Преди 2 месеца се случи така да закараме да застраховат една кола за пълно авто каско и ми направи впечатление че тези които я оглеждаха за забележки я гледаха под микроскоп и за супер незначителни неща отмятаха цели елементи.Тогава се заинатих и реших в период на 10-тина дни да заведа 3-4 щети за много неначителни забележки защото колата ми се водеше перфектна,но щом ще се вторачваме толкова така да бъде.Описаха ми цялата кола без 2 елемента и праговете.Включително и фарове, леки гънки по капаци и калници и т.н. Закарах я в един техен доверен сервиз и момчетата се оказаха супер точни.Имуфтиха всичко ново.Брони, фарове, капак, калник, и всичко необходимо.За няколко незначителни драскотини и 2 спукани брони ремонта възлезе на около 3000лв.Цялостно пребоядисване + новите части които купиха (включително и кората под двигателя за която незнам какво са обеснявали за да я платят но е нова).После ще кача малко снимки от ремонта и крайния резултат.Но в крайна сметка си заслужаваше малкото разправий по застрахователи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфата като нова !!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеПреди 2 месеца се случи така да закараме да застраховат една кола за пълно авто каско и ми направи впечатление че тези които я оглеждаха за забележки я гледаха под микроскоп и за супер незначителни неща отмятаха цели елементи.Тогава се заинатих и реших в период на 10-тина дни да заведа 3-4 щети за много неначителни забележки защото колата ми се водеше перфектна,но щом ще се вторачваме толкова така да бъде.Описаха ми цялата кола без 2 елемента и праговете.Включително и фарове, леки гънки по капаци и калници и т.н. Закарах я в един техен доверен сервиз и момчетата се оказаха супер точни.Имуфтиха всичко ново.Брони, фарове, капак, калник, и всичко необходимо.За няколко незначителни драскотини и 2 спукани брони ремонта възлезе на около 3000лв.Цялостно пребоядисване + новите части които купиха (включително и кората под двигателя за която незнам какво са обеснявали за да я платят но е нова).После ще кача малко снимки от ремонта и крайния резултат.Но в крайна сметка си заслужаваше малкото разправий по застрахователи.
Comment
-
Не съм казвал че са 2-3 драскотини а че са незначителни.Бяха си засегнати всички елементи, а някои от тях си бяха за ремонт, без багажника и праговете.Тях ми ги боядисаха на добра воля.Не съм дал една стотинка.Който иска да вярва.Днес като я закарах да я маркират и снимат даже застрахователите казаха че е перфектно боядисана.Сервиза работи само със материали и бои на Дюпонт.Доволен съм от свършената работа въпреки че искарах 47 дни без нея,тва малко ме нервира ама.... Това са снимки от ремонта и след ремонта.Много са скапани ама ще се помъча да кача по-хубави.Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Аполония. Бившия на лада в княжево.Преди беше много голям, аз съм бил месец и нещо на стаж там преди 4 години.Сега са го преструктурирали но са си запазили силните кадри,а останалото е дадено под наем.Сервиза е малко неугледен но разполагат с перфектни професионалисти,много скъпа техника и много качествени материали.Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Хаха, колега добре дошъл в клуба на пребоядисаните по неволяИ аз съм така, от паркиране на улицата пред нас единствените елементи, които не са пипани са преден десен калник и 5-тата врата. Удари няма, но тоя те драснал, оня те подпрял с врата като излизал от съседната кола... Да са живи и здрави застрахователите, с моя перлен металик за лека драскотинка плащат цял елемент и са яко вътре, но така трябва - завеждаш си дори елементарните щетички, защото после ще ти ги опишат при подновяване на каското, и ако не дай Боже стане нещо сериозно, ще ги използват като претекст да не плащат. Иначе и аз ползвам услугите на доверените им сервизи и благинката наречена възлагателно писмо
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеАполония. Бившия на лада в княжево...
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеА кой е застрахователя?Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеНяма значение, ако колата е по-нова от 7 години.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеИма значение този сервиз на кой застраховател е доверен.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment