Известие

Collapse
No announcement yet.

Армеец-мошеници

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Армеец-мошеници

Да ви споделя как искат от Армеец да се изгаврят с мен .
    Случая е следният: Имам пълно каско при тях за сумата от 7600лв. Преди 4 мес претърпях ПТП. Взех си възлагателно писмо и право в техен доверен сервиз. След лъгане и мотане от сервиза през тия 4 мес, което е друга тема, днес най после от армеец ми съобщиха решението си. Само да вметна че проформата от сервиза която са пратили само за частите е за 5200лв. Та казват ми те, че сервиза ако могат да се вместят в сумата от 3200 лв да я правят, ако не, да ме обезщетят с тази сума от 3200лв. Това било максимума което могат да дадат, тъй като не било отчетено че колата е с десен волан. След като изразих възмущението си, че не ме интересува тъй като това е тяхна грешка и че това са 42% от застрахователната сума, казаха само че могат да ми върнат и премията която съм платил. Та значи общо към 3700лв.

Не мога да си намеря място от яд. Утре ще ходя да пусна жалба в управлението им и след това пускам една жалба и до Комисията за защита на потребителя. Същевременно се чудя дали да не се консултирам и с адвокат относно случая.
    Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
    Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

АГЕНЦИЯ ЗА ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН НАДЗОР София 1000
    бул. Цар Освободител, 6
    тел.: (02) 981 61 69, 981 79 34
    факс: (02) 981 78 58
    E-mail: isn@minfin.government.bg

Е към тези се обърни по-скоро Успех!
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Съчуствам ти
      Баща ми претърпя леко ПТП : задната врата на Партнер-а беше за смяна. Казаха му отивай в Пежо ( колата беше гаранционна ) и след смяна и фактура ще платят. След като всичко беше 6 , казаха - "ми покажете ни старата врата и тогава.... " селяци са големи... голям скандал беше, защото на оня от Пежо въобще не им трябва тая врата и я шибнали някъде...

3 месеца се разправяхме с тях... бахти и златната врата... от тогава... край на Булинс.

Това за Булинс.

Comment

автомобили с десен волан се обявяват при сключване на застраховкатаи оценката е на половина на автомобил с ляв волан
        умряха далаверите с тотални щети на англичанките.

п.с. само за справка Вектра 2004 бензин англичанка 1200 паунда купена преди 3дни там
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
          бул. Цар Освободител, 6

Това ти е играта! Наскоро изпитах душевен оргазъм, че по моя инициатива одрусаха една голяма и печалноизвестна компания заради аналогичен случай.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

бул. Цар Освободител, 6

Мерси, това не го знаех. Ще звъня и там.

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
            автомобили с десен волан се обявяват при сключване на застраховкатаи оценката е на половина на автомобил с ляв волан
            умряха далаверите с тотални щети на англичанките.

п.с. само за справка Вектра 2004 бензин англичанка 1200 паунда купена преди 3дни там
            Ами аз далавера не съм търсил, просто така се случи, още повече, че след 2 мес заминавам за Англия да уча и щях да си ида с колата. Ама а де. А пък за обявяването, те си правят огледи, снимки и маркирания така че това че те са кьорави аз не съм виновен.

Comment

за щетата,

Колега, спокойно, винаги има изход, ако си търсиш правата и ако проблема не е в твоя телевизор. Ако не ти помогнат държавните институции, после ми кажи, познавам лично повечето от юристите на "Армеец" в София, ще развъним телефоните и ще видим какво може да се направи. Но първо мини по надлежния ред, че най-мразя да съм задължен за услуга някому после.
              Успех!
              Alfa 156 2.0 - ех,
              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Кофти, винаги се гледа, ако може да не се плати, просто търси правата си, има общи условия, каквото пише там това е, няма мърдане.

Успех и кажи какво е развитието.
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

Хммм и тва от аремеец ... А уж Аремеец, Булстрад и Алианц са най коректните застрахователи Много лошо....

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Това ти е играта! Наскоро изпитах душевен оргазъм, че по моя инициатива одрусаха една голяма и печалноизвестна компания заради аналогичен случай.
                    На тези телефони вече не е тази агенция. Прерових нета, звънях в министерството и на услуги и никъде не можах да намеря телефон. Съществува ли тази агенция все още? Щом си имал работа с тях имаш ли да ми дадеш някакъв номер на който да звънна ?

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                    Колега, спокойно, винаги има изход, ако си търсиш правата и ако проблема не е в твоя телевизор. Ако не ти помогнат държавните институции, после ми кажи, познавам лично повечето от юристите на "Армеец" в София, ще развъним телефоните и ще видим какво може да се направи. Но първо мини по надлежния ред, че най-мразя да съм задължен за услуга някому после.
                    Успех!
                    Благодаря колега, ако нищо не стане по каналния ред, ще се наложи да ти се обадя. Няма да ги оставя тия нещастници да се подиграват с мен.

Comment

Е на тия звъниш
                      http://www.fsc.bg/

азн е закрита отдавна - има няма 5 години
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Е на тия звъниш
                        http://www.fsc.bg/

азн е закрита отдавна - има няма 5 години
                        Eйй, вярно бе Бях изключил. Вече са под една шапка с финансовия надзор.
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Eйй, вярно бе Бях изключил. Вече са под една шапка с финансовия надзор.
                          Батенце тва "вече" е от 2003
                          остаряваш вече
                          по-невидимо аз все по-видимо ти
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Отново тия Армеец блеснаха.
                            Мой приятел има(ше)Фиатче дизел застраховано с каско към тях.Един ден както си е седяло в подземно гаражче се запалило и изгоряло.Идват тия бастуни от Армеец искат протокол от пожарната и от полицията и тогава оглед.Добре френда ми тича и изкарва всичко необходимо от пожарната пишат-Самозапалване вследствие от ел.инсталацията на автомобила.Правят първи оглед застрахователите пишат тотал щета.Чака месец в който няма никакъв отговор от тях.Като през това време трябваше САМ да разглоби всички стопени части и агрегати. На втория месец следва втори оглед описа пак е тотал щета.Започва голямото чакане, някаква си комисия да определи плащането.Задължиха го да отиде да БРАКУВА автомобила в КАТ за тотална щета.В продължение на месец и половина се чуваше следните неща- няма го човека,отпуска е инспектора,не е решил още,решил е ама не знаеме какво.... и т.н.
                            До вчера,след близо 4месеца от датата на злополуката получава писмо,че Армеец не е длъжен да изплати автомобила поради небрежно отношение на моя приятел към инсталацията на автомобила......
                            Сега нито може да си я регистрира обратно,нито може да си я оправи....няма кола с две думи....
                            Шок и Ужас....
                            Това ли е сериозната българска застрахователна компания АРМЕЕЦ.
                            Банда мошеници, на мен ми иде да се обеса камо ли на момчето какво му е.Колата е Фиат Мареа 2.4 ЖТД с лява дирекция и с абсолютно изправни документи,потресен съм просто как е възможно.....
                            Значи аз с Алфата ако карам и поради немърливо отношение към управлението на колата отсеча 3 дървета и се спра в ограда няма да ми платят колата ли?!?!
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                            Alfa Romeo 33

Comment

И аз съм към армеец и пунтото е тоталка - за сега са стриктни.
                              Казаха да им звънна тази седмица , но не съм им звънял , че съм редовна и да кажат , че ми е подписано всичко нямаше как да отида.
                              Иначе птп-то е от края на август , подадох щетата на другия ден я огледаха.
                              Казаха ,че е за допълнителен.Колата един месец седя в кат от там аз се забавих още към половин месец докато заявя допълнителния.
                              След него казаха отиваш на тоталка и да звънна след 10 дена да ми кажат - звъннах казаха тоталка е преписката ви е дошла на 11 ноември и трябват до 15 работни дни да е подписана от всеки и да ходя за парите.
                              И писмо да я бракувам получих та и аз съм я бракувал.
                              Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                              Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Working...
                              X