Известие

Collapse
No announcement yet.

Полигон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако искаш може да те разведа в събота. Тъкмо ще искараме баба Джулиета да се повозим
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Супер, 10x
      Имаш лично с контакти.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Зад супермаркет ХИТ в Младост 3 има много подходящо местенце за подобни упражнения, както и пред НИМ на Бояна, но там има много "рацери"!
        Като си спомня преди 5 години каква кримка бях с колата на баща ми , направо се плаша ........... - "оная гума ти е светофара спри на нея" и аз " няма проблем, спирам със затворени очи даже" - да ама не, в най-добрия случай 2 метра след гумата (светофара) !!!
        sigpic
        Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Незнам защо когато запо4неш курмуването,те пускат в София и карай.А къде остана полигона?В един момент се оказа 4е взех книжка и да карам направо не представляваше проблем,но да не ви казвам какво ми се слу4и когато се наложи да правя маневри,да паркирам... Е горе-долу започнах да усвоявам и това,но не ми беше никак лесно.А що се отнася до това,на каква кола ще се учиш при мен беше Алфа.Беше ми супер гот,след което Голфа с който бях на изпита ми се видя толкова дървен и куц....
          Alfa Romeo 33 1.7 16v

Comment

За съжеление всички полигони в София ги преварнаха в платени паркинги...не веднъж и два пъти хора от КАТ са казвали, че нужда от полигони има и то огромна....

Аз единствение действащ полигон тоест останал от тошово време го видях в Враца....беше доста голям...намирасе на изхода на Враца посока Монтана ако не бъркам...Валджо да каже.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              За съжеление всички полигони в София ги преварнаха в платени паркинги...не веднъж и два пъти хора от КАТ са казвали, че нужда от полигони има и то огромна....

Аз единствение действащ полигон тоест останал от тошово време го видях в Враца....беше доста голям...намирасе на изхода на Враца посока Монтана ако не бъркам...Валджо да каже.
              В Кокаляне, точно преди обръщалото на автобус № 1(на около 150 метра, вляво се завива), по пътя за трибуните на езерото, има един огрооооомен празен паркинг, идеален е за целта.

Внимавайте обаче по пътя, след ресторант Лебед дупките са просто невероятни
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                Внимавайте обаче по пътя, след ресторант Лебед дупките са просто невероятни
                Е че то къде не са....София толкова разбита не е била никога.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Според мен полигона на Панчарево е най-подходящ да се учи твоята половинка

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                  Fiat Bravo 1.6 1997
                  Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Благодаря за предложенията и от името на обучаемата - каза, че сте "много симпатични и кооперативни младежи и девойки"
                    Ще видим в събота какво ще наобиколим и ще пиша после отчет за състоянието

Comment

След днешната обиколка се намери подходящо място
                      Специални благодарности на Venci и Roberta! (А най-вероятно и valjo преди време ме е насочил точно към това място, но аз нещо не съм го разбрал правилно и кой знае какво съм гледал )

Comment

лифта за който спомена всеки понеделник е в профилактика така че можеш да опиташ

Comment

а сега ако някой има идеи за полигон около хиподрума
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Имам Паркинга на Билла
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                            X