Известие

Collapse
No announcement yet.

в правата вяра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• в правата вяра

Днес един клиент(българин живеещ в чужбина) като ми връщаше Stilo-то сподели, че е много доволен от автомобила.
    Бил много пъргав и икономичен.
    И накрая ми каза че той карал Golf, но сега щял да го сменя и ще си вземе Stilo.
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

И прогледнаха тези, които повярваха, и лек беше занапред пътят им земен ...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ААААА Екстра
      аз тъкмо се чудех кво ми се кара ...

Comment

Еми то се знае ,че голфа на возия ,е страшно дървен.Аз съм карал един голф 2 дизел ,и се оплаших.

Comment

she vi kaja neshto za koeto sichki me misliat za lyd az prodadoh audi B4-ka (selska mechta) za da si kypia 145 i ne sajeliavam i sam syper dovolen shtoto selskite me4ti gi karat samo vie znaete kakvi, takiva deto karat 4erveni kalibri

Comment

Аааа, пич, недей така ...
            Червената калибра е култова кола - знайш ли ти какви метани й се праят тука в тоя "не толкова селски град" ??? Някой ще вземе да ти се ядоса и да те отлъчи от църквата на спортноподобните полуколи
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Re: в правата вяра

Първоначално публикувано от hf hpe
              Днес един клиент(българин живеещ в чужбина) като ми връщаше Stilo-то сподели, че е много доволен от автомобила.
              Бил много пъргав и икономичен.
              И накрая ми каза че той карал Golf, но сега щял да го сменя и ще си вземе Stilo.
              Амин

Comment

bau

странно защо ли и аз в началото имах голф 2 1.6
                и всички го хвалеха докато не реших да го сменям, и си взех Фиат Типо после всички ме сочеха с пръст че съм заменил кон за кокошка, но едно мога да ви кажа разликата е катастрофална колкото и проблеми да съм имал с Фиат-чето поне винаги съм му се радвал и ми е харесвало онуй направо ме вбесяваше всичко в него ме дразнеше от скапаното му табло до "невероятната" возия...
                И вече никога ама никога не заменям италянска кола с друга просто не мога да си кривя душата с нещо друго...

Comment

Re: bau

Първоначално публикувано от Capoeira
                  странно защо ли и аз в началото имах голф 2 1.6
                  и всички го хвалеха докато не реших да го сменям, и си взех Фиат Типо после всички ме сочеха с пръст че съм заменил кон за кокошка, но едно мога да ви кажа разликата е катастрофална колкото и проблеми да съм имал с Фиат-чето поне винаги съм му се радвал и ми е харесвало онуй направо ме вбесяваше всичко в него ме дразнеше от скапаното му табло до "невероятната" возия...
                  И вече никога ама никога не заменям италянска кола с друга просто не мога да си кривя душата с нещо друго...
                  само така колега само така
                  ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                  ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Аз също имах golf gti 8v и за 6 месеца вдигнах ръце от него за да си купя 145 и повече не искам да се кача на немски казан.Само ме е яд че преди това имах 33 1.7 16v и я продадох за да купя golfa за което съжалявам и се разкаивам.Да е жив и здрав брат ми че ме запали по италянките/тои е стар фен/
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X