Известие

Collapse
No announcement yet.

Евтин тенекиджия в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евтин тенекиджия в София?

Препоръчайте някой евтин тенекиджия в София да ми напасне фара,мигача и да ми смени калника
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

В квартал Суходол се намира, на улица 3-ти март. Като пресечеш околовръстното веднага в ляво. Като влезнеш в уличката 20-тина метра по-надолу пак отляво има една бяла, леко ръждясала порта. Иван се казва. Телефона му е 0888745859. Прилагам ти карта и малко снимки от моето поражение и съответно неговата работа. За това ми взе 130. Като на снимките не си личи много, но бая се бяха прещипали ламарините и не ми се мисли как е бъркал, за да работи. На реното имам една малка вдлъбнатина на багажника и го питах за нея колко ще ми вземе и ми каза 30 лева. А според мен да се бръкне да изправи тази дребна вдлъбнатина е доста трудно, защото е на бая гадно място.
    Attached Files
    Last edited by detelazurno; d.m.y г., 20:41.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Мерси колега ще му звънна утре само да намеря калник
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

130лв. само за изчукването?
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
        Ex Fiat 126p
        Ex Fiat Вravo 1.6
        Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Като на снимките не си личи много, но бая се бяха прещипали ламарините и не ми се мисли как е бъркал, за да работи.
          Не е бъркал, не го мисли. Работено е само от вън. То си личи. Ама аре нема да разкриваме тайни от занаята
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Изправяне на ламарините, напасване на стопа и на капака на багажника, защото от страната на удара се беше отворила фуга колкото да си пъхнеш показалеца. Аааа, и гредата изправи защото леко беше кривнала. Абе уж малко изглежда, но бая работа си беше. acko88 и MUROMAN я видяха на живо и направо ми викаха да сменям целия калник, че иначе нямало да ми го изправят както трябва и после бояджията щял да ми сложи 3 пръста кит. Е в крайна сметка всичко си стана както трябва. Доволен съм от тенекеджията и от бояджията. Иначе може и да не е най-евтиния в София, но спрямо цени, които ми казваха за комбинирана работа - тенекеджия и бояджия, ми излизаше по-евтино да я закарам на двете процедури отделно. Това беше тенекеджията с най-добра цена до който аз се докопах и съм доволен. Ето и малко снимки на крайния резултат

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Не е бъркал, не го мисли. Работено е само от вън. То си личи. Ама аре нема да разкриваме тайни от занаята
            Бе то че си личи, личи си всички видехме двете убави точки където е барал ама пак си беше гърч. Кофти се беше прещипало
            Attached Files
            Last edited by detelazurno; d.m.y г., 00:40.

Comment

а имаш ли представа бояжията до къде е пръскал целия калник или...
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Целия калник и този елемент под вратата на багажника на който са надписите.

Comment

защото ме интересува някой,който може да прави преливки... а колко ти взе за пръскането,и същия човек ли ти я пръсна или друг
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

Друг. Нали това казах, че на всички места, на които проверих ми излизаше най-евтино да я закарам при един тенекеджия и друг бояджия отколкото да я направи един майстор. Иначе за боята я закарах в Rock 'n' Roll сервиз и ми взеха 200.

Comment

В сервиза където ра6отя сега временно, щеше да ти излезе 150лв. всичко.

reptli: Ако може да пуснеш снимка какво точно искаш да се направи.
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                      Ex Fiat 126p
                      Ex Fiat Вravo 1.6
                      Alfa Romeo 147 1.6

Comment

150?!?! Че аз където и да питах толкова ми казваха само за боя на един детайл бре! Тук при мен са 2 детайла за боя целите. Отделно от това подготовката + цялата тенекеджийска работа. Кой е тоя сервиз в който работиш? И как е качеството на работа? Дай някакво инфо защото звучи направо плашещо евтино и недай си боже на някой може да му е от полза.
                        @Abarth: До къде добута работата колега?

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          150?!?! Че аз където и да питах толкова ми казваха само за боя на един детайл бре! Тук при мен са 2 детайла за боя целите. Отделно от това подготовката + цялата тенекеджийска работа. Кой е тоя сервиз в който работиш? И как е качеството на работа? Дай някакво инфо защото звучи направо плашещо евтино и недай си боже на някой може да му е от полза.
                          Ами цената ни е 150лв. за 6оядисване на детайл.
                          Ако има малко за изчукване, като твоя случай например, си влиза в цената. Стига да не е на ско6а детайла няма про6лем. Разни размазани коли не ги правим.
                          Сервиза е в Овча Купел. Качеството е до6ро за тия пари, ра6отим предимно с автокъщи и непрекъснато има ра6ота. Материалите които ползваме са до6ри. Няколко коли от Фиат-форум-а са правени там.
                          Едно от момчетата извършва и полиране, не съм сигурен за цената, около 120-150лв.
                          Адрес мога да пратя на ЛС на всеки който се интересува.
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                          Ex Fiat 126p
                          Ex Fiat Вravo 1.6
                          Alfa Romeo 147 1.6

Comment

За три елемента, изчукване и боядисване 400 лева в Русе.
                            А за полирането кви са тея 150 лв, че аз за 150 лв 5 пъти ще си полирам колата. Материалите за едно полиране са макс 50мл паста 2 номер и 50мл паста 3 номер на 3М - 12лв общо. губата за полиране, която се ползва доста пъти и машина. направо ме разби за това полиране.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              За три елемента, изчукване и боядисване 400 лева в Русе.
                              А за полирането кви са тея 150 лв, че аз за 150 лв 5 пъти ще си полирам колата. Материалите за едно полиране са макс 50мл паста 2 номер и 50мл паста 3 номер на 3М - 12лв общо. губата за полиране, която се ползва доста пъти и машина. направо ме разби за това полиране.
                              Щом си доволен от полиране за 12лв чудесно. Важното е на теб да ти харесва. Може да си пребоядисате колата и със спрей. Ще стане ама как е друг въпрос.
                              От самолет нали не се вижда....
                              Първо пастите които се ползват са доста повече, второ зависи от много неща кои точно ще се ползват и трето са бая скъпи. Повярвай ми, че има пасти които са доста по-добри от на 3М.
                              п.с. Още нещо - едно полиране на цяла кола отнема около 6-8 часа нон-стоп (ако е джип и повече).
                              Питай на някоя читава автомивка колко струва полиране, ако не те затруднява. Наистина питам, за сравнение. Предполагам ще е между 80-100лв.
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                              Ex Fiat 126p
                              Ex Fiat Вravo 1.6
                              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Working...
                              X