Известие

Collapse
No announcement yet.

как ме нервира един селчо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как ме нервира един селчо

Леле как ме изнерви днес един умник. Както знаете съм се заел с покупката на една хубава италианска кола. Та с този образ уж се бяхме разбрали за цената и днес аха да идем при нотариуса и той изведнъж хоп вика дай още 300 лева щото съм правил застраховки на колата.
    Викам му мунчо като си написал в обявата че продаваш застрахована кола това значи че си калкулирал и сумата дадена за тях. А той не не значело.
    В крайна сметка му теглих една и сега ми идва да изпотрепам всички подобни недорасли тарикати като него.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Аз съм се отказвал от нелоши коли заради дебилни тъговци, даже само като им чуя тарикатското шопско "л"

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Е тия са ми любими....са за тия 300лева ше чака още месец докато я продаде.....,а за тоя месец може да докара още една ама не той се е направил на хитър. Евала колега че си му казал да го д***!
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Я дай адрес, да не ходиме там
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
          Я дай адрес, да не ходиме там

Гр.София, кв.Горубляне
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

Comment

Там всички са такива!!! Аз обикалям вече 2 седмици с един приятел да купуваме кола и съм им се наслушал на циганиите. И другото е, че като им кажеш, каква каруца е колата, която продават за толкова много пари те псуват, та така скоро един си отнесе....! Колега не им се нервирай!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
            Fiat Bravo 1.6 1997
            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от blagun
              Там всички са такива!!! Аз обикалям вече 2 седмици с един приятел да купуваме кола и съм им се наслушал на циганиите. И другото е, че като им кажеш, каква каруца е колата, която продават за толкова много пари те псуват, та така скоро един си отнесе....! Колега не им се нервирай!
              Колеги, незнам защо изобщо ходите на горубляне, там от доста време вече има само боклуци на ебати парите. Само това, че ти свалят по 1000 лева от цената, говори достатъчно.
              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Working...
              X