Известие
Collapse
No announcement yet.
За Мото Фенове
Collapse
X
-
От втория пост Кавазаки-тата най ми харесват,особено бронзовото.Някак си показва мощност с внушителния си размер.
Трябва да е било голяма тъпка сред толкова мотрчета.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИмало е какво да се види..
Жълтият и черният чопър (третата снимка от края към началото и последната - от втория пост) са особено симпатични.
Благородно завидяхAlfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщениеЖълтият чопър за мене моля......
Я излез навън, да се разберем като мъже
Искам ги и двата + червения от 26-та снимка на първия пост (за кафе)
Comment
-
само аз ли забелязвам, че в стремежа си да са по-атрактивни новите мотори са станали адски криви и грозни!??
имаше няколко добри попадения, но лично аз не си адсах чопър, за който да си дам левия тестис и десния бъбрек! а съм луд фен на чопъри! за сметка на това обаче БМВ-то е да си ебе мишка ухото....няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениесамо аз ли забелязвам, че в стремежа си да са по-атрактивни новите мотори са станали адски криви и грозни!??
имаше няколко добри попадения, но лично аз не си адсах чопър, за който да си дам левия тестис и десния бъбрек! а съм луд фен на чопъри! за сметка на това обаче БМВ-то е да си ебе мишка ухото....Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениесамо аз ли забелязвам, че в стремежа си да са по-атрактивни новите мотори са станали адски криви и грозни!??
имаше няколко добри попадения, но лично аз не си адсах чопър, за който да си дам левия тестис и десния бъбрек! а съм луд фен на чопъри! за сметка на това обаче БМВ-то е да си ебе мишка ухото....
п.с. Този в подписа ми е подобен, лятото се заиграх с него и горе долу се получи. Има още довършителни работи по генерацията, спойлерчета и малко аерография. За лятото трябва да е готов.Всъщност копирам ето този и май се получава http://www.mototuning.com/galerie/ho...rix/index.php3
А това беше донорът http://beautifulwallpapers.files.wor...t-900-blue.jpgLast edited by Доко; d.m.y г., 19:27.
Comment
-
Аз пък що с мисля, че са едни и същи изложения, разликата е във времето. Горните предполагам са от някое Тунинг изложение в Анлия края на годината, а тези от Париж са в началото на 2009, просто има голямо развитие в тунинга, повече никел, бла бла..... Правете разлика между "tuning" и "custom made"
А ето тук праят бутикови мотори ръчна изработкаLast edited by Доко; d.m.y г., 19:05.
Comment
-
това обяснява всичко! явно както при колите различните тунинг пакети се харесват различно от хората. тези не ме кефят. нещо твърде много показност и излишен кич виждам аз. но иначе евала за труда
дай ми на мене един Boss Hoss да правя извращения и това ми стига... айде в краен случай може някой Fat Boy или една ямашка примерно райрър ес....ох на батко фотьойлчето...няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
Comment