Известие

Collapse
No announcement yet.

Новият епизод на Top Gear

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новият епизод на Top Gear

колеги,

в последния епизод на Top Gear представиха класация за най-добрата автомобилната марка. Класацията се прави според броя great cars (няма как точно да го преведа) , които дадена марка е направила.
    1. Форд
    2. VW
    3.BMW
    но по-интересното е :
    5. АЛФА РОМЕО !!!
    след нас са мерцедес, ферари и други доста известни марки Сектантска история! Всъщност от Топ Гиър не се съгласиха с класацията и обявиха Ланчия за най-добрата автомобилна марка! заслужава си да се види! накрая има един кит кар на Ланчия Стратос с 3-литровия мотор на Алфа Ромео ВЕЛИКО!!!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Тия класации са пълна глупост. Сигурен съм, че в UK най-много хора карат Ford, след това VW и после BMW. И затова тези марки са в топ3. Всеки гласува за това, което има.

А иначе епизодът е много добър...
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Класацията разбира се е крайно субективна, но изнесените в епизода факти за приноса на Ланчия в световното автомобилостроене са неоспорими!
      Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
      Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
      "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
      When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Разбрах за епизода от Ланча Форума,още тази вечер ще ги изгледам,нямам търпение просто.Ланча и Алфа и Фиат са дали толкова много на автомобилостроенето ,време беше някой като Джеръми да го обяви пиблично и да прати в тъч пропагандите на немските Автопроизводители.
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

е то не че Джеръми не е пристрастен, де!
          Екипът винаги са подкрепяли Алфа и италианските коли като цяло (с изключение на Фиат)
          Даже бих казал че са болни сектанти и са безбожно влюбени в стратите италиански автомобили преди ерата на Фиат в началото на 90-те

Comment

Еми а дайте линк, нещо?
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Еми а дайте линк, нещо?
              Като гледам за 3-та серия говорят...
              http://zamunda.net/details.php?id=198710&hit=1

Comment

http://www.youtube.com/user/Beslija6.../1/gMQZeVNKzw8 тук ги има 2те части с Ланчия.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Еми а дайте линк, нещо?
                  Ти ли, о, пчелице прекрасна искаш да ме подтикнеш към незаконен акт на нарушаване на авторските права на BBC2, а?

колегите са дали вече линкове цъкай си на воля!

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                    Ти ли, о, пчелице прекрасна искаш да ме подтикнеш към незаконен акт на нарушаване на авторските права на BBC2, а?
                    Яз че си го пуснем на телевизора бе, начи се едно гледам бибиси2
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение

колегите са дали вече линкове цъкай си на воля!
                      незнам дали знаеш, но на ббс нещата ако не ги продаваш или излъчваш можеш да си ги рипваш както си искаш, системата на ббс е за финансиране без реклами и тем подобни, имат бюджет... т.е. риповете и разпространяването по торенти не ги ощетява по никакъв начин, освен примерно да им намаля малко продажбите на двд

демек всичко от ББС е достъпно безплатно , двд-тата са с колекционерска стойност
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Е тоя нали разправяше "Миналия път като обявихме, че ще правим класация са ни гледали еди колко си милиона.За избраните от класацията са гласували..........9........души"
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Не, той казва, че от еди колко си милиона човека които са гледали предишното предаване в което са обявили че ще правят класация, за марката която според тях трябва да е на първо място са гласували едва 9 човека
                          Last edited by Alpina; d.m.y г., 17:51.
                          Lancia Kappa 2.4JTD
                          Lancia Dedra SW Integrale (очаква охлЮфче да я полази)

Comment

абе заеби ти тая работа със свободните права нз BBC. уви баш с техните права за разпространение на баш този им продукт съм подробно запознат и не съм склонен да се съглася с теб, нито пък точно аз да кача линк тук :

Comment

преди време качвах епизоди в youtube и си ме банираха, било в интерес на ббс ... иначе тая класация е въздух под налягане
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                              X