If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми някак си много по широка е за спане Размерите не са големи, но като легнеш може и 4 човека да спят. Много готино С жената луднахме по тази на снимката на която спахме в един хотел на Несебър. От тогава търсим такава и неможем да намерим все още.
Като гледам снимката не ми изглежда много широко,Освен ако отляво и отдясно не си легнат някакви джудженца.Моята спалня е 1,70/2,00м. и има място за поне още две жени.
Абе колега.. заслужава ли си тоя кеф да дадеш една кола пари за спалня..? С парите които си приготвил си купи една хубава и удобна спалня.. 2 персона и половина и ще има място и за тебе и за жената и за още няколко Не съм спал на такава но ми се вижда не толкова функционална. Пък нали си имаш жена. .за кво са ти още няколко човека да лягат там
Значи ходих в Арон, Явор, Мартинели, Тренди и още някои други нашенски и или нямат и неса правили никога и ако искам да ми правят трябва твърде специална поръчка или ми обявяват цена за спалня заедно с някви шкафчета на по над 3000 лв.
Аз търся само спалня с матрак до 1500 лв. Даже ако е възможно до 1200 лв.
И за това питах тук дали някой не си е купувал такава.
Колега а в Айко ходи ли? Аз когато си взимах моята (преди месец и нещо), имаше една кръгла спалня в подземния етаж (върти ми се 1200лв., но не съм много сигурен). И подкрепям мнението на повечето колеги - на спалня с матрак 180/200 не мисля, че е тясно (всяка сутрин се будя по диагонал )
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Моята е 2,20х2,00 и напоследък се ядосвам, че не си поръчах дунапренен мартак с размерите на стаята
Вече не ми се гледа гардероба в стаята.
Виждал съм по магазините кръгла но беше преди няколко години като обикалях.. ще се намери.
Comment