Известие

Collapse
No announcement yet.

Некоректен наш колега! Проблем!!! Дайте съвет, излъгаха ме! !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Щом не си прехвърлил колата(още повече че и големия талон е в теб) значи всичко е ОК. Пиши му че ако до 1 седмица не оправи сметката я пускаш за издирване и толкова, мисля че достатъчно дълго си бил коректен.Вярно че времената са трудни, но всяко нещо си има мярка.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Полицията..незнам нямаш никакви документи за покупко продажба..отиди да си я вземеш.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Само че не знам какъв е момента и какво става ако оня хайван земе че му плати или се оправят след това, да не вземе да стане друг пролбем......щото трябва да каже някак си че е намерена колата, и куките какво правят тогава.....
        и това го има, най-добре се обади и им обясни какво се е случило и какво е добре да направиш, колкото и да ви е странно в структурата на МВР повечето са доста разбрани и отзивчиви
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

.
          Last edited by ghoul18; d.m.y г., 17:44.

Comment

Кофти колега, при мен се получи нещо подобно, старата кола я продадох на един познат, на който сме му правили много услуги и т.н. ... както и да е мина 1 година от тогава сумата за която му я "продадох" беше 400лв все още не са платени, колата я намерих къде стои паркирана е пред един сервиз глупака е изгубил ключовете, аз за щастие имам 2ри комплект големия талон е в мен а за по голямо щастие другите документи са в сервиза пред който стои колата... Сега като ми остане време имам намерения да сваля газовата да я продам на един друг познат за 150 лв и колата идват на място я вземат за 150лв, дават свидетелство за дерегистрация и си решавам проблема от части!

Comment

Земи му драсни един СМС че ако до 1-2-3-4 дена няма плащане и ще обявиш колата за открадната, добре ще е като получиш някакви отговори от темата тук, да дадеш съгласието си някой мод да я изтрие, да не земе балъка да прочете какво е писано, това е мое мнение все пак, друг да решава......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Земи му драсни един СМС че ако до 1-2-3-4 дена няма плащане и ще обявиш колата за открадната, добре ще е като получиш някакви отговори от темата тук, да дадеш съгласието си някой мод да я изтрие, да не земе балъка да прочете какво е писано, това е мое мнение все пак, друг да решава......
                и едно постоянно банче, също е добра идея
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

.

Comment

Що да не става, прати му го от друг гсм от интернет също може......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Що да не става, прати му го от друг гсм от интернет също може......
                      Колегата казва че на оня са му откраднали телефона и няма как да го получи,не че няма как да му го изпрати
                      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Брато тоя направо те е наказал...по нашите срещи незнаеш колко бой му се беше насъбрало като идваше...първо е супер келеш и 2ро е най-големия филмар на света( щом те е забъркал че е купил апартамент в банкя) нас как ли не ни филмираше че бил голям майстор на алфи правил турбо коли имал некфа би турбо алфа и накрая някой каза че е дърводелец в някаф цех... направо те е наиграл...ама от къде да знаеш...можеше да попиташ първо из форума мнението на абонати за въпросния Юзър...нашите момчета още не са видяли темата иначе много ще се смеят !!!

Ела в неделя на срещата ако си от Пловдив в 16:00 на стадион пловдив задния вход към автомивката и ще получиш доста указания за въпросния т*ш*к
                        ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                        Nissan Qashqai 2,0 140hp
                        Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                        ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

.

Comment

Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщение
                            Здравейте колеги, искам да ви споделя какви неприятности си навлякох с един наш съфорумец!!!
                            Историята е следната: края на юни нашият колега Solar73 се свърза с мен по повод една Ланчия Y10, която бях обявил за продажба! Уточнихме кога може да я погледне и всичко мина по план, той дойде видя колата и ме помоли да му я дам на лизинг, като трябваше да ми изплати сумата от 600 на 6 вноски по 100лв за 6 седмици! Понеже првоначално момчето ми се стори адски точно и коректно се договорихме по този начин, което се оказа голяма грешка от моя страна! След това ме забаваи с 1,2 седмици под предтекст че работодателите му го бавели с парите! Понеже до този момент мнението ми за него беше доста добро, а и понеже в тая криза знам, че и плащанията са нередовни и т.н. ....та казах му че щом има затруднения мога да го зачакам още малко! След около още 1,2 седмици и след няколко позвънявания от моя страна ми плати една вноска! Като последва същата история : забавяне още 1,2 седмици и пак 1 вноска! До тук що годе приех нещата! Опитах се да му вляза в положението и си изчакавах търпеливо, защото той се оплакваше че му бавят запалата и че няма с какво да си храни семейството! След това обаче започнаха мъките! отново ме бавеше и не само че спря да ми звъни,а всеки път когато аз го търсех ми измисляше някакво оправдание от сорта на: "ще ти звънна края на седмицата", "имам парите ама съм в командировка" и всякакви такива .....! След още 100 позвънявания от моя страна оправданията му продължиха и станаха адски банални и измислени : "в командировка ме пратиха спонтанно" , " утре вечер си тръгвам и ще мина да ти дам парите", "задържаха ни още седмица в командировката" и т.н и т.н свевъзможни измислици и лъжи! Както споменах историята започна юли а сега сме ноември и все още немога да го издиря и да си взема дължимите 300лв! Капака на всичко беше средата на наминалия месец когато след поредното ми позвъняване се оказа че абоната е ограничил входящите си повиквания!!! Писах му тук във форума на ЛС, а той отвърна че му откраднали телефона и няма телефон и че щал да ми звънне към края на мин месец! Октомври мина, а от него ни вест ни кост! Виждам че дори вече спря да влиза във форума!
                            Дайте съвет какво да правя!!!??? Знам, че до голяма степен грешката си е моя че му се доверих без да правиме лизингов договор или каквото и да било! Просто на доверие, но отначало ми се стори адски точен и ме заблуди , а и не предполагах, че наш съфорумец и то от 3 години във форума може да е способен на такива мизерии! Чаках го, влизах му в положението, правех се че му вярвам и т.н. но чашата преля!!!
                            Моля ви дайте ми съвет какво да правя!?!?!
                            Бих бил адски благодарен ако ми съдействате със съвет или каквото и да било защото утре същия този Светлъо (Solar73), или някой друг може да създаде подобни побреми и на друг доверчив колега като мен!
                            Трябваше първо да се посъветваш със някои от ядрото на Пловдивската група за да ти обясним някои неща нагледно,това ще ти е за урок и като обица на ухото,друг път не се лъжи по външния вид и маската със която е излязъл пред теб,както съмичк си се убедил всичко е било измама,за което искренно съжалявам,и аз не съм очаквал че ще е чак такъв мошенник
                            Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 20:16.
                            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

.
                              Last edited by ghoul18; d.m.y г., 17:45.

Comment

.
                                Last edited by ghoul18; d.m.y г., 17:45.

Comment

Working...
                                X