Известие

Collapse
No announcement yet.

Четем ли?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Стига да иска
    Ако му стиска.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Стига да иска
      Отговорете смислсено,моля!
      Коментирайте,дайте мнение,поставете изложение,кажете крайното решение!
      Нали вие сте барометъра на форума?!Как искате да не се спами,след като самите вие го правите непрекъснато,но никой не смее да гъкне...може би от някакъв вид страх...знам ли?
      Хайде,слушам ...... а може би и много други колеги биха искали да чуят теза..... или може би референдум?Тези дни е модерна тази думичка...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
      Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
      http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Човек се учи докато е жив.
        Стига да иска
        Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Ако му стиска.
        Или си остава прост доживот .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
          Отговорете смислсено,моля!
          Коментирайте,дайте мнение,поставете изложение,кажете крайното решение!
          Нали вие сте барометъра на форума?!Как искате да не се спами,след като самите вие го правите непрекъснато,но никой не смее да гъкне...може би от някакъв вид страх...знам ли?
          Хайде,слушам ...... а може би и много други колеги биха искали да чуят теза..... или може би референдум?Тези дни е модерна тази думичка...
          Надявам се, че след извадките направени от sunny2006 си усетил контекста на "спама".
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            И да допълня търтею, не стига че не четат, а първо пишат.... ама как пишат само!!! Тва - главни букви, тва препинателни знаци... Щооо? Да си хабим клавиатурата?!? Да ни излязат мазолчета на възглавничките?!? Тоя spe4elist кво се натяга за правопис? Тва да не е Олимпиада по литература? Чшшшш

ТВА Е форум, "че пишем както си знаем" ... Пък некой мод ако посмее да ни трие умностите или да ни прави забележки, че го освиркаме в "Относно форума", в темата "Самозабравили се модератори", да ни видят колко сме големи ...

Така е наистина, точно по тая причина и аз напоследък влизам средно веднъж месечно, защото тези прояви на тарикатско празноглавие(за които говорите) ми се отразяват леко кофти на нервната система
            И да допълня :
            Има една приказка-не е луд тоя който яде две баници, а е луд тоя който му ги дава.Така, че не знам защо се чувствате задължени да давате информация на някои дето го мързи да гледа, пък камо ли да мисли, да чете и да пише.Аз лично не се чувствам задължена на таквиз люде
            А иначе търтея както винаги задава логични и правилни въпроси и благодарение на наличието им влизам поне веднъж месечено във форума, иначе и толкова няма да се вясна

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

Искам да те успокоя. Не един или двама са изгонени от форума заради шльокавица и неграмотно писане.
              Мяркай се по-често

п.с. По темата. Какво е това "четене". Книги ли четете
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
              X