Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво правите ,когато ви наранят чувствата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    Жо Дасен ,доста добър класик според мен .... има много истина в песните му ,както и в самата му биография
    Добър е, ама е много лирично. Нещо по-агресивно нямаш ли? Ще те 'разбуди' - виж темата с рок музиката, дори и да не харесваш такова звучене пак ще се поразсееш
    От горния пост се вижда, че има само два цвята - черно и бяло; аз обаче съм сигурен, че има и мнооого нюанси на сивото между тях...
    Last edited by nhg; d.m.y г., 22:36.
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      Добър е, ама е много лирично.. Нещо по-агресивно нямаш ли? Ще те 'разбуди' - виж темата с рок музиката, дори и да не харесваш такова звучене пак ще се поразсееш
      Имам си един прекрасен плейлист :
      Nana-Remeber the time
      Dj Bobo- man in the mirror
      Liubie- Davai za
      Monica feat.DMX-Street symphony
      Manowar-Heart of steel & the crown and the ring
      Igor Korneliuk- Gorod Kotorogo net
      Vivaldi-Winter (winter)
      Преслава-Водка с утеха
      Коцето(приятел ми е ) -Тъжна луна,Обади ми се
      Каролина -До смъртта
      Papa Bear-Cherish,when the rain goes down
      Преслава- Умирам
      Awlays,Born to be my baby,Priece of love,(Всичко на бон Джоуви)
      Roxette- Spending my time,Listen you your heart,
      Цялата дискография всъщност на Роксет

И доста метал балади ,на които не им знам имената в момента

и това
      http://www.youtube.com/watch?v=0CwNuXhcwTI

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

в момента е хубаво да слушаш нещо по живо,но те разбирам и всеки иска да слуша балади така,че потъгувай си на воля и ще ти мине
        Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
        Ники
        Дани

Comment

Баце,както казаха по-нагоре-всяко зло за добро.Така поне разбираш какво имаш до себе си,човек който е 100% с теб,или такъв на който не можеш да разчиташ.Понякога става така-имаш някой,даваш му всичко което можеш(не става въпрос за материални неща-те са доста по-назад за мен)-уважение,любов,всички чувства и в един момент-Баааам-тя ти казва че се е променила,няма тия чувства като преди,не знае дали иска да е с теб,или пък дори не иска.Все пак всеки се променя,дори и сам да не го усещаш.Ако тя е трябвало да бъде твоята половинка-тя ще бъде-ако те обича ще оправи нещата сама,ще се върне,ще ти прости,за да сте заедно,заради вас двамата....Просто понякога нещата се променят преди да ги забележим и идва момента на раздялата,която не сме очаквали.Гадно е,боли,особено ако ти още имаш тия чувства към нея,но няма смисъл да поправяш непоправимото-каквото било-било.Остават хубавите спомени,лошото се забравя,и нали знаеш,всяка следваща трябва да е по-добра,а ние мъжете не трябва да сме егоисти,при повече жени от нас и трябва да се раздаваме
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Ето колега... силно зареждаща музика
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              супер яко парче.

Стефане ще ти е гадно известно време и после ще ти мине и ще останат само бегли и отминали спомени.
              Винаги така става.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Бе това си е класиката, ама май Стефан е довършил водката и тя него и сега не пише
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Бе това си е класиката, ама май Стефан е довършил водката и тя него и сега не пише
                  Не не , тук съм ,ходих до магазина за цигари .
                  Рейнбоу си е рейнбоу.... две мнения няма ... деф лепърд ,лед цепелин .... но просто сега вълната ме е отнесла леко на остров меланхолия:)

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ето една меланхолична
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

Колега, в поста на Боксер пауър има много верни неща - най-добре за известно време остани сам със себе си, слушай музика (добре си започнал), чети книги (ако нямаш такъв навик сега е времето да го създадеш. Книгата ще те обсеби много повече от някой филм, дори най-интересния). Шофирането също помага, само да не е в комбинация с пиене - сети се за някой приятел от казармата в Северна България примерно, обади му се, отиди за едно кафе дотам, вдигни 200 на магистралата.
                      Само не се отчайвай и помни - не тичай след тролей и след жена - винаги идва следващия/следващата.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=DScZ42PPIyo

100% съм сигурен, че далеч няма ти хареса тая музика, но обърни внимание на песента от 1.37 мин. т.е. на текста (който ще намериш тук - http://www.lyricsondemand.com/p/park...eadlyrics.html).

И ето още една песен с много кратък и ясен уводен текст!

http://www.youtube.com/watch?v=7usTgw-7XfM
                        BMW E39 528i

Comment

Приятел, не те познавам, но не ли си много голям за да преживяваш сега тази мелодрама? Аз я преживях на 21 години и от тогава вече нищо ми няма като ме зарязват. Виж сега, това дето страдаш е по времето прекарано с нея, а не заради нея, лекарство!? няма такова освен времето... ще поплачеш и ще ти мине. Другият вариант е да и се обадиш да се видите да и се хвърлиш в краката и да и обещаеш да и бъдеш роб завинаги.....и със сигурност вече никога няма да е твоя. Иначе те жените са като сянка, гониш ли ги бягат, бягаш ли гонят те. Ама нищо трябва да преживееш тази болка за да се научиш, така че поплачи си, попий си и след година когато вече имаш натрупани спомени без нея ще ти мине. А ако момичето от подписа ти е тя, да знаеш, че нещо си изпуснал във връзката си...успех.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Стефчо, подир жена и трамвай не се тича, постой ще дойдат следващите Никакви меланхолии, качваш се на Алфата, пускаш нещо веселяшко (Хиподил), и газ към морето за един ден. Често ми се налага да ходя натам зимно време много е яко, а и по пътя са основно тираджиите, колите са малко и си караш както си знаеш.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Колега, в поста на Боксер пауър има много верни неща - най-добре за известно време остани сам със себе си, слушай музика (добре си започнал), чети книги (ако нямаш такъв навик сега е времето да го създадеш. Книгата ще те обсеби много повече от някой филм, дори най-интересния). Шофирането също помага, само да не е в комбинация с пиене - сети се за някой приятел от казармата в Северна България примерно, обади му се, отиди за едно кафе дотам, вдигни 200 на магистралата.
                              Само не се отчайвай и помни - не тичай след тролей и след жена - винаги идва следващия/следващата.
                              ПРав си , прецених ,това е края . Току що ми се обади ,и го казах! Две мнения няма ....
                              Не съм ходил в казарма ,по онова време бях из разни институции доста по леки ,като режим от казармата,за което се благодаря ,нищо ,че тези институци за някои са доста по-лоши. наистина си отдъхнах ,сега звъннах на един приятел и след 2 часа заминаваме ..... направих и маршрут
                              софия ,Шафхаузен (при леля ми),от там Цюрих, Берн, Европапарк(ако още съществува) Женева и,след десетина дни се надявам да съм с избистрен мозък .
                              Поне сестра ми е до мен на сто процента

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Е тва ти е играта!!!
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X