Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам Услуга - трябват ми комп.колонки за 2 дни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам Услуга - трябват ми комп.колонки за 2 дни

Здравейте колеги...Ще ви помоля нещо, ако някой може да помага, ще съм му мн.благодарен!!!

Трябват ми някакви колонки (на заем) за компютър за понеделник и вторник (7-8 декември)...Не е важно да са някакви хипер мега...,а просто да свирукат...Естествено, ако нещо се случи с тях поемам пълна отговорност и ще си заплатя щетата ( не, че има шанс нещо лошо да им се случи, но все пак аз да си кажа )

В нас имам лаптоп и е свързан към уредба и за това нямам мои лични колонки..., а не ми се мъкне огромната уредба до Пампорово...

Та идеята ми е за афтър парти да събера 2-3 чифта колонки за компютър и да ги навържа да свирукат заедно

Айде помагайте !
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Това предлагам аз колега ))
    Ако решиш нещо пиши ЛС да се разбереме кога и къде да ти ги дам
    Attached Files
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Мерси колега! В понеделник сутринта към 9ч на училище ли си (Хенри Форд?) Мога да мина от там и да ги взема
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Не,понеделник имам практика и съм на училище от 11ч.
        (Да,Х.Форд)
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

Докторе ,ако искаш ела до сервиза да ти дам още едни , само ,че са с отделен буфер.
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Ако не намеря от някой колега, който ми е по-наблизо ( Надежда, Люлин, Св.Троица итн) ще мина през сервиза в понеделник след 10

Благодаря за отзивчивостта Роби!

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
            X