Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за административно нарушение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за административно нарушение

Колеги преди около 5-6 месеца пътувах с колата към нос Калиакра. На разклона за с.Българево, на 1км преди селото ме спряха за проверка на документи.
    Оказа се, че всичко ми е наред, с малката подробност, че съм сключил гражданска отговорност на разсрочено плащане и съм пропуснал датата на внасянето на 2рата вноска с месец и половина. Естествено казах им да пишат!
    По думите на униформения, би трябвало да получа на адрес повиквателно за да платя глобата, както и сумата, защото за такова нарушение "варирала'.
    Както и да е! Не ми взеха талона и вече половин година чакам...
    Чудя се дали въобще е пристигнал от РПУ КАВАРНА ДО РПУ ВАРНА? Възможно ли е да са го изгубили?

Напълно е възможно. На мен веднъж ми писаха фиш на излизане от Велико Търново и до ден днешен тоя фиш не е пристигнал, а случката е от преди 3 години, че даже и малко повече. Ти ходи си плати вноската за гражданската пък нещо ако те знаят (в което се съмнявам) ще ти кажат.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

аз още същия ден праснах нова и платих наведнъж..но не знам дали е тия глупендери не са я загубили.
      един пич ми спомена, че тр. да пристигне на адрес до 20 работни дни с наказанието..ама ей на 6 месеца чакам!

Comment

Както ти казах - напълно възможно е. Вътрешни пощи са под всякаква критика. Това което пращам и получавам за/от чужбина се придвижва по-бързо отколкото ако пусна писмо до съседния блок
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
        X