Известие

Collapse
No announcement yet.

Заведения в Благоевград

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

супер да си изкараш! но понякога това....
    Първоначално публикувано от BatVas
    ще съм си аз
    не вкарва мацките в леглото

ама ти си знаеш де
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от gigi
      Там найстина е много гот. Яко пичета, и доста добре уреден център откъм кафета, заведения и дискотечки. Една вечер ходихме набързо и за 1 час станах разноглед и то вечерта а в кафенцето което бяхме жени фул а мъже почти нямаше та си търсеха някой, абе общо взето много ми заприлича като на морето.
      Е ти кво искаш бе Гиги там бате на 1 мъж се падат 10 жени/тва го знам от приятел от Блг/обаче половината били лесбийки
      П.С.А колкото до заведение за хапване Васе ти препоръчвам Воденицата тя е малко исзвън града но нищо готвят уникално
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от pent
        A?? ? ??????????? ?? ????? ?? ??? ???????? ?? ???? ???????? ? ?? ???? ??? ? - ???? ??????????? ?? ????????? - ?????? ???? ?? ??????? ???? ???? ?????? ? ??????? ?? ? ????????? - ??????? ?????????? ?? ???????? ?? ???? ? ??? ?? ? ?????? (??? ?? ?????? ????? ?? ????????? ? ????????? ? ????????? ? ??????????? ?????)
        ??? ?????? ?? ????????? - ?????? ???????? ?????? - ?????? ?? ?????? , ?????????? ?? ? ?????? ????? ???????? - ???????? ????? ?? ?? ???? ?? ??????? ????? "???? ?? ?? ????, ?? ???? ??????? - ?????? ?????????????- 100 ????" ? ?? ?? ????? ?? ??? ? ?????? ? 3 ???? ?? ????? ?? ???
        ?????, ?? ?? ?????? ????????!

?, ???? ?? ??? ??? ???????? ?? ???? ???????? - ???? ? ? ?????????? ???????? ?? ??????? ? ???? ????????? - ?????? ?? ???????? ? ????? ???? ? ?? ????!
        ? ???? ??????? ???? ????
        ________
        VAPORIZOR
        Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:24.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          Първоначално публикувано от gigi
          Там найстина е много гот. Яко пичета, и доста добре уреден център откъм кафета, заведения и дискотечки. Една вечер ходихме набързо и за 1 час станах разноглед и то вечерта а в кафенцето което бяхме жени фул а мъже почти нямаше та си търсеха някой, абе общо взето много ми заприлича като на морето.
          Е ти кво искаш бе Гиги там бате на 1 мъж се падат 10 жени/тва го знам от приятел от Блг/обаче половината били лесбийки
          П.С.А колкото до заведение за хапване Васе ти препоръчвам Воденицата тя е малко исзвън града но нищо готвят уникално
          ЕЕ ама аз ще го преживея може и по 5 на мъж да се падат а може и по услужливи лесбийки да се намерят та да стане веселба
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
            с пари братчед секи може
            а приказката - като за без пари толкоз
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Аз пък искам само една, ама да се е*е като за пет, пък вие ги гонете ония лезбоси на групички
              А между другото да вметна на Бате Васко (от личен опит), че парите не биха помогнали много поради няколко причини:
              -там има много гърци, а те имат повече пари от нас
              -в Благоевград се събират хора и от околните градове (Петрич, Сандански, Симитли... Гоце Делчев дори) и там си харчат парите (които са събирали цяла седмица )
              -и извън столицата има богати хора
              В заключение мога да кажа, че повече биха помогнали сладкодумието и лъжите :P "мога да си карам джета в басейна, маневрирам с ТИР в двора си, имам асансьор в къщата..." правиш се на олигофрен и си ТИ
              Успех
              sigpic

Comment

"Само да ти кажа, че имам принцип - парите предварително- 100 лева" а аз си мисля че съм я свалил и 3 часа се правя на шут
                То тоя манталитет и начин на държание го има навсякъде !!!
                sigpic
                Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Working...
                X