Известие

Collapse
No announcement yet.

Шумахер се завръща във Ф1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шумахер се завръща във Ф1

Честито на феновете
    Само не ми е ясно защо с Мерцедес
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Toва все още не е потвърдено официално от никого.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
      Само не ми е ясно защо с Мерцедес
      Щото тва е вечната мечта на германците - световен шампион да е германски пилот с германски автомобил. Такова нещо не е имало май отпреди войната, Рудолф Карачиола (който въпреки името си е германец и е роден в Германия, но на практика е италиански швейцарец) печели с Мерцедес три пъти европейската титла (сравнимо със сегашната Формула 1), а през 1937 г. Браухич побеждава с Мерцедес в Гран При на Монако, а през 1938 г. във Франция. Но не става шампион.

И май ще стане - щото новия Мерцедес ще е победоносния Brawn GP, а Шумахер знаете как кара - така че...
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

E тоя Шуми уби всичко детско в мен с тоя мерцедес - ама поне пък нов тим (донякъде) А шуми работи добре с Рос Браун
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Мина му времето на Шумахер. Вече е на доста години и ако се върне във формула едно само ще се изложи. Човек на тия години, със семейство и милиони в банковата сметка не е готов да си рискува живота по пистите, а това е необходимо, за да си пръв. Освен това след такова прекъсване е изгубил тренинг, защото едно е да тренираш на писта, друго е реалното състезание.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Щото тва е вечната мечта на германците - световен шампион да е германски пилот с германски автомобил. Такова нещо не е имало май отпреди войната, Рудолф Карачиола (който въпреки името си е германец и е роден в Германия, но на практика е италиански швейцарец) печели с Мерцедес три пъти европейската титла (сравнимо със сегашната Формула 1), а през 1937 г. Браухич побеждава с Мерцедес в Гран При на Монако, а през 1938 г. във Франция. Но не става шампион.

И май ще стане - щото новия Мерцедес ще е победоносния Brawn GP, а Шумахер знаете как кара - така че...
            абе на мен ми е пределно ясно
            са швабите ше се н***т от кефче го докопаха най накрая
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Мо'ж да муЙ умръзналУ на чоЕка да джитка Ферарита, или са спрели да плащат...

Пп Току що гледах по новините, верно ще кара за Мерцедес идния сезон.
              Ще взема да сменя и аз Ферарито с Мерцедес...
              Last edited by mirchozo; d.m.y г., 20:00.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

.

аз пък със завръщането на шумахер отново ставам запален фен на формулата.мисля че се получи много добре.
                не съм чувал Шумахер да се е "женил" за ферари!

Comment

Ми аз мисля, че от Шумахер нищо няма да излезе след завръщането му, освен ако не се хване с покера
                  Last edited by fred; d.m.y г., 22:47.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Няма страшно, момчета... Алонсо има да му връща на Шумахер.

Абсолютно раздвоен съм в момента - Шумахер е моят идол за пилот, нооо - Ферари винаги ще бъде моята религия във Формула 1.

Comment

Харесвам Шумахер като пилот , но само във Ферари.Ако играе за Мерцедес вече не е моя избор.Освен това си мисля , че ако Ферари изкарат добър автомобил или поне равностоен на този с който ще кара Шумахер Алонсо ще го смачка.Просто испанеца знае как да изработи Шумахер и го показа не веднъж с Рено , което определено не беше кой знае колко по-добро от ферарито което караше Шумахер.Ще бъде интересно , но за съжаление на германците ще загубят и отборно, което безкрайно ще ме радва защото не мога да ги дишам с претенциите им за това , че правят най-добрите автомобили.
                      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Вижте сега, Шуми ще кара за Мерцедес, нали се сещате че той дълги години помага на Ферари да усъвършенстват своя болид, та тия знания сега ще отидат при Мерцедес, които досега не са спали (ама хич даже). Според мен Мерцедес ще е много силен болид този сезон, колкото и опит да има Алонсо все пак се кача в болид който досега не е пилотирал и ще му е много трудно.Абе ще е интересно...квото и да си говорим.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Завръщането на Шумахер е вече официално, и се надявам да станат хубави битки между него и останалите пилоти(Маса, Алонсо, Хамилтън, Бътън, Фетел).
                          VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                          Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Официален е и отговора на Мерцедес за тази постъпка. А именно - "Увеличаване интереса и продажби на автомобилите носещи марката Мерцедес..."
                            Т.е. рекламен трик. За мен лично Пилето е голям изменик след тази постъпка ... Успех му желая все пак.
                            http://hopenhagen.org/

Comment

Най - голямото ми фенско богатство......може би след спомена че стоях на две педи от най - големия в Ф1 докато ми разписваше единия от каскетите......и се чуствах като целунат от Господ заради това щастие.......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X