Известие

Collapse
No announcement yet.

за катализаторите, беднотията и един гастарбайтер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 156 m-jet
    Плюс това по умните вече избягаха отдавна в големи чуждестранни фирми.
    ето тук си в голяяЯяма грешка!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
      ............................ АЗ предлагам да почнем от някаде....например от каталиЗаторите
      ........................................
      .
      А какво ще кажеш първо да почнем с икономикат - респективно доходите.
      То цъфнала Мара и сега ако оправи катализаторите - всичко е наред
      От кога не си идвал в София - дупките сега са повече от когато и да било- и не само по малките улички, а и по основни булеварди - говоря за дупки около които виждаш части от пружини, тасове-спрели след тях автомобили за смяна на спукани гуми и криви джанти. Не се майтапя - обади се и питай някой познат който пофира в София да ти каже имало ли е повече дупки някога
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        Не се майтапя - обади се и питай някой познат който пофира в София да ти каже имало ли е повече дупки някога
        кой гласува за индианеца от ромски произход да си признава без бой?
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абе то преди време някой беше отворил тема "дупка папарак" или нещо от сорта ама така и не се разви.....

кой гласува за индианеца от ромски произход да си признава без бой?
          Абе имам приятел в общината и в интерес на истината каза, че на бате екипа доста добре работел и всичко минава през юристкия екип за разлика от предишния градоначалник, но има доста спънки от общинския съвет.

П.с. Само да уточня, че моя човек не е гласувал въобще и преди не харесваше бате, но сега има друго мнение за него абе не му е пристрастен, а обективен.

п.п.с. Не съм фен на бате
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
            екипа доста добре работел
            мисълта ми е че сами сме си виновни за дереджето в което се намираме - ако сами не направим нещо няма кой да дойде на бял кон да ни оправи (е, освен в другия смисъл на думата)
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
              Първоначално публикувано от MONI
              екипа доста добре работел
              мисълта ми е че сами сме си виновни за дереджето в което се намираме - ако сами не направим нещо няма кой да дойде на бял кон да ни оправи (е, освен в другия смисъл на думата)
              Да да това е 10000000000% сигурно и съм на това мнение....пълни овце
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

С няколко думи..........

Колегата от Германия, да на ЗАБРАВЯ , че от порода УЛИЧНА ПРЕВАЗХОДНА , Немска Овчарка няма как да стане, колкото и да ти се иска....неприятно , но ФАКТ, биологиа братче, както обичаше да каЗва ТАТО

Comment

Working...
                X