Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво ли знаем ние за превишената скорост..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеА ако беше с Алфа?
Comment
-
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеА ако беше с Алфа?166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНе виждам кое е невероятното толкова. И аз често пердаша по магистралата с 500+ км/ч , но за кратко, колкто да издухам саждите от турбината, че много почва да харчи така жтд-то
Знам си аз - като сребърната стрела втора няма
---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
Всъщност, кога?
1. Когато звъни
или
2. Ако не звънне
?
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз на магистрала повече от 100 не вдигам.....шубе ме е......
Имал съм случай карайки с 130-140 да немога да сваря да се прибера в дясната лента и в момента в който съм се прибрал километража да отчита към 170,а тоя зад мен просто прелита покрай мен.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Е аз щото на трета не ща да я пържа повече, иначе на 4 и пета вдигам повечко......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениемани какво ти говори ники.сигурно е искал да каже, че под 100 не пада.Той не се движи ПО земята, а много ниско ДО земята
едвали и под 130 пада
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment