Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля За иЗвинение колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля За иЗвинение колеги

Колеги,

след като посетих саита www.dupkite.com , раЗбрах, че хората тук са прави. Какви каталиЗатори , цяло чудо е , че в тая даржава още бели хора живеят То такава гадост, кал , мрасотия, Дупки и беднотия, може маи само в някоя Африканска или АЗиятска даржава да се види......Аz не сам бил долу от 7години и мога да тварда, че положението се влошава и то много. Не ми е ясно как вобще, някои си купува нова кола, ами то от това което видях , само Джип е спасението и то сериоЗен като Ланд КруЗер или Патрол.

По баи Тошово време, беше 100 пати по подредено и чисто ако и да нямаше крадени Мерцедеси и Поршета Каиен

НеЗнам.....маи трябва да се вzеме примера на ФранцуЗите Знаете какво става там....

Ееееее, загря ти наи-после М-jet-a! Хората като ти разправяха, че тука катализаторите са им последната грижа, ти си знаеше твоето. В милата ни татковина екологията отстъпва място на науката на преживяването, стандартът е под всякакво ниво, а като се сетя за пътищата ни направо ми се И друг път да слушаш "туземците", че да не береш срам от неподготвени изказвания.
    Making the rules

Comment

Не хокайте колегата

Евала му права че имаше смелост да се извини
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Спокойно де, всичко беше с най-добри чувства Ако съм засегнал колегата - моля за извинение Дано ме е разбрал правилно.
        Making the rules

Comment

Working...
        X