delete
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво е нужно, за да бъдем щастливи...?:)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение"Никой не е толкова богат,че да няма нужда от любов и никой не е толкова беден,че да не може да даде любов"
но рядко разбрано!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеdeleteAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
"Всяко щастие е съвсем лично. Най-извисените ни моменти са лични, мотивирани от нас самите, недосегаеми. Нещата, които са ни скъпи или безценни, са онези които спасяваме от безразборното споделяне с другите.
Но сега ни учат да излагаме пред обществото всичко, което е вътре в нас, да го поставяме на разположение на всички. Да търсим щастие в залите за събрания. Дори нямаме дума за качеството, за което говоря – за независимостта на човешкия дух.
Единственото същностно зло на земята е да се интересуваш на първо място от другите хора.
Винаги съм искал хората, които харесвам да имат едно качество. Разпознавам го веднага – и то е единственото качество, което ценя у хората. По него избирам приятелите си. Вече знам кое е то. Свободният дух. Няма нищо по-важно.
Ако не уважава себе си, човек не би могъл нито да обича, нито да уважава другите."
Човекът "втора ръка" - из "Изворът" на Айн Ранд.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение"Всяко щастие е съвсем лично. Най-извисените ни моменти са лични, мотивирани от нас самите, недосегаеми. Нещата, които са ни скъпи или безценни, са онези които спасяваме от безразборното споделяне с другите.
Но сега ни учат да излагаме пред обществото всичко, което е вътре в нас, да го поставяме на разположение на всички. Да търсим щастие в залите за събрания. Дори нямаме дума за качеството, за което говоря – за независимостта на човешкия дух.
Единственото същностно зло на земята е да се интересуваш на първо място от другите хора.
Винаги съм искал хората, които харесвам да имат едно качество. Разпознавам го веднага – и то е единственото качество, което ценя у хората. По него избирам приятелите си. Вече знам кое е то. Свободният дух. Няма нищо по-важно.
Ако не уважава себе си, човек не би могъл нито да обича, нито да уважава другите."
Човекът "втора ръка" - из "Изворът" на Айн Ранд
Според мен, Свободния дух не изключва да споделяш и да приемеш споделеното от други.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment