Известие

Collapse
No announcement yet.

Армеец-мошеници

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
    Еми ако колата изобщо няма маркировка е толкова
    Ако се случи нещо няма да ти изплатят и стотинка...
    На ме нми взеха 45лв за маркиране в армеец, а до колкото знам в булстрад също не ги маркират
    И аз съм за по нищо да не личи дали колата има каско или не ...
    А също съм и още повече за застраховката да е 1, но примерно малко по скъпа ама да ти плащат всичко...
    Тъй като реално погледнато за каско даваме луди пари за ГО същата работа по добре да е 600лв една обща и покрива и двете .... И съм убеден че много биха предпочели тва нещо

Comment

В Русе за първо маркиране 30-35 лв, за втори 15-20лв.
      Ама това с маркирането е тъпо някак си, да се взема пари от всичко.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Фирмичките, които маркират автомобили не са случайни. Най често са на собственост бившите СИК, ВИС и тем подобни компании. И това си е бизнес. Даваш пари да те маркират, после даваш всяка година лепта от 20 лв.Абееее, нямам думи ....
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Лек ъпдейт.... Днес им излезе решението по жалбата ми на тия копелдаци мръсни и то е такова каквото и очаквах . Вече си мисля да взема тия пари че то не остана време, след 20 дни заминавам, да им тегла една путка майна и най тежкото си проклятие и да се махна от тая скапана държава вече .

Ето все пак писмото им, от толкова глупости вътре разбрах единствено, че ситуацията си е същата. Ако иска някой компетентен да прочете и да каже по принцип има ли смисъл в този случай човек да се занимава с тия мутри и да си търси правото (според мен).

Весели празници на всички.
          Attached Files
          Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
          Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

странно, взимат ли наистина стойности от даден уеб сайт или са просто тъпи?
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Проста математика - нищо чудно няма.... за застрахователя!
              sigpic

Comment

Mатематиката ми е ясна, и аз съм я учил... Чудно ми е да ли е законово редна тая математика дето те я прилагат.

Офтопик: Да знаете къде се продават антени за коли в Сф. По специално за Корса търся.
                Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Погледни в общите условия на полицата ти
                  sigpic

Comment

една от многото причини да не правя каско!!! Просто ако се замисля колко пари съм спестил от липса на каско не е истина!

Иначе съм имал една кола от 14, която имаше каско и то ми потрябва и го платиха като попове! 2002ра Юпитер се казваха и си ми дадоха 1000лв за кадет с челен удар! Направих го за 400 лв и го изринах за 3500! Как да не ти е кеф да имаш каско

Иначе и по гражданска съм взимал пари за друг Опел- Астра Бертоне Купе... пак челнарка, от гражданската на педераста с голф ръснаха 1500 лв- за 700 я направих!!! Кеф да имат голфовете гражданска! На финала и нея я продадох... и сега алфа без каско
                    Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

За предното каско платих около 180 лв, другото бе платено тъкмо от предният собственик. И изкарах от тях над 1000лв за дребни неща, нова подкартерна кора за 360 от Италия
                      Сега съм дал 200 за каско и още толкова имам да давам. Предното стъкло се цепна от камаче, стъклото 200 кинта, като оправя вноската ще го сменя, описал съм щетата. единият праг ще ги карам да ми боядисат и едното огледало, че го гледам надрано малко, то отпреди ама който не гледа добре при огледа, сега ще дава
                      Парите от каското ще си ги избия, че може и напред са съм, важното за мен е колицата да е на 6!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Парите от каското ще си ги избия, че може и напред са съм, важното за мен е колицата да е на 6!
                        Евала!
                        е така се прави
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                        X