Щом не си прехвърлил колата(още повече че и големия талон е в теб) значи всичко е ОК. Пиши му че ако до 1 седмица не оправи сметката я пускаш за издирване и толкова, мисля че достатъчно дълго си бил коректен.Вярно че времената са трудни, но всяко нещо си има мярка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некоректен наш колега! Проблем!!! Дайте съвет, излъгаха ме! !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСамо че не знам какъв е момента и какво става ако оня хайван земе че му плати или се оправят след това, да не вземе да стане друг пролбем......щото трябва да каже някак си че е намерена колата, и куките какво правят тогава.....sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Кофти колега, при мен се получи нещо подобно, старата кола я продадох на един познат, на който сме му правили много услуги и т.н. ... както и да е мина 1 година от тогава сумата за която му я "продадох" беше 400лв все още не са платени, колата я намерих къде стои паркирана е пред един сервиз глупака е изгубил ключовете, аз за щастие имам 2ри комплект големия талон е в мен а за по голямо щастие другите документи са в сервиза пред който стои колата... Сега като ми остане време имам намерения да сваля газовата да я продам на един друг познат за 150 лв и колата идват на място я вземат за 150лв, дават свидетелство за дерегистрация и си решавам проблема от части!
Comment
-
Земи му драсни един СМС че ако до 1-2-3-4 дена няма плащане и ще обявиш колата за открадната, добре ще е като получиш някакви отговори от темата тук, да дадеш съгласието си някой мод да я изтрие, да не земе балъка да прочете какво е писано, това е мое мнение все пак, друг да решава......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЗеми му драсни един СМС че ако до 1-2-3-4 дена няма плащане и ще обявиш колата за открадната, добре ще е като получиш някакви отговори от темата тук, да дадеш съгласието си някой мод да я изтрие, да не земе балъка да прочете какво е писано, това е мое мнение все пак, друг да решава......33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Що да не става, прати му го от друг гсм от интернет също може......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЩо да не става, прати му го от друг гсм от интернет също може......Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Брато тоя направо те е наказал...по нашите срещи незнаеш колко бой му се беше насъбрало като идваше...първо е супер келеш и 2ро е най-големия филмар на света( щом те е забъркал че е купил апартамент в банкя) нас как ли не ни филмираше че бил голям майстор на алфи правил турбо коли имал некфа би турбо алфа и накрая някой каза че е дърводелец в някаф цех... направо те е наиграл...ама от къде да знаеш...можеше да попиташ първо из форума мнението на абонати за въпросния Юзър...нашите момчета още не са видяли темата иначе много ще се смеят !!!
Ела в неделя на срещата ако си от Пловдив в 16:00 на стадион пловдив задния вход към автомивката и ще получиш доста указания за въпросния т*ш*кex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщениеЗдравейте колеги, искам да ви споделя какви неприятности си навлякох с един наш съфорумец!!!
Историята е следната: края на юни нашият колега Solar73 се свърза с мен по повод една Ланчия Y10, която бях обявил за продажба! Уточнихме кога може да я погледне и всичко мина по план, той дойде видя колата и ме помоли да му я дам на лизинг, като трябваше да ми изплати сумата от 600 на 6 вноски по 100лв за 6 седмици! Понеже првоначално момчето ми се стори адски точно и коректно се договорихме по този начин, което се оказа голяма грешка от моя страна! След това ме забаваи с 1,2 седмици под предтекст че работодателите му го бавели с парите! Понеже до този момент мнението ми за него беше доста добро, а и понеже в тая криза знам, че и плащанията са нередовни и т.н. ....та казах му че щом има затруднения мога да го зачакам още малко! След около още 1,2 седмици и след няколко позвънявания от моя страна ми плати една вноска! Като последва същата история : забавяне още 1,2 седмици и пак 1 вноска! До тук що годе приех нещата! Опитах се да му вляза в положението и си изчакавах търпеливо, защото той се оплакваше че му бавят запалата и че няма с какво да си храни семейството! След това обаче започнаха мъките! отново ме бавеше и не само че спря да ми звъни,а всеки път когато аз го търсех ми измисляше някакво оправдание от сорта на: "ще ти звънна края на седмицата", "имам парите ама съм в командировка" и всякакви такива .....! След още 100 позвънявания от моя страна оправданията му продължиха и станаха адски банални и измислени : "в командировка ме пратиха спонтанно" , " утре вечер си тръгвам и ще мина да ти дам парите", "задържаха ни още седмица в командировката" и т.н и т.н свевъзможни измислици и лъжи! Както споменах историята започна юли а сега сме ноември и все още немога да го издиря и да си взема дължимите 300лв! Капака на всичко беше средата на наминалия месец когато след поредното ми позвъняване се оказа че абоната е ограничил входящите си повиквания!!! Писах му тук във форума на ЛС, а той отвърна че му откраднали телефона и няма телефон и че щал да ми звънне към края на мин месец! Октомври мина, а от него ни вест ни кост! Виждам че дори вече спря да влиза във форума!
Дайте съвет какво да правя!!!??? Знам, че до голяма степен грешката си е моя че му се доверих без да правиме лизингов договор или каквото и да било! Просто на доверие, но отначало ми се стори адски точен и ме заблуди , а и не предполагах, че наш съфорумец и то от 3 години във форума може да е способен на такива мизерии! Чаках го, влизах му в положението, правех се че му вярвам и т.н. но чашата преля!!!
Моля ви дайте ми съвет какво да правя!?!?!
Бих бил адски благодарен ако ми съдействате със съвет или каквото и да било защото утре същия този Светлъо (Solar73), или някой друг може да създаде подобни побреми и на друг доверчив колега като мен!Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 20:16.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment