Известие

Collapse
No announcement yet.

Стависки кара ”Хамър” по софийските улици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стависки кара ”Хамър” по софийските улици

Стависки кара ”Хамър” по софийските улици
    04 декември 2009 / News.dir.bg

Световният шампион Максим Стависки е бил засечен отново да кара кола, въпреки че предизвика жестока катастрофа след употреба на алкохол и има забрана да шофира.

На 5 август 2007 г., след употреба на алкохол, след като навлезе със своя "Хамър" в насрещното движение, той дари челно лек автомобил "Хонда", като преди това изблъска автомобил "Ауди" от пътя. При катастрофата почина 24-годишният Петър Петров, а приятелката му Мануела Горсова и до днес се бори за живота си. Съдът наложи само условна присъда на руснака с български паспорт и 4-годишна забрана да управлява автомобил.

Преди дни обаче Максим Стависки е бил забелязан да управлява насред София нов джип "Хамър", който доскоро бе управляван от приятелката му Албена Денкова, съобщава в. "Галерия", цитиран от БЛИЦ.

Стависки вече беше залавян да подкарва лъскава лимузина в Москва, където участва в шоу на лед.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ––––––

Добре де, сега не могат ли да го нахакат този помияр! Не стига, че се размина с условна присъда, сега нашия отворко си кара пак. Дреме му за решението на съда. Е това ако не е наглост...
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

баце кво да ти кажа ...
    не е верно че САЩ е страната на възможностите ...
    това е България
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Заслужава да изгние в някой затвор,а не да е на свобода....

Comment

Не е първият нито последният дето ще кара след нещо такова. Мога да дам достатъчно примери, ама няма нужда. Може да си ги изровите сами.
        Не го защитавам. Безразличен ми е.
        Но от дуга страна - и да кара, и да не кара, на момичето това не влияе по никакъв начин.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Сега ако му кажат пак " Обвиняемия да стане " сигурно пак ще се плюнчи като пиче пред пенетрация ...
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Тай де, а Тодор Славко пък е народен любимец, още по лошо мисля аз........
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Аз не искам да го защитавам, най-малкото изобщо не ми дреме за него, ама понеже ми е писнало всеки ден да чета журналистически бълвочи с цел вдигане на рейтинга на дадено издание, искам да попитам кой го е видял? Защото ей това "Преди дни обаче Максим Стависки е бил забелязан да управлява насред София" е толкова убедително, колкото и разказа на накой очевидец за срещата му със "зелените човечета" (не катаджийте де).
              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

И това е вярно, аз от цялата история съм против това, че той е нарочен за дявол и няма други гяволи все едно и всичко е наред.
                sigpic

Comment

E след като се знае, да го хванат и край с условната му!!! Но това все пак е в България, нека не забравяме...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И вие видяхте ли го да кара??????????

Журналиста написал това, нека да каже каде го е видял ,да посочи място и час, има достатъчно камери из София за да бъде доказано. Иначе това си остава празни приказки и запълване на празно място по сайтове..
                    Last edited by Mirela; d.m.y г., 09:35.
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

преди 1 месец е ходил до едни познати с новото Чероки.кара си човека новите коли
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

E тва е нищо, вуйчо ми беше засичал небезизвестния ВАНКО1 да си кала CL-a по софийските улици докато се водеше че е в затвора

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                          E тва е нищо, вуйчо ми беше засичал небезизвестния ВАНКО1 да си кала CL-a по софийските улици докато се водеше че е в затвора
                          Може би в отпуск е бил
                          Last edited by fred; d.m.y г., 20:26.
                          sigpic

Comment

аз пък нееднократно съм засичал Иван от сблъсък да кара един червен форд мустанг ГТ кабрио по софисйските улици.....със свален гюрук......докато говори по телефона......след като му звеха книжката за алкохол....от орлов мост към университета.....пред погледа на полицаите и всички камери там.... и кво? като свалих джама и питах полицая що така и ме гледаше тъпо...
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Ние веднъж сме спрели "неправилно" на място, където няма знак, че е забранено спирането пред едно заведение в Созопол. Чичко полицай дойде и ни помоли да си преместим колата. Ние го попитахме:
                              -А онова ауди ей там дето е спряло след знака забранено паркирането и спирането за престой и седи там вече поне 2часа, защо не го помолите него първо да се премести. Като се премести той и ние ще се преместим.

Чичко полицай с безпристрастен тон ни каза:
                              -Вие си се пазате вас, тях има кой да ги пази

Та така и вие като видите Ставийски и Иван и още безброй такива си се пазете, тях има кой да ги пази
                              Last edited by soldier; d.m.y г., 17:39.

Comment

Working...
                              X