If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Там найстина е много гот. Яко пичета, и доста добре уреден център откъм кафета, заведения и дискотечки. Една вечер ходихме набързо и за 1 час станах разноглед и то вечерта а в кафенцето което бяхме жени фул а мъже почти нямаше та си търсеха някой, абе общо взето много ми заприлича като на морето.
Е ти кво искаш бе Гиги там бате на 1 мъж се падат 10 жени/тва го знам от приятел от Блг/обаче половината били лесбийки
П.С.А колкото до заведение за хапване Васе ти препоръчвам Воденицата тя е малко исзвън града но нищо готвят уникално
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Там найстина е много гот. Яко пичета, и доста добре уреден център откъм кафета, заведения и дискотечки. Една вечер ходихме набързо и за 1 час станах разноглед и то вечерта а в кафенцето което бяхме жени фул а мъже почти нямаше та си търсеха някой, абе общо взето много ми заприлича като на морето.
Е ти кво искаш бе Гиги там бате на 1 мъж се падат 10 жени/тва го знам от приятел от Блг/обаче половината били лесбийки
П.С.А колкото до заведение за хапване Васе ти препоръчвам Воденицата тя е малко исзвън града но нищо готвят уникално
ЕЕ ама аз ще го преживея може и по 5 на мъж да се падат а може и по услужливи лесбийки да се намерят та да стане веселба
Аз пък искам само една, ама да се е*е като за пет, пък вие ги гонете ония лезбоси на групички
А между другото да вметна на Бате Васко (от личен опит), че парите не биха помогнали много поради няколко причини:
-там има много гърци, а те имат повече пари от нас
-в Благоевград се събират хора и от околните градове (Петрич, Сандански, Симитли... Гоце Делчев дори) и там си харчат парите (които са събирали цяла седмица )
-и извън столицата има богати хора
В заключение мога да кажа, че повече биха помогнали сладкодумието и лъжите :P "мога да си карам джета в басейна, маневрирам с ТИР в двора си, имам асансьор в къщата..." правиш се на олигофрен и си ТИ
Успех
Comment