Днес разхождайки се във Виена, видях един ужасно загрозен Голф 4, но 4 метра след него видях и тези....наистина много ми направиха впечатление, защото за 2 седмици почти всеки ден разходки видях 5-6 Алфи. поинтересувах се защо ги няма толкова много и разбрах, че тук да караш Алфа Ромео било много голям престиж. Алфите във Виена били за определена прослойка от населението, за хора със специален стил и класа. Видях 2 Алфи 155, едната беше черна с номер от W 99999, а на другата тъмно червена с огромни джанти (мисля че бяха 18") номерът й беше с име: ISABELA 2.
Страхотно. много се накефих. Мярнах в движение и една 156 GTA, черна на цвят и се позна от далече. Мисля че беше GTA, защото предната й броня беше такава. видях и едно много добре разкрасено Мито, но и него неможах да снимам--беше на светофара. Интересното е че не видях нито една 145
, но и затова разбрах причината тук за тях няма никакви части.
все пак двете Алфи от снимката ми харесаха, особено "старата", която беше след ремонти според мен, защото нямаше и петно по лака на боята...много съм впечатлен.
Страхотно. много се накефих. Мярнах в движение и една 156 GTA, черна на цвят и се позна от далече. Мисля че беше GTA, защото предната й броня беше такава. видях и едно много добре разкрасено Мито, но и него неможах да снимам--беше на светофара. Интересното е че не видях нито една 145

все пак двете Алфи от снимката ми харесаха, особено "старата", която беше след ремонти според мен, защото нямаше и петно по лака на боята...много съм впечатлен.
Comment