Известие

Collapse
No announcement yet.

Авария или престрелка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Авария или престрелка

Преди малко се прибирам и навсякъде яко патрулки, спиращи само лъскави джипове и разни производни...
    А на бул.България лявата лента е отбита - патрулка BMW E90 новичко, един червен (бордо) опел и пред него още един бял астра комби, видимо не се бяха ударили, но на бялата астра предното стъкло беше счупено, точно пред шофьорското място личеше си че е отвън на вътре понеже беше и провиснало.... Странна ситуация ....А линейка нямаше ...
    И другото което е - светофарите в центара и около нас не работят навсякъде с регулировчеици

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2598092

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Явно е имало някъв екшън
      0888515205

Comment

На едно място пишат пешеходец , на друго мотоциклетист - ама е ПТП с жертва де
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
          На едно място пишат пешеходец , на друго мотоциклетист - ама е ПТП с жертва де
          Не е мотоциклетист, нямаше нито мотор нито скутер...

Comment

"Пешеходец е пресичал неправилно..."
            Поредният
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Баси ужаса .. там кво ще пресича оградата е прилично висока ... а има и подлез ... ...........

Comment

Баси ужаса .. там кво ще пресича оградата е прилично висока ... а има и подлез ... ...........

Comment

Жал ми е за шофера.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Пък и скороста е до 70 май, ама кой ти гледа,
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Аз имах нещастието да изляза от подлеза точно когато стана инцидента .. значии въпросният господин който пресичаше беше някакъв бездомник , който нямам представа къде беше тръгнал .. човека , който го блъсна не караше бързо .. просто нямаше шанс да спре и го размаза Полицаите не можаха да намерят никакви документи в пострадалия (сигурно и няма). Шофьора беше невинен на 100% !! Просто си изпати заради тоя дето не се знае къде е бил тръгнал ..
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                        Аз имах нещастието да изляза от подлеза точно когато стана инцидента .. значии въпросният господин който пресичаше беше някакъв бездомник , който нямам представа къде беше тръгнал .. човека , който го блъсна не караше бързо .. просто нямаше шанс да спре и го размаза Полицаите не можаха да намерят никакви документи в пострадалия (сигурно и няма). Шофьора беше невинен на 100% !! Просто си изпати заради тоя дето не се знае къде е бил тръгнал ..
                        Ужас аз малко след инцидента явно минах... колите нсе се бяха ударили няква дупка в предното стъкло викам тука сигурнои се е стреляло предвид яката полиция и в центъра същата работа патрулка до патрулка и спираха само лъскави джипове и лимузини .....
                        Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Пък и скороста е до 70 май, ама кой ти гледа,
                        Е на бул. България е 70 и напоследък всички караме доста прилично по булеварда изключвам въпросните "борчета" ... А за слчая ако ще и с 5км/ч да е карал се води несъобразена скорост и честито ... Жалко за шофьора дано не го осъдят ама въпреки тва ще си живее с мисълта че е утрепал човек , макар и напълно не умишлено. + тва щом е бездомник може нарочно да се е хвърлил пред колата с цел да си реши проблемите...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                          ........
                          А за слчая ако ще и с 5км/ч да е карал се води несъобразена скорост и честито ... Жалко за шофьора дано не го осъдят ама въпреки тва ще си живее с мисълта че е утрепал човек , макар и напълно не умишлено. + тва щом е бездомник може нарочно да се е хвърлил пред колата с цел да си реши проблемите...
                          Ами не съм чак 100% съгласен. Вчера докато чаках на един светофар по радиото слушах за подобна случка. Кола блъска жена, само дето не е толкова сериозно и тя само с натъртвания. Когато дошли от КАТ и праснали на нея един акт за неправилно пресичане, а шофьора невинен!

Comment

Чувал съм, че примерно удар с 40км/ч е равносилен на падане от четвъртия етаж. На база информация говоря, нито съм падал от четвъртия етаж, нито кола ме е блъскала с 40км/ч. Пу-пу.
                            Идеята ми е, че дори и със супер ограничие да се движиш, можеш да станеш престъпник в даден момент. Не го пожелавам на никой!!!!
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Днес отново киснейки в задръстванията по радиото чух, че вчера е имало някаква гонка на полицията с ниакакви мутри с лъскава кола, които после се прехвърлили в някакви джипове. Единия джип е намерен другия още се издирва. Та затова са спирали само скъпи коли, а това с бездомника е било просто съвпадение със случая. По случай издирването на въпросния джип все още е пълно с полиция, особено в центъра и покрайините му, така че внимавайте.

P.S: Започвам да се радвам, че слушам радио в колата чувам по някоя друга новина. Тия дискове все едно и също си повтарят

Comment

Working...
                              X