
No announcement yet.

Краят на една легенда...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Краят на една легенда...

Супер здрави, супер сигурни... Някои митове и легенди вървят от уста на уста от време оно. Не че са валидни в днешни дни - поне не виждам с какво сигурността и здравината при Волво в последните 10-15 години е над останалите марки. Но със сигурност вече тези суперлативи ще бъдат бързо забравени, като гледам в чии ръце попада марката:
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=265102

P.S. Който си купил Hummer - купил. За бъдещите клиенти - "Съчуан Тънчжун хеви индъстриъл машинъри". Хъмър в сладко-кисел сос по Съчуански!
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

после някой да се е оплакам от политиката на Фиат груп...
    интересно ми е тези,които пискат против "Фиат Ромео" какво щяха да правят ако и нас ни бяха продали на някое Сечуанско ястие
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

След като видях новината я пратих на един приятел, който е фен на волво и ......
      Поне лесно ще си намират хората части
      [17:27:41] Lil Skeet: зимаш
      [17:27:46] Lil Skeet: едно зайо байо и оп
      [17:27:51] Lil Skeet: шарнирен болт
      [17:27:55] Lil Skeet: зимаш още 1
      [17:27:59] Lil Skeet: каренце
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
        Супер здрави, супер сигурни... Някои митове и легенди вървят от уста на уста от време оно. Не че са валидни в днешни дни - поне не виждам с какво сигурността и здравината при Волво в последните 10-15 години е над останалите марки. Но със сигурност вече тези суперлативи ще бъдат бързо забравени, като гледам в чии ръце попада марката:
        http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=265102

P.S. Който си купил Hummer - купил. За бъдещите клиенти - "Съчуан Тънчжун хеви индъстриъл машинъри". Хъмър в сладко-кисел сос по Съчуански!
        Усещате ли как скоро Китай ще стане мечта за емигрантите Нормално, Китай беше дълго подценяван, а те са най- мощната и една от най-старите цивилизации.
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Усещате ли как скоро Китай ще стане мечта за емигрантите Нормално, Китай беше дълго подценяван, а те са най- мощната и една от най-старите цивилизации.
          Скоро, скоро до 200-300 години... Това, че произвеждат като разпрани не значи, че незнамсиколкоси стотин милиона не си стъпват по главите и не се бият за купичка ориз.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Китайците са извънземни, дошли са след Японците, винаги съм подозирал .....

Comment

Според мен краят на "легендата Волво" настъпи още когато ги купиха Форд, но това е друга тема
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                Според мен краят на "легендата Волво" настъпи още когато ги купиха Форд, но това е друга тема
                А аз съм на мнение , че краят беше още по рано, когато вложиха ДВГ от Рено в модела 345 GL.

Comment

Мечта за емигрантите няма да стане, но икономически силна държава да. За тая работа са виновни всякакви там корпораций и тем подобна измет дето за да спечелят някои долар в повече си изнасят производството в Китаи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

откак видях какво "могат" волво, изобщо не ми "пука" - да ги дадат и на австралийските аборигени ако искат - не става от това кола... малко радикално мнение, но... не може един 2500 кг. Форд да му скрие шапката на всички дисциплини и после да искат да продават ...
                    sigpic
                    Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                      Мечта за емигрантите няма да стане, но икономически силна държава да. За тая работа са виновни всякакви там корпораций и тем подобна измет дето за да спечелят някои долар в повече си изнасят производството в Китаи.
                      Мдаа, наскоро четох за рецесията в щатите и къде са им доларите в момента. Американците принципно са едни от най-големите кредитни консуматори, купуват всичко ,постоянно, без да му мислят много и най-вече на кредит. И според мен една от причините за кризата е, че изнесоха огромна част от производството си най-вече в Китай. И какво се получи ? Ами консумира си бай американец, дърпа си кредитчето и плаща на бедния китаец. Плаща и печата долари повече от десетилетие , е ми нормално е да си изнесе доларите в Китай. В момента Китай генерира сериозен износ (брутен вътрешен продукт), е , какво по-хубаво за икономиката на една държава. Нормално е да концентрират сериозни капитали и да почнат да инвестират. Скоро Индия е на път да последва Китай.

Comment

Криза е очакваше се да стане това, обаче аз смятам да им дам шанс да видя какво ще изработят, защото китайците копират доста от други марки , но според мен вече са на ниво и те, незнам от къде е тръгнало това , че всичко китайско е менте и прочие , ако частите са си читави , монтират се и всичко е точно това че работят за стотинки китайците не ги прави по-малко прецизни в работата си от един европеец , все пак там народ бол, ако сгафи нещо директно го гонят...
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

в допълнение на казаното от колегата Доко благодарение на американците китайците натрупаха страхотен резерв немога да се сетя в момента за точни суми, но е много и сега се вижда какво става с тези пари.
                          Alfa Romeo 155 1,8 T.S. 8V, Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 10V

Comment

Китайците са напаст

Китайците са напаст в добрия и лошият смисъл.
                            Там за лошо или добро има някакъв странен строй,
                            като комунистически капитализъм.

Най-важното при китайците е, че те не се притесняват да произвеждат от клечки за уши до самолети.

Една икономика просперира винаги и само тогава,
                            когато се произвежда нещо в Държавата.

В България какво се произвежда ?

Какво стана с Rover ?

Опасенията са ми, че както е тръгнало китайците ще изкупят едва ли не 70% от търгосвките марки за автомобили по света, което вече си е повече от
                            странно.

Comment

Има една американска сентенция - "Няма такова нещо, дето някой друг да не направи по-евтино и по-лошокачествено". Китай това прави. Няма как една държава, която дори няма собствен стандарт за метали, да прави качествени неща. Но по-лошото е, че освен че няма как, няма и защо. С ниските цени сега убива всеки читав производител (поради казаното по-горе). И като ги убие (почти) всичките, тогава ще имаме вече не евтини и лошокачествени, а скъпи и лошокачествени стоки. Не мога да не им сваля шапка - бият ни със собствените ни камъни - нашият "западен" стремеж към евтиното копае собствения ни гроб. Азиатците са напълно способни да замислят и изпълнят етапите на една такава стратегия с продължителност десетки години - за това сега скъсват задниците от работа на собствения си народ - тази култура и тази нация никогане се е отличавала с особено зачитане на правата на индивида и теко ни и горко, когато дойдат...
                              Last edited by serafim; d.m.y г., 22:11. Основание: правописни грешки :-)
                              sigpic
                              Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Working...
                              X