Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео във Виена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео във Виена

Днес разхождайки се във Виена, видях един ужасно загрозен Голф 4, но 4 метра след него видях и тези....наистина много ми направиха впечатление, защото за 2 седмици почти всеки ден разходки видях 5-6 Алфи. поинтересувах се защо ги няма толкова много и разбрах, че тук да караш Алфа Ромео било много голям престиж. Алфите във Виена били за определена прослойка от населението, за хора със специален стил и класа. Видях 2 Алфи 155, едната беше черна с номер от W 99999, а на другата тъмно червена с огромни джанти (мисля че бяха 18") номерът й беше с име: ISABELA 2.
    Страхотно. много се накефих. Мярнах в движение и една 156 GTA, черна на цвят и се позна от далече. Мисля че беше GTA, защото предната й броня беше такава. видях и едно много добре разкрасено Мито, но и него неможах да снимам--беше на светофара. Интересното е че не видях нито една 145 , но и затова разбрах причината тук за тях няма никакви части.
    все пак двете Алфи от снимката ми харесаха, особено "старата", която беше след ремонти според мен, защото нямаше и петно по лака на боята...много съм впечатлен.
    Attached Files
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Може да се направи разходка до Виена , да ги шашнем малко

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
      тия хора ще ни гледат все едно пристигаме от друга планета...представям си ако видат на куп 15-20 GTV-та и Brera и 159-ки и каквито други чудесии притежават тука колегите от форума
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
        Ти остави това,ами ако вземат да ти направят предложение на което неможеш да откажеш
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Колега, в Германия също е въпрос на престиж и финансово превъзходство да караш Алфа Ромео!
          Споделяйки преди година и повечко на приятели каква кола съм си купила,всички ахнаха и се оказа,че голям процент от тях мечтаят за точно такъв автомобил
          Пък и не можели да си позволят защото поддръжка и части,а също и застраховките им били скъпички
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

Хахахахах Ми хората си гледат интреса бре. Като им е скъпо не купуват, а не броят жълти стотинки само и само да я купят. Е за т'ва таралясниците на Европа идват у нас, а ние купуваме ли, купуваме в несвяст
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
            X