Интересува ме колегите които са си правили ремап на колите доволни ли са и колко километри са навъртели защото аз навъртях 3000 и ми изпляска съединителя
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения за ремапването
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщениеДа 1.9 jtd 110 к.с. и сега съединителя ми е за смяна"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщениеДа 1.9 jtd 110 к.с. и сега съединителя ми е за смяна
Маховика е по-скъпичък, пък ако и двете са за смяна, тава си е цифра.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеПросто му е дошло времето на съединителя !
Comment
-
Но ако си караш нормално- тоест не даваш повече газ и не се кефиш на чипа, то няма как да замине по-бързо съединителя... Просто е нормално...повече коне--> повече даване на газ и по-бързо дава фира съединителя....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеНо ако си караш нормално- тоест не даваш повече газ и не се кефиш на чипа, то няма как да замине по-бързо съединителя... Просто е нормално...повече коне--> повече даване на газ и по-бързо дава фира съединителя....
Comment
-
Бъдете реалисти , щом си слагате чип , значи си го имате едно на ум , че колата ще бъде мачкана. Аз съм с ремап , настъпвам си я и знам ,че има вероятност нещо да стане , но кефа си е кеф. Щом един път си се замислил .. сам си дай отговора как ли ще караш...Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
Comment