Известие

Collapse
No announcement yet.

за катализаторите, беднотията и един гастарбайтер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е аз ще си сложа катализатор дето носи 300к километра и какво? След слагането ще си заредя нещо което му викат бензин и ето ни пак в изходна позиция. Тоест при арабелата да го маха. Нямаме условия да се правим на европейци.

Comment

Кат си скожат "Кремиковци", "Соди", "Химко" и "Свилоза" катализатори, тогаз и аз припкам за такъв, щот без катализатор ще ми трябват към 15 К годинки, да издишам в атмосферата същото количество CO2 и Pb , което ще издиша всяко едно от гореизброените предприятия за 1 час
      Те индустриалните гигати в Немско, издишат райски газ в атмосферата, та основния проблем на Европа са катализаторните устройства на бедните българи....знаеш ли кво си мисля - всичко е рекламен трик целящ да отвърне вниманието на обществото от истинските замърсители а те са много повече made in Germany, France, USA и т.н. от колкото made in Bulgaria!
      Та така.... я се поогледай в милата ти Deutschland, дали не се намира накой дет пърди в атмосферата!
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Или - да си купиш катализатор от фирма ама не коя да е.. Ех келипир батко давай да внасяме катализатори ама наще няма да се продават щото от някоя агенция мастити чиновници / служители на народа / ще кажат не отговаряш на нормите и айде още на границата секира или нещо от сорта. Пазарна икономика ХА Ха ХА ,.. . Добре дошли в България. То и в съветския съюз е тей а защо да не е тъй и в Германия?!
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Нищо лошо няма момчето да си казва мнението! Това че живее в Германия наистина му дава правото да гледа от друга гледна точка, и да си казва мнението и да коментира, но вие много лично го приемате всичко! Нещо като на комплекс ми се струва че сега и бащата на човека намесихте!!!

Айде със здраве и умната!
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Съгласен съм с Пент. Ама всичко това идва от беднотията ни. Не мисля, че щяхме да се палим толкова ако имахме месечен доход 2-3 хил. Евро.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              Не мисля, че щяхме да се палим толкова ако имахме месечен доход 2-3 хил. Евро.
              а кой e крив че средната заплата е 200 лв?
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абе я се дръжте всички като големи хора. Да не стане накрая "дошъл горския и ги изгонил"
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                  Кат си скожат "Кремиковци", "Соди", "Химко" и "Свилоза" катализатори, ...
                  те па тия щото много работат вече ... така че са се самокатализирали
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Разбира се,че го приемам лично.Карам 14 год.кола,но съм си я внесъл още през 94.Миналата седмица чаках 2-повтарям,2 дена на опашка за да сменя номерата.И това го прави и баща ми и сигурен съм и повечето от вашите родители.Как няма да съм възмутен и да не го приемам лично.Изнервиха и направиха хората на маймуни с тяхното" като в Европа".А от вън е много лесно.Все едно да се чудиш,защо в някой цигански катун се топлят на печки а не с климатик.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                      Да не стане накрая "дошъл горския и ги изгонил"
                      Още един горски вече гледа...така, че внимавайте

Относно темата, аз до голяма степен подкрепям колегата от Германия. Много голяма част от вас си мислят, че като ни вкарат в ЕС всичко ще успеем да побългарим...и че щели да минат години до като ние станеме като в Германия. То точно поради тази причина предричат и фалит на над 80% от БГските фирми след влизането ни в ЕС...успеех им пожелавам на тези, които си живеят с миселта за побългаряване.

Относно Кремиковци и т.н. Всички имат монтирани филтри, но не ги използват почти, но ще почнат да ги ползват щом влезнеме в ЕС.

На приказки от сорта когато те тогава и ние...Браво бре....значи циганина като спре да си хвърля боклука на улицата тогава и ние ли ще спрем...въпреки, че според мойте наблюдения циганите много по рядко хвърлят боклуци по улиците отколкото успелите Българи...има дори и доста хора от клуба, които си хвърлят хартийките където им падне и после....абре гледай каква кочина е тука бре.

Винаги се чака в БГрия да си види другия какво полезно може да свършне, да не се минеме дето си вика...за това сме стигнали и до тук. Вечерно време в кръчмите сме все много велики ама като трябва да свършиме нещо не ни търси...щяхме да си чистиме пространството около Ал.Невски и какво стана няколко човека си пишеме и като се стигна до там да свършиме нещо... НИКОЙ...

Много ми е чуден и факта, че БГрина иска да му е чисто и подредено като в Австрия например...ама в същития момент иска да си прави каквото си пожелае, да не спазва никакви правила...

Айде със здраве и внимавайте с личните нападки към другите, че или темата ще бъде добре профилактирана или ще изчезне в коша.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

значи циганина като спре да си хвърля боклука на улицата тогава и ние ли ще спрем...въпреки, че според мойте наблюдения циганите много по рядко хвърлят боклуци по улиците отколкото успелите Българи
                        Тука за циганите си в жестока грешка иначе за така наречените "успели" хора повече от 80% от тях културното им ниво е на същото ниво както едно време когато са били прошляци....сещате се кои хора имам предвид.

Иначе си напълно прав като нямаме манталитет да пазим чисто ше газим боклуци и кучешки лайна и ше се чудим що е толко мръсно!!!
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Аз не съм си махнал катализатора но всъщност и нямам идея дали въбще като е на колата и работи.Тука всичко е гадно и бензина и каквото се сетиш.Даже да си сложа нов (ако стария е заминал) няма да предотвратя екокатастрофа или ракови заболявания и т.н.
                          Дпкато тука е бъкано с руски автомобили , трабанти варбурзи и стари коли от цяла европа (заради ниския жизнен стандарт ) щото не всеки си купува кола от магазина или на 4-5 годинки нищо няма да се орави.
                          Тук всеки гледа как да оцелее следващите месеци и да си нахрани семейството една от последните грижи е въздуха. Така и така ще се мре.
                          Пък и като гледам повечето хара тук ще изпукат от инфаркти преди да се разболеят от рак защото всяка вечер се тъпчат със сланина и ракия в несвяст.
                          Лично аз съм за катализаторите и чистия въздух но уви има други неша на преден план.
                          Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Comment

А бе май за проблемите е екологията тябва да помислят там дето 3.0 V8 е женски автомобил а кат спрат съюзниците ни да ползват обеднен уран мое и да паднат раковите заболявания с 1-2%
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                              а кат спрат съюзниците ни да ползват обеднен уран
                              обеднен уран братята руснаци ползват от по-рано

ама кво да си говорим - има правила трябва да се спазват - на българия ни трябва ред да има щото сега секи прави квото си иска и като резултат страдаме сички 0 дори само то факта че некое пишлеме много обича дасе пререди най-отляво за десен завой стават задръствания ...
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                                Първоначално публикувано от pr_00f
                                Да не стане накрая "дошъл горския и ги изгонил"
                                Още един горски вече гледа...така, че внимавайте

Относно темата, аз до голяма степен подкрепям колегата от Германия. Много голяма част от вас си мислят, че като ни вкарат в ЕС всичко ще успеем да побългарим...и че щели да минат години до като ние станеме като в Германия. То точно поради тази причина предричат и фалит на над 80% от БГските фирми след влизането ни в ЕС...успеех им пожелавам на тези, които си живеят с миселта за побългаряване.

Относно Кремиковци и т.н. Всички имат монтирани филтри, но не ги използват почти, но ще почнат да ги ползват щом влезнеме в ЕС.

На приказки от сорта когато те тогава и ние...Браво бре....значи циганина като спре да си хвърля боклука на улицата тогава и ние ли ще спрем...въпреки, че според мойте наблюдения циганите много по рядко хвърлят боклуци по улиците отколкото успелите Българи...има дори и доста хора от клуба, които си хвърлят хартийките където им падне и после....абре гледай каква кочина е тука бре.

Винаги се чака в БГрия да си види другия какво полезно може да свършне, да не се минеме дето си вика...за това сме стигнали и до тук. Вечерно време в кръчмите сме все много велики ама като трябва да свършиме нещо не ни търси...щяхме да си чистиме пространството около Ал.Невски и какво стана няколко човека си пишеме и като се стигна до там да свършиме нещо... НИКОЙ...

Много ми е чуден и факта, че БГрина иска да му е чисто и подредено като в Австрия например...ама в същития момент иска да си прави каквото си пожелае, да не спазва никакви правила...

Айде със здраве и внимавайте с личните нападки към другите, че или темата ще бъде добре профилактирана или ще изчезне в коша.
                                Радвам се , че има хора които мислат треzво

Comment

Working...
                                X