Известие

Collapse
No announcement yet.

Кръгла спалня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кръгла спалня

Колеги, от половин година с жената търсим кръгла спалня и все на камък.

Търся да купя кръгла спалня като тази на снимката. Ако някой знае фирма която ги продава или прави по поръчка нека да каже, че вече незнам къде да търся такова нещо.
    Attached Files
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

http://vidarbg.com/
    Тази фирма пише,че могат да изработват кръгли спални по поръчка,като дори можете да си избирате материалите.

http://www.techno-bg.com/?town=%D0%B...s=19303&type=t
    Last edited by bokota; d.m.y г., 22:59.
    Un Amore Grande!
    Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
    Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
    http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Каква е идеята на това спалнята да е кръгла?
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
        Каква е идеята на това спалнята да е кръгла?
        Ми някак си много по широка е за спане Размерите не са големи, но като легнеш може и 4 човека да спят. Много готино С жената луднахме по тази на снимката на която спахме в един хотел на Несебър. От тогава търсим такава и неможем да намерим все още.

Comment

Ако не се лъжа мисля че съм виждал в MARTINELI нещо подобно ама там цените са безбожни ...

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение

Търся да купя кръгла спалня като тази на снимката. Ако някой знае фирма която ги продава или прави по поръчка нека да каже, че вече незнам къде да търся такова нещо.
            В "нани" правят кръгли спални даже тази като я гледам маи е точно от тяхните ! Фирмата се намира в севлиево ама виж гугъл да ти помогне пак за адрес, телефон...
            Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

аз у нас съм с кръгла и е по хубава от тази на снимката...ама незнам жената от къде я е поръчала ..

Comment

Хаха, тва е много подходящо за аУкохоУици, както и да легнеш няма значение, въпроса е да се добереш до леглото.
                Я кажете някакви приблизителни размери на тази спланя, щото си мисля че трябва да е по-голяма от нормалните легла.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от nikki_sixx
                  Хем сме приятели, хем ме обиждаш?! С всичките си приятели ли така се държиш?
                  Иначе, и на мен ми дотегна да вляза във форума, че да се разсея... и да гледам неквите аматьори да ми пускат теми "от де да си купя свински опашки за тасовете?".
                  Наистина ли намираш темата си за... интересна?

п.п.- Няма фирма на тази планета, която ако си поискаш дори ромбоиден кенеф - да не може да ти го направи... стига да си платиш.
                  Ами човек за да питам значи или не съм намерил такава фирма или съм намерил такава дето ми е обявила над 3000 лв. за поръчкова изработка. А и аз търса точно тази от снимката или подобна, но да прилича на тази.

Comment

Е, хубаво де... не можа ли да ги споделиш тез работи още във въведението? Сега има доста повече яснота...
                    Значи, търсиш кръгла спалня и да е под 3000 BGN.
                    И при тази криза, всички фирми се правят на велики.. та ти отказват?
                    Хм, все едно работят през цялото време за английскта кралица...
                    Мисля, че във Варна са под тази сума. Поразрови се.. . а може и аз да ти пусна линк към сайтове, които предлагат доста качествена продукция и то под цената която искаш.
                    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

не сте мъже

като се напие един мъж не му треба легло еле па спалня, он си спи и прав ако се наложи. Иначе оценявам предимството на кръглата - како и да се проснес все си в правилната посока
                      ALFA 156 1.9JTD '98
                      ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                        Е, хубаво де... не можа ли да ги споделиш тез работи още във въведението? Сега има доста повече яснота...
                        Значи, търсиш кръгла спалня и да е под 3000 BGN.
                        И при тази криза, всички фирми се правят на велики.. та ти отказват?
                        Хм, все едно работят през цялото време за английскта кралица...
                        Мисля, че във Варна са под тази сума. Поразрови се.. . а може и аз да ти пусна линк към сайтове, които предлагат доста качествена продукция и то под цената която искаш.
                        Значи ходих в Арон, Явор, Мартинели, Тренди и още някои други нашенски и или нямат и неса правили никога и ако искам да ми правят трябва твърде специална поръчка или ми обявяват цена за спалня заедно с някви шкафчета на по над 3000 лв.

Аз търся само спалня с матрак до 1500 лв. Даже ако е възможно до 1200 лв.

И за това питах тук дали някой не си е купувал такава.

Comment

http://www.style-m.bg

Магазина е в град Варна. Обади се и попитай, но мисля,че е доста под 3000 лв.

А искам да попитам модераторите намесиха ли се? Вече във 2-ра тема един конкретен потребител откровенно се заяжда?
                          niкki_sixx, ако нещо не ти харесва във форума си свободен да не го посещаваш.Ходи си избивай комплексите другаде..
                          Last edited by Mirela; d.m.y г., 09:34.
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Значи ходих в Арон, Явор, Мартинели, Тренди и още някои други нашенски и или нямат и неса правили никога и ако искам да ми правят трябва твърде специална поръчка или ми обявяват цена за спалня заедно с някви шкафчета на по над 3000 лв.

Аз търся само спалня с матрак до 1500 лв. Даже ако е възможно до 1200 лв.

И за това питах тук дали някой не си е купувал такава.
                            Понеже бюджета ти е силно ограничинен си задай следния въпрос- искаш кръгла спалня или искаш удобно легло? Един качествен матрак 200/144 е 700 лв. от тези с мемори пияната. А една подматрачна рамка е към 300 лв за този матрак. Кръгъл такъв матрак под 1800 лв, ме съмнява да падне, но дори и да падне абсолютния минимум ще е 1500. И това все още е без самото легло.
                            Разбира се матраците с пружина са доста по евтини, но сравнение с другите не може и да става по отношение на комфорта.
                            Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:21.
                            Lexus IS200

Comment

Аха... ам нищо де. Ще видим какво ще изберем. Може и да дам повече пари щом така стоят нещата. Аз не съм в час с цените на тези неща и така. Но примерно гледах една италианска цялата от кожа която вървепе заедно със шкафчета и гардероб за 6800 лв. но се води супер-лукс. Каот попитах само за спалнята ми казаха 3400 лв.

Comment

Working...
                              X