Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо искат да ми вдигнат колата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо искат да ми вдигнат колата?

Колеги имам една лада 2101 правя си я с мерак, заварен дифф джанти 15' и тн.Та днеска са ми лепнали лепенка на предното стъкло да я разкарам до 3 месеца иначе щели да ми я вдигнат, та въпроса ми е ЗАЩО да разкарам кола в движение с документи и всичко от какъв зор? Не го разбирам това да беше без номера изоставена да ама така... На всичкото отгоре написали МАРКА КОЛА - Жигула и цвят - бЕл ..... Даите съвет какво да правя не ми се дават пари за платен паркинг..

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Ако е с платен данък не могат да я пипнат. Не е е необходимо да е в движение, нито да е минала преглед, нито да има застраховка (макар че по едно време се бяха размрънкали, че застраховка трябва, щото, ако я натресял някой в тъмното, кво прайм?). Ако е с платен данък трябва да може да седи навсякъде, където не е забранено. Ако я бракуваш, даже, пак трябва да й плащаш данък, освен ако не я занесеш на морга или не я прибереш в частен имот.

Comment

Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщение
      Ако е с платен данък не могат да я пипнат. Не е е необходимо да е в движение, нито да е минала преглед, нито да има застраховка (макар че по едно време се бяха размрънкали, че застраховка трябва, щото, ако я натресял някой в тъмното, кво прайм?). Ако е с платен данък трябва да може да седи навсякъде, където не е забранено. Ако я бракуваш, даже, пак трябва да й плащаш данък, освен ако не я занесеш на морга или не я прибереш в частен имот.
      Ако е спряна от движение, плащаш данък.
      Ако е бракувана не плащаш нищо.
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Не ги ли проверяваха тия коли някъде преди да им лепнат лепенките.
        Нали е в движение и с изрядни документи ?!?
        146 1.6 TS '00
        156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
          Не ги ли проверяваха тия коли някъде преди да им лепнат лепенките.
          Нали е в движение и с изрядни документи ?!?
          Да ама точно в момента и е спукана едната предна гума и подготвена за боя и сигурно са си помислили че е за скраб, също така предния номер е откачен и сложен на таблото.

Comment

Ми мани две гуми и да видим как ще я вдигнат.......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Ми мани две гуми и да видим как ще я вдигнат.......
              Не я ли вдигат с паяк? Аз мисла да си я паркирам пред другия блок мухахахаха

Comment

Ми да, мани 1-2 гуми и мое да ти вдигнат само знаеш кое.........е пак могат с един шиш през тавана, ама си мисля че до там няма да се стигне......
                Наскоро едно аверче беше спрял между автогарата и митницата мисля че беше, едно място забранено за спиране само за да мое околните паркинги да се гушат(по мое мнение), беше залепил десния край на колата до стена, и махнал предна лява гума, залепил на джама лист А4 формат със среден пръст на него, и с любезен надпис призоваващ за внимание към намиращия се отзад и виждащ се компресор и флекс, работещ с сгъстен въздух.......седнал с камерата настрани и снима......дошли мърсолите, почесали се, викнали тия със скобите, сложили му скоба.......срязал я той, изфърлил я някъде, след 30 мин минали пак тия, викнали някаква патрулка, обикаляли, киризили, заминали пак някъде, още 1 час нищо не станало, и той си заминал......някъде се моташе видео и снимки.....голям цирк......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Ми да, мани 1-2 гуми и мое да ти вдигнат само знаеш кое.........е пак могат с един шиш през тавана, ама си мисля че до там няма да се стигне......
                  Наскоро едно аверче беше спрял между автогарата и митницата мисля че беше, едно място забранено за спиране само за да мое околните паркинги да се гушат(по мое мнение), беше залепил десния край на колата до стена, и махнал предна лява гума, залепил на джама лист А4 формат със среден пръст на него, и с любезен надпис призоваващ за внимание към намиращия се отзад и виждащ се компресор и флекс, работещ с сгъстен въздух.......седнал с камерата настрани и снима......дошли мърсолите, почесали се, викнали тия със скобите, сложили му скоба.......срязал я той, изфърлил я някъде, след 30 мин минали пак тия, викнали някаква патрулка, обикаляли, киризили, заминали пак някъде, още 1 час нищо не станало, и той си заминал......някъде се моташе видео и снимки.....голям цирк......
                  Мухахахах това с средния пръст ахахахаххаах тва трябва да се види !

Comment

А гражднска да имаш?Не знам това дали важи, но коли които с гражданска и нови номера не трябва да се пипат, а иначе, всякакви скрапове, трябва да се разкарат от улиците, или да си плащат за това си право.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      А гражднска да имаш?Не знам това дали важи, но коли които с гражданска и нови номера не трябва да се пипат, а иначе, всякакви скрапове, трябва да се разкарат от улиците, или да си плащат за това си право.
                      Има, абе странното е че пред блока един пич има 2 зила, 1 газка, едно бмв скраб и едно полско фиатче и 3 движещи се коли и нито 1 няма лепенка...как така само на мене....
                      А и 2 ИФИ има

Comment

2 ифи, 2 зила и газка......баси патрона......а тръгнали със ладичката на сиромах като тебе да се разправат......

Comment

Провери в общината. Там трабва да знаят коя кола е набелязана за вдигане и коя не. Дригия вариант е ако знаеш кой е кварталния да попиташ него. Общината и кварталните работят съвместно по разчистването на междублоковите паркингки, така че те са тези, които трябва да могат да ти обяснят защо са те харесали.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

2 ифи, 2 зила и газка......баси патрона......а тръгнали със ладичката на сиромах като тебе да се разправат......
                            Доста странно и освен камионите още 5 коли и всичко седи на паркинга пред блока и си умирам от яд че те немат лепенка, чудя се това дали може да е дело на някои недобросъвестен СЪСЕД ?! ......
                            Междудругото имам 146 разглобена пред блока и нищо не и плащано и тя също няма лепенка хахах

Comment

Ами обаждаш се в общината и ще намериш правилните хора.
                              Ако са ти платени данъци и прочие дивотии копче няма да ти кажат.

А за субекта с камионите - пак си звъниш в общината и се оплакваш че лицето Х е обърнало паркинга рпед блока на ТИР паркинг.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X