Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми тасовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Ами аз имам впечатление от доста страни, но ще дам пример с Португалия. В града в който живях хората дори си оставяха кабриолетите със свалени гюруци, отворени прозорци....много от тях дори отключени ама никога не видях или не чух някой да пипне. Затваряха ги само вечерно време защото влагата е голяма и сутрин яко роса. Градчето не е особено голямо и има полиция на колела. Та представи си картинката как 2 колела спират кола. Съвсем реален случай е това. Видях го с очите си. А сега си представи как ще се случи тук подобно нещо. Че ние по новините вече слушаме как тия дето ги спират се опитват да прегазят полицаите с все патрулката пък какво остава ако са с колела. Веднъж пътувах към летището и установих, че фотоапарата ми е изпаднал в таксито, което сутринта ме закара на гарата. След кратък разговор с таксиметровия, който btw беше друг защото този който ме вози е приключил смяната, той започна да звъни едни телефони, да води едни разговори...и накрая ми вика "ами той е заминал за еди каде си ела довечера" да ама аз му казах, че аз също ще патувам днес и довечера отдавна ще съм в самолета. Тогава се обади пак на някой и ми каза да изчакам там 10 мин. След 10 мин дойде лично жената на шофьора от сутринта да ми го донесе. Апарата беше непокътнат. Дори не беше ваден от чантичката. Жената не пожела да приеме каквто и да било за услугата. Историята я пресъздадох съвсем накратно, но организацята им беше все едно издирват човек, а на мен като потърпевш не ми дадоха да направя или ида никъде. Само си седях на стоянката на такситата като баровец и чаках. Има ли смисъл да продължавам с историйките, защото имам още доста такива и то от доста различни страни, или ти стана ясно защо младите хора бягат завинаги от тая държава?!
    Колега стана ми ясно,НО много се отлонихме от темата с тасовете

Comment

Working...
    X