Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт джанта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт джанта

Съжалявам ако има такава тема , поразрових се но не намерих.
    Става въпрос за изправяне на лята джанта 14" на един колега , самата джанта не е много крива(дори гумата не издиша), той е питал на едно място но му обявили космическа цифра, някой някъде знае ли да правят услугата в границите на разумното за София става въпрос. + монтаж и демонтаж на гуми

Аз ходих на сточна гара при Янчо джантата се казваше, взе ми доста пари, надявам се да ги е направил поне.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Аз ходя в Софиа-Ауто на Ботевградско шосе - грубо 50лв. ще му струва ремонта на джантата, ако си спомням правилно.....
      sigpic

Comment

На мен това http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=2986 ми струваше 60лв с демонтаж и монтаж. Липсваше парче, не знам дали е имало изправяне!

Comment

Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщение
          На мен това http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=2986 ми струваше 60лв с демонтаж и монтаж. Липсваше парче, не знам дали е имало изправяне!
          Е затва 60лв е приемливо, неговото е малко криво и му искат 50.

Comment

Аз си правих джантите лятото в Ихтиман за без пари (двете под 20лв). Смяна на гуми - 4лв за брой. Ако ви е по път, си струва да се отбиете. Мястото е на края на Ихтиман посока Пловдив по стария път, има някаква бензиностанция и до нея.
            GTV 2.0 TS '95
            Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

В Обеля (селото) има една гумаджийница... за трети път си изправям джантите при тях и съм супер доволен! за 15" с демонтаж и монтаж 15 лв ... Супер точни

155 2.5 V6
              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37244

Аз ходя при Дани от Казичене и съм много доволен.
                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                sigpic

Comment

Има и друг пич в Казичане - Иван 0885077999
                  Невероятно точен тип. Работи на народни цени - за 6 джанти изправяне, демонтаж, монтаж, баланс и заварка на едната - 105 лв.
                  Предлага и възстановяване и мисля боядисване на джанти.
                  П.П.
                  А доста радващо за нас - възстановява и картери.
                  sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Янчо Джантата е човеКЪТ

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ее мерси много мисля че вече има голям избор на прилични цени

Comment

Янчо джантата така прееба 4 бр. ОЗ джанти на мой много близък човек,че замалко да му бутнат катуна на Ст.Гара! + това му взе 260 лв

155 2.5 V6
                        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Днес ходих при въпросния Янчо и ми взе 25лв за една джанта - струва ми се че доста си разбира от работата. Взех му телефона ако някой има интерес - 0887 829 848
                          2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                          ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                          sigpic

Comment

сервиз Друмник. намира се на бул. България, малко преди Околовръсното. за 15'' взимат 35-5- лв. в зависимост от това колко е крива. за 14'' е по евтино. монтаж, демонтаж и баланс е 12лв.
                            In God we trust, all others pay cash.
                            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

В нашия край намерих един майстор в Лозово,за три джанти доста криви ми взе по 20 кожи на джанта.Джантите ми ги прати един колега от форума,за перфектни а се оказаха 3 от 4 криви...забелязах го чак вкъщи като тъкулнах едната по случайност.Както и да е... Изправи ги момчето и са като нови,поне до 200 не усещам да има тресене.
                              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Working...
                              X