Известие

Collapse
No announcement yet.

Идея за общ автоклубен протест срещу дупките!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идея за общ автоклубен протест срещу дупките!!!

Колеги, вижте линка, същия е поместен във Фиат, Ситроен предполагам и в Ланча, до дни ще е разпространен и в останалите клубове...........мисля че е крайно време да направим нещо...

http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10870

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

Аз чух нещо за таксиметровите фирми. А за кога в обявен този поход против дупките
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

До този момент идеята е да се съберат всички главни админи на една среща и да се обсъди начина на протест, както и датата.......има човек, който ще се върже и с таксиметровите фирми, за да се обединим.....става дума за съвсем мирен и културен протест, със съответните му разрешения от община, полиции и прочее......ще бъдат уведомени и медиите....

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

Comment

Твърдо за писна ми, ЗА протест пред народното събраиице.
        Да се организираме всички клубове и да го направим
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

крайно време е! вижте какво правят студентчетата във Франция заради един проектозакон а в нашата държавица се е***ат директно с всички!
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ако в бургас има такива протести там съм.Писнало ми е от нашите скапани ътища и от това да си разбивам колата.А и не само на мен естествено.
            Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Comment

Подкрепям и за Варна има моя глас
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

здравейте колеги...аз пак се появих, естествено знам,че не съм липсвал на никой...както и да е
                Та по темата...според мен изчакват да се оправи най-после това скапано време и тогава да позапълнят дупките...Просто сега няма смисъл...По-голям е проблема,4е те никога, ама никога не го правят качествено!Ако се направи както трябва ще забравим и ние, и те за дълъг период тия ровове...Но не е това идеята...така нашите управници нямат изгода...щото сега ги пооправят от тук - от там...и са спокойни - хем, че замазват очите на хорицата, хем,че след 3-4 мес пак ще стана абсолютно същата ситуация ...И всичкото това нещо само, за да се отпускат всяка година пари за ремонти и всяка година да си заделят %-че от някви скромни суми ХХХХХХ....Аз немога да броя до толкова.... Така си го обяснявам аз...
                Аз също ще дойда, ако има протест
                145 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от FAST&IRRESPONSIBLY
                  здравейте колеги...аз пак се появих, естествено знам,че не съм липсвал на никой...както и да е
                  Та по темата...според мен изчакват да се оправи най-после това скапано време и тогава да позапълнят дупките...Просто сега няма смисъл...По-голям е проблема,4е те никога, ама никога не го правят качествено!Ако се направи както трябва ще забравим и ние, и те за дълъг период тия ровове...Но не е това идеята...така нашите управници нямат изгода...щото сега ги пооправят от тук - от там...и са спокойни - хем, че замазват очите на хорицата, хем,че след 3-4 мес пак ще стана абсолютно същата ситуация ...И всичкото това нещо само, за да се отпускат всяка година пари за ремонти и всяка година да си заделят %-че от някви скромни суми ХХХХХХ....Аз немога да броя до толкова.... Така си го обяснявам аз...
                  Аз също ще дойда, ако има протест
                  Къде беше бре....чудехме се какво се е случило с теб. Не се базикам, а говоря сериозно.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Дори не съм мислел,че някой ще се сети кой съм... имах малко лични проблеми...Ама сега се оправиха нещата...Мерси, че попита...
                    Мисля при първа възможност да се появя на някоя ваша среща...пък да се запознаем официално... ако и вие имате желание де
                    Sorry зa offtopic-a
                    145 2.0 TS

Comment

Дори не съм мислел,че някой ще се сети кой съм... имах малко лични проблеми...Ама сега се оправиха нещата...Мерси, че попита...
                      Мисля при първа възможност да се появя на някоя ваша среща...пък да се запознаем официално... ако и вие имате желание де
                      Sorry зa offtopic-a
                      Е, пък нали си 1.4 МПИ с две задни скорости - тази кола е доста известна
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        Sorry зa offtopic-a
                        Е, пък нали си 1.4 МПИ с две задни скорости - тази кола е доста известна
                        Аууу..не ми говори...получих изкривяване на врата и гръбначния стълб от каране ЕДИНСТВЕНО назад...големи ластици правя! А сега имам и подобрения...вече са 2 задни и 6 предни...мааани...бегай...маании, мани...
                        145 2.0 TS

Comment

хайде да се поусещаме а?

Comment

Изследват в лаборатории проби от асфалтирани столични улици
                            16.03.2006 12:54

Снимка: Булфото

Столичната община /СО/ предвижда да отдели около 31 милиона лева за преасфалтирането на улици и булеварди с интензивен трафик на движение на масовия градския транспорт, заяви столичният кмет Бойко Борисов на обществено обсъждане "Програма на улици за рехабилитация".
                            Той обясни, че 20 милиона от средствата ще бъдат взети чрез заем, а останалите 11 милиона лева са заложени в бюджета на общината.

Преасфалтирането ще започне в края на май и началото на юни т.г, каза Бойко Борисов. Има подписано споразумение с министъра на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, че тогава ще започне изграждането на южната дъга на околовръстното шосе, допълни той.

Борисов добави, че ще бъде създадена експертна комисия, която ще следи дали улиците се асфалтират качествено. Комисията ще взима проби от асфалтираните улици, които ще бъдат изследвани в лаборатория, за да се установи дали настилката отговаря на изискванията за качество.

Бойко Борисов съобщи още, че води преговори с "Нефтохим" за получаването на по-голямо количество асфалт с полиестер, който да бъде заплатен разсрочено за две-три години.

Програмата на столичната община за ремонт на улици и булеварди включва общо 13 отсечки с дължина около 400 хиляди квадратни метра.

Булевард "Цариградско шосе" не е включен в програмата, защото кметът Бойко Борисов ще настоява правителството да отпусне средства за ремонтирането му, обясни заместник-кметът по транспорта Велизар Стоилов.

взето от: http://dnes.bg/article.php?id=20504

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                              Изследват в лаборатории проби от асфалтирани столични улици
                              ......
                              Не само да ги изследват, ами да задълажават фирмите извършили ремонта да дават гараниция! Така ще имат стимул да го правят качествено.

Дори и след това съобщение никога не е излишно да се направи едно стабилно протестно мероприятие! Проблемите са безброй:
                              - бетоновози заливащи гладко асфалтираните улици с бетон и превръщащи ги в "офроуд"
                              -самосвали и т.н. строителна техника разнасяща тонове кал по улиците
                              -падащи предмети от същите самосвали: спукани картери, брони и т.н.
                              -електроснабдяване, БТК и др., които разкопават улици и ги оставят така, за да слегне, а после след една седмица настилката пропада
                              -необозначени ремонтни работи по пътната настилка, които създават опастност, а и предизвикват ПТП-та
                              Това ми хрумва "в движение". Всичко трябва да бъде под строг контрол с яки глоби! На изхода на всеки строеж да седи един с водоструйка, като пропадне прясно асфалтирано място: глоба + ново асфалтиране и т.н. Просто така не може да продължава!

Аз съм твърдо за един протест с конкретно набелязани проблеми и предложения за тяхното решаване!

Аре че се ядосах
                              147 2.0 16v TS Selespeed

Comment

Working...
                              X