Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам списания и ск. кутия

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подарявам списания и ск. кутия

Ами многооо се чудих къде да пусна тази тема, таа май тук е удачно място...Ако модераторите решат, нека я преместят по тяхна преценка...

Подарявам около 30-40 списания АутоБилд...Утре ще дам повече информация за броевите, които давам ...Просто трябва да ги махна, защото се преместих и вече не ми трябват

Също така си подарявам и скоростната кутия от моята алфа...155 2.0 8 клапанова...Скоростната кутия е със строшен диф, но могат да се ползва всичко останало..До последно си беше перфектна и гарантирам, че е на 170хил км. преди да я строша Карал съм я 30хил км. само бабешката до 2000об. Не сериозно кутията си беше много читава и нямам изтървана предавка с нея

Скоро снимки
    Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:03.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Ми да вземем да си спретнем едно допълнение към "Продава", - Подарява!
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Еййй супер, аз се нареждам на опашката за списанията.
      По-принцип ми тря6ват от 2002-2003 година, имаше една статия "Вечните огньове на Персия".
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
      Ex Fiat 126p
      Ex Fiat Вravo 1.6
      Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Списанията са от средата на 2007 до 2009г. утре ще пусна подробна информация Исках да видя дали ще има някакъв интерес, че да знам дали да си правя труда да видя кои издания, коя година и прочие..

За скоростната кутия, ако на някой му хърка, не искат да влизат предавките или е с късичка, направо може да вземе моята и да си прехвърли неговия диф...Нензнам дали ск. кутия става само за 155 8V или още някой модел..Или поне чаркалака...

За ск. кутия е дерта, че трябва да я махна от мазето(както и списанията, старото гърне, 2 носача и още авточасти...) Преместих се да живея на др. място и трябва да опразня мазето...

Проблема е че нямам примерно инструменти да я разглобя и да извадя "някакви полезни части" (макар да не знам кои са те)...А в момента не мога да вдигам тежки неща(освен дюнери и банички ) и изобщо процедурата до карането на ск. кутия до морга не ми е приятна и удачна....

Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:06.
        by RUBIG service

Comment

Как ги счупи? С навъртян волан и ритане на съединителя нали? Моите изглеждат по почти същия начин.

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Искам Ауто-билд с теста на Гранде Пунто ако го имаш и на старото гърне края с накрайника как са му ?

Че на мен скоро ще ми падне накрайника.
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Аз кандидатствам за списанията
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Списанията са доста добра колекция...Не съм очаквал, че съм събрал толкова много... Днес докато ги подреждах намерих доста интересни статии...Даже съм оставил на снимката на корицата Алфа 169
                Броевете са:

2006г. - брой 22
                2007г.- броеве: 7,12,13,14,15,16,17,18,19,23,24
                2008г.- броеве: 2,4,6,7,8,9,11,25,26
                2009г.- броеве: 1,2,5,6,7,21,36,42

В момента са в багажника на колата...да никак не исках да ги прехвърлям, ама пък нали има желаещи...Давам ги всички ЗАЕДНО...После който има време и желае да раздава на колеги да се оправя

Също така добавям чистачка, на която само последното чопче е счупено...така си карах колата година и половина с една телчица, а после ми подариха нови чистачки...

Също така и няколко парчета от огледала, кутии капаци, стъклото, машинки...Вижда се на снимката...

Крайното гърне, което е оригиналното, но вътре е запушено и пълно с всякаква гняс...Накрайника-imasaf обаче е перфектен...Мислех да си го сложа на моята кола, ама не виждам кога ще мога да се занимавам да свалям накрайници, да ходя да ми ги монтират и т.н...

Също така имам и комплект оригинален съединител валео, който свалих от моята кола...Доста започна да приплъзва на 4та и 5та предавка...Незнам дали може да се ползва нещо от него и т.н...на 170хил км. както казах

Също така имам и 2 носача, оригиналните които също съм сменял...Едва ли стават за нещо, ама ако някой иска да си прави експерименти...да заповяда...

Гърнето се дава цяло- ако тръгна да свалям накрайника ще си го оставя за мен таа това е условието...

Носачите са комплект...

Списанията също....

Ебасиииии вехтошара съм

КОйто желае нещо нека ми пише ЛС и да се разбираме, или направо да ми звъни на тела 0 888 578 021...
                Attached Files
                by RUBIG service

Comment

аз искам скоростите метни ги на малкия Ники в багажника като си идва, пък аз щте ти пратя нещтичко от мене
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                    аз искам скоростите метни ги на малкия Ники в багажника като си идва, пък аз щте ти пратя нещтичко от мене
                    Имаме сделка А черпенето нека да не е с алкохол, че не ми носи Вафла морени макс е идеална А съединителчето нещо искаш ли го
                    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      Имаме сделка А черпенето нека да не е с алкохол, че не ми носи Вафла морени макс е идеална А съединителчето нещо искаш ли го
                      станаха 2 вафли
                      ок как сте из софето?
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                        Ми да вземем да си спретнем едно допълнение към "Продава", - Подарява!
                        Подкрепям 100%.
                        Ако се пусне такава тема веднага ще намеря нещо да подаря
                        sigpic
                        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                        BMW E30
                        BMW E36

Comment

Ск. кутия и гърнето и съед. вече пътуват към Пазарджик

Останаха списанията, по принцип Светлин digitalundgr първи ми писа, но нямам кога да му ги занеса... В крайна сметка ще си ги занеса в къщи и ще ги прибера, а ако някой ги иска(пак ще говоря със Светльо) и дойде до вкъщи ще му ги дам

Останаха и парчетата от огледалата...

Скоро ще има още неща, ама ще са в новата тема... Та тази може да се заключи
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42366
                          by RUBIG service

Comment

Working...
                          X