Известие

Collapse
No announcement yet.

TOP GEAR Present ALFA ROMEO 8C COMPETIZIONE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
    И все пак 8ц-то си е самолет пред масовите алфи - ГТВ-тата, 145, 146, 166,159-ките и тн, поне за това съгласни ли сте?
    Са да не кажете че 2.4 жтд ша го бие
    Е то не пред масовите, ами пред всички останали алфи си е самолет, ама само за 2.4JTD не знам, там е сериозна работата.
    Ако пък е чипосано JTD-то, 8С директно да се предава.
    Ако не вЕрваш, питай някой собственик на такава "печка" - из форума има доста такива, според които от 2.4JTD по-бързо нЕма!
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• ХАхах колеги ставаме смешни даже предлагам тази тема да отива в коша. Просто така се изпохапахме тука , че направо незнам. Написах го и в 8C GTA темата и тука ще го напиша , тази кола е лимитед едитион ако си паралия и си голям фен на марката си я купуваш и хич не та е** дали "завива добре" и други глупости.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• То наистина стана много смешна тази тема щом почнахме да сравняваме най бързата алфа с разни голфове ,фордчета и други /свръхзвукови коли /

Comment

• В крайна сметка се достигна до това, че колата е рекламна "имиджова" и това е, просто си рекламират новата дизайнерска линия.
          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
            Написах го и в 8C GTA темата и тука ще го напиша , тази кола е лимитед едитион ако си паралия и си голям фен на марката си я купуваш и хич не та е** дали "завива добре" и други глупости.
            Тази теза я защитавах в цялата тема досега.
            Oсвен това, може да не "завива ЧАК ТОЛКОВА добре", колкото директните си конкуренти, но това е при каране достигайки лимита на автомобилите, а кой си купува такава кола за да я кара постоянно на ръба?
            За тази цел си има съвсем други коли - разни Caterham-и, Аriel Atom, Radical, KTM и т.н., с които можеш да си правиш кефа на пистата, пък са и доста по-евтини.
            Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
            То наистина стана много смешна тази тема щом почнахме да сравняваме най бързата алфа с разни голфове ,фордчета и други /свръхзвукови коли /
            За смешките ти имаш особено голяма заслуга с фанатизма си и изказването, че по-добра с предноразположен двигател кола от 8С няма.

Хубаво нещо си е фенщината, ама хайде да не сме коне с капаци, а?
            Last edited by Fear; d.m.y г., 10:58.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Еми не знам кой с какви капаци е обаче вие си правите заключения от времената които са дали от топ гиър при много лошо време не знам дали са го направили нарочно но това е далеч под истинските възможности на тази супер кола ,не знам кой и с какви /капаци / вярва че някакво голфче ще е по бързо от 8С Българина е уникален дори и при най бързите ще намеси /супер -кара ГОУФ/ а той даже на гта не може да се упре ,всички сме чували /е не сме виждали/ колко е здрава и колко е икономична ама успокойте се малко ще изкарате гоуфа че е по бърз и от вейрон
              Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 12:17.

Comment

• Колата е уникално красива, и сие достатъчно мощна по мое мнение. Това е кола за ценители, притежаваш нещо рядко и уникално.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                  Еми не знам кой с какви капаци е обаче вие си правите заключения от времената които са дали от топ гиър при много лошо време не знам дали са го направили нарочно но това е далеч под истинските възможности на тази супер кола ,не знам кой и с какви /капаци / вярва че някакво голфче ще е по бързо от 8С Българина е уникален дори и при най бързите ще намеси /супер -кара ГОУФ/ а той даже на гта не може да се упре ,всички сме чували /е не сме виждали/ колко е здрава и колко е икономична ама успокойте се малко ще изкарате гоуфа че е по бърз и от вейрон
                  Забрави за времената от Топ Гиър, сложи си ръка на сърцето и кажи 8Ц по бърза и по качествена кола ли е от ГТР и от останалите който бяха споменати..Голфа не го слагаме. Да 8Ц е най красивата ама като се замисля и погледна отзад Форд ГТ и хммм каде ли съм виждала нещо подобно
                  .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Аз като я гледам тая Алфа 8Ц отпред е като Мито, а отзад си е Форд ГТ с двигател от Мазерати. Тази кола не е за средностатистически потребители като нас или така наречените конфекции, това е бутик, и цената е такава, но дали се оправдава е друг въпрос. Примерно Аз за тези пари предпочитам нещо по-расово, а избора е голям.Супер колите произведени в лимитирана серия след излизане от магазина си покачват цената, дали и с хибрида Алфа 8Ц ще се случи това ?

Comment

• Леле майко, колко фанатизъм, колко нещо! Абе хора, това е АВТОМОБИЛ а не статуя. Неговите качества се оценяват на пътя. Ако това нещо не може да държи пътя, а струва 300 000 евро, ами значи просто НЕ СТАВА ЗА НИЩО!!! Не говорим за разлика с две десети от секундата в ускорението до 100, а за СЪЩЕСТВЕНО изоставане от управляемостта от тези, с които се конкурира.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Колко много приказки за нещо което не ни е познато, а само сме го гледали по клипчета или на 2м. от него пред витрината на Миланомоторс при визитата и у нас...тогава други ги бращолевехте
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Еми така е нито един не се е качвал в този самолет но си плюят пак казвам не е ферари но много коли в този клас мачка ето аз имам игра в която я има и мога да кажа че е звяр вярно е поднася и презавива но усещането е жестоко М6 и Р8 ги яде за закуска има доста по добро управление от вайпър ,ако имах пари изопщо нямаше да се замисля за друга

Comment

Еми така е нито един не се е качвал в този самолет но си плюят пак казвам не е ферари но много коли в този клас мачка ето аз имам игра в която я има и мога да кажа че е звяр вярно е поднася и презавива но усещането е жестоко М6 и Р8 ги яде за закуска има доста по добро управление от вайпър ,ако имах пари изопщо нямаше да се замисля за друга
                            Ееее така кажи,че на играта колата е превъзходна хахахаха.Значи няма смисал да се ходи по писти ами просто да си пускаме играта и това да е критерия.Как не бях се сетила и аз..За какво са пилоти вече, нема кирия, пускаме една игра и всичко е ясно... Като захладнее малко и се наблюдават странни аномалии при хората..
                            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

ето аз имам игра в която я има и мога да кажа че е звяр вярно е поднася и презавива но усещането е жестоко М6 и Р8 ги яде за закуска има доста по добро управление от вайпър ,ако имах пари изопщо нямаше да се замисля за друга
                              Ако знаеш дъщеря ми какви имения има по света в "Sims"-а - къщи за милиарди . Що не каза по-рано че там си я карал, да не спорим с теб.

Comment

• Хе Хе игра -игра ама знаеш ли че до сега всички реални времена на които съм попадал ги дават и колите в WORLD RACING 2 интересното е че в лошо време на пистата топ гиър 8С дава почти същото време +- 3 сек а в добро време най-доброто време на 8С е 1,19,03 сек хе хе смешно нали

Comment

Working...
                                X