Колеги имам една лада 2101 правя си я с мерак, заварен дифф джанти 15' и тн.Та днеска са ми лепнали лепенка на предното стъкло да я разкарам до 3 месеца иначе щели да ми я вдигнат, та въпроса ми е ЗАЩО да разкарам кола в движение с документи и всичко от какъв зор? Не го разбирам това да беше без номера изоставена да ама така... На всичкото отгоре написали МАРКА КОЛА - Жигула и цвят - бЕл ..... Даите съвет какво да правя не ми се дават пари за платен паркинг..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо искат да ми вдигнат колата?
Collapse
X
-
Ако е с платен данък не могат да я пипнат. Не е е необходимо да е в движение, нито да е минала преглед, нито да има застраховка (макар че по едно време се бяха размрънкали, че застраховка трябва, щото, ако я натресял някой в тъмното, кво прайм?). Ако е с платен данък трябва да може да седи навсякъде, където не е забранено. Ако я бракуваш, даже, пак трябва да й плащаш данък, освен ако не я занесеш на морга или не я прибереш в частен имот.
-
Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщениеАко е с платен данък не могат да я пипнат. Не е е необходимо да е в движение, нито да е минала преглед, нито да има застраховка (макар че по едно време се бяха размрънкали, че застраховка трябва, щото, ако я натресял някой в тъмното, кво прайм?). Ако е с платен данък трябва да може да седи навсякъде, където не е забранено. Ако я бракуваш, даже, пак трябва да й плащаш данък, освен ако не я занесеш на морга или не я прибереш в частен имот.
Ако е бракувана не плащаш нищо.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщениеНе ги ли проверяваха тия коли някъде преди да им лепнат лепенките.
Нали е в движение и с изрядни документи ?!?
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи мани две гуми и да видим как ще я вдигнат.......
Comment
-
Ми да, мани 1-2 гуми и мое да ти вдигнат само знаеш кое.........е пак могат с един шиш през тавана, ама си мисля че до там няма да се стигне......
Наскоро едно аверче беше спрял между автогарата и митницата мисля че беше, едно място забранено за спиране само за да мое околните паркинги да се гушат(по мое мнение), беше залепил десния край на колата до стена, и махнал предна лява гума, залепил на джама лист А4 формат със среден пръст на него, и с любезен надпис призоваващ за внимание към намиращия се отзад и виждащ се компресор и флекс, работещ с сгъстен въздух.......седнал с камерата настрани и снима......дошли мърсолите, почесали се, викнали тия със скобите, сложили му скоба.......срязал я той, изфърлил я някъде, след 30 мин минали пак тия, викнали някаква патрулка, обикаляли, киризили, заминали пак някъде, още 1 час нищо не станало, и той си заминал......някъде се моташе видео и снимки.....голям цирк......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи да, мани 1-2 гуми и мое да ти вдигнат само знаеш кое.........е пак могат с един шиш през тавана, ама си мисля че до там няма да се стигне......
Наскоро едно аверче беше спрял между автогарата и митницата мисля че беше, едно място забранено за спиране само за да мое околните паркинги да се гушат(по мое мнение), беше залепил десния край на колата до стена, и махнал предна лява гума, залепил на джама лист А4 формат със среден пръст на него, и с любезен надпис призоваващ за внимание към намиращия се отзад и виждащ се компресор и флекс, работещ с сгъстен въздух.......седнал с камерата настрани и снима......дошли мърсолите, почесали се, викнали тия със скобите, сложили му скоба.......срязал я той, изфърлил я някъде, след 30 мин минали пак тия, викнали някаква патрулка, обикаляли, киризили, заминали пак някъде, още 1 час нищо не станало, и той си заминал......някъде се моташе видео и снимки.....голям цирк......
Comment
-
А гражднска да имаш?Не знам това дали важи, но коли които с гражданска и нови номера не трябва да се пипат, а иначе, всякакви скрапове, трябва да се разкарат от улиците, или да си плащат за това си право.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА гражднска да имаш?Не знам това дали важи, но коли които с гражданска и нови номера не трябва да се пипат, а иначе, всякакви скрапове, трябва да се разкарат от улиците, или да си плащат за това си право.
А и 2 ИФИ има
Comment
-
2 ифи, 2 зила и газка......баси патрона......а тръгнали със ладичката на сиромах като тебе да се разправат......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Провери в общината. Там трабва да знаят коя кола е набелязана за вдигане и коя не. Дригия вариант е ако знаеш кой е кварталния да попиташ него. Общината и кварталните работят съвместно по разчистването на междублоковите паркингки, така че те са тези, които трябва да могат да ти обяснят защо са те харесали.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение2 ифи, 2 зила и газка......баси патрона......а тръгнали със ладичката на сиромах като тебе да се разправат......
Междудругото имам 146 разглобена пред блока и нищо не и плащано и тя също няма лепенка хахах
Comment
-
Ами обаждаш се в общината и ще намериш правилните хора.
Ако са ти платени данъци и прочие дивотии копче няма да ти кажат.
А за субекта с камионите - пак си звъниш в общината и се оплакваш че лицето Х е обърнало паркинга рпед блока на ТИР паркинг.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment