Известие

Collapse
No announcement yet.

Армеец-мошеници

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
    Значи аз с Алфата ако карам и поради немърливо отношение към управлението на колата отсеча 3 дървета и се спра в ограда няма да ми платят колата ли?!?!
    Вероятноста да не ти платят е много голяма, тъй като тя ще съвпада с вероятноста да не си останал жив......
    Аз досега от спестено каско съм избил поне кола и половина, така че съм на абсолютна далавера че никога не съм си правил........
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз ако съм ще ги съдя до дупка, как така небрежност към инсталацията, че аз да не бъркам инсталацията, мале ужас.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Аз досега от спестено каско съм избил поне кола и половина, така че съм на абсолютна далавера че никога не съм си правил........
        И аз така. Проста сметка е: колата я имам от 5 год. грубо по 400лв. на год. = 2000 лв. За тия 5 год. имам едно ПТП по моя вина със щети за има няма 1000 лв. Без нерви да се разправям с малоумници - извода е прост. А иначе днес след като с една колежка си загубихме половин ден с тъпанарите точно от Армеец, накрая колата ще се ремнтира за собствена сметка и колежката влезе в сериозен размисъл дали да продължава с набутването по автокаско. Просто те правят на маймуна и се чудят как да не платят - това за съжаление не важи само за Армеец.
        Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
        Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
        Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
        Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Позаинтерисувайте се от коя групировка е Армеец и после ще разберете защо цяла Варна е пропищяла от същата .
          Каско на колата правех докато се научи жената да я кара . Вече 2 години спестявам по метода на ФЕРАРИСТ
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
            И аз така. Проста сметка е: колата я имам от 5 год. грубо по 400лв. на год. = 2000 лв. За тия 5 год. имам едно ПТП по моя вина със щети за има няма 1000 лв. Без нерви да се разправям с малоумници - извода е прост. А иначе днес след като с една колежка си загубихме половин ден с тъпанарите точно от Армеец, накрая колата ще се ремнтира за собствена сметка и колежката влезе в сериозен размисъл дали да продължава с набутването по автокаско. Просто те правят на маймуна и се чудят как да не платят - това за съжаление не важи само за Армеец.
            E и аз това се замислям, още повече всички са един дол дренки, застрахователи.То винаги има едно наум, ама....имаше така тема, има ли смисъл от каско и т.н.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

За мен каското си е излишно набутване при положение, че не караме нови или скъпи коли.
              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

И аз на 164 ката нямам каско. Имам си гражданска - като не съм виновен от там квото взема , пък ако съм си виновен ще плащам (чукам на дърво)
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Извода е, че застрахователните дружества обръщат внимание само на нови автомобили. Другите ги застраховат само колкото да им взимат парите. Аз лично имам кола застрахована към Армеец. Веднъж ми се е налагало да правя щети, които са нанесени по моя вина (нищо сериозно, но са си по моя вина) и не съм имал ядове. Даже покрай тези щети минаха и едни драскотини, които ми бяха направили с ключ. В същото време на кола която е далеч по-старичка трябваше да се прави огънат калник. Не бях виновен, за което имах протокол от КАТ, но пак отказаха да плащат. Това е случка с Виктория, но случаят е показателен.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Каското е добре ,че и да си виновен зимаш пари , да те ударят се не се занимаваш да ходиш при неговите дето си е направил Го-то.
                    На пунтото съм напред от каското с неколко стотин лева
                    Удар отпред в дясно след като един пуснал мигач мисли ,че е с предимство близо 700лв - направена за 500.
                    После удар отзад на сфетовар 1110лв направена за 800-900.
                    2 щети за паркинг една с протокола една без - там покриха или додадох малко - на по към 300-400лв дадоха.
                    И сега за тоталната щета днес ми платиха 2800 малеят ми ама колата пак отпред в дясно е ударена и има да се изправя отпред и тавана е подал , а двигателя е здрав така ,че и да искам да ми платят над 70% няма как...
                    Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                    Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Първоначално публикувано от nasty Покажи съобщение
                      Каското е добре ,че и да си виновен зимаш пари , да те ударят се не се занимаваш да ходиш при неговите дето си е направил Го-то.
                      На пунтото съм напред от каското с неколко стотин лева
                      Удар отпред в дясно след като един пуснал мигач мисли ,че е с предимство близо 700лв - направена за 500.
                      После удар отзад на сфетовар 1110лв направена за 800-900.
                      2 щети за паркинг една с протокола една без - там покриха или додадох малко - на по към 300-400лв дадоха.
                      И сега за тоталната щета днес ми платиха 2800 малеят ми ама колата пак отпред в дясно е ударена и има да се изправя отпред и тавана е подал , а двигателя е здрав така ,че и да искам да ми платят над 70% няма как...
                      Човече ти направо си терминатор на автомобили
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ми те мен се опитват май да ме
                        Аз имам 2 опита да се терминирам сам в началото
                        Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                        Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Тия от Армеец направо са "одрали" една позната...За маркиране са и искали 60лв!!! Мен лично ми се видяха супер много пари...
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Тия от Армеец направо са "одрали" една позната...За маркиране са и искали 60лв!!! Мен лично ми се видяха супер много пари...
                            "Белите" застрахователни компании вече се отказаха от тази идиотска процедура маркиране, давам пример с двете компании в които съм си застраховал колата - Алианц и Интерамерикан.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

60 кинта?!?!?! Баси обира. На мен никога не са ми искали толкова. Последниа път платих само 20 лева за новите стикери. А първия път като я маркираха не помня колко беше ама нещо от сорта на 30-тина лева ми се върти в главата. Но да ти кажа явно си зависи на кой пункт е отишла защото на мен вднъж ми се случи следното. Точно стигам до пункта и се нареждам на опашката и изведнъж установявам, че съм си забравил полицата, а съм минал половин София и някакси тегаво ми дойде да се връщам обратно. Решавам, че ще си пробвам късмета и ще ги попитам дали след като вече съм маркирал при тях при това на същия пункт не могат да си погледнат в системата и да видят, че и за тази година съм платил. Та излизам аз от колата и отивам до един дето се мота, обяснявам му цялата ситуация, при което той оглежда опашката от чакащи коли, която се състоеше от един голф който в момента го маркираха, след него един мерцедес и после съм аз. Не помня какъв беше мерцедеса, но беше някаква летяща чиния. След което протече следния разговор:
                              той: -Ти с Мерцедеса ли си?
                              аз: -Не, с Опела.
                              той: -Значи не може!
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

...

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Еми ако колата изобщо няма маркировка е толкова
                                BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Working...
                                X