Ново стъкло за дясно огледало! Чаках го два месеца, но си заслужава!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой какво подари на любимата си....... Алфа, за Коледа.
Collapse
X
-
Вчера и метнах ароматизатор,стига за тая година..
Comment
-
В нас сменям дограмата и останаха неупотребени материали, та днес ги върнах и и взех още глезотийки: спрей за табло, ароматизоторче и кърпи за почистване на кожата.
Следващто замислено за др година е нови гуми, ремап, и може някоя добавка към задната броня!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
нови чистачки валео... и ксенон от горния пост, ама той по-скоро предколедноАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Олеле,като гледам,какво сте им подарили вие,направо ми става лошо,като си помисля аз какво и подарих и за колко париама кеф цена няма...
Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 04:14.Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеОлеле,като гледам какво сте им подарили вие,направо ми става лошо като си помисля аз какво и подарих и за колко париама кеф цена няма...
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
смених генерацията. сложих нова фабрична и катализатор, монтираха ми и задното гърне този път качествено, а не като преди товаа тя от благодарност си е** ма**** и й "падна" акумулатора. освен това и подарих и гражданска. като теглих чертата излиза че колата е получила по-скъп подарък от на жената.
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениесмених генерацията. сложих нова фабрична и катализатор, монтираха ми и задното гърне този път качествено, а не като преди товаа тя от благодарност си е** ма**** и й "падна" акумулатора. освен това и подарих и гражданска. като теглих чертата излиза че колата е получила по-скъп подарък от на жената.
ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
Alfa Romeo 145 3.0V6
Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6
Comment
Comment