Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос:Колко литра гориво в туба може да има в багажника,преминавайки през граница?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kamazadjiq Покажи съобщение
    Не виждам и голям смисъл от тая туба. В сърбия цените на горивата са близки до наще и не си заслужава разправиите. След това задължително фулирай в Унгария, че на татък е по скъпо горивото.
    Споменах,че горивото е free.
    Никъде в нета не намерих инфо за разрешеното допълнително количество в туба.Мисля,че е нормално да има под ръка некое литърче.
    Търтея да знае нещо по темата.....
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
    http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Мен ме "джоби" "Zoll" насред Германия
      И една цистерна да си закачил за колата отзад, така нареченият Zoll, нищо не може да ти каже, стига да имаш право да караш цистерна разбира се. Запомнете, че в ЕС няма внос и износ. Немците са те джобили за наркотици или други забранени неща, като оръжие примерно.

За Сърбия вече е друга работа. Зависи на какви попаднеш на границата. Ако ме питаш мен, слагай тубата в багажника и в най- лошия случай ще им я подариш на митничарите.
      Lexus IS200

Comment

Най-много да те накарат да го излееш. Друго не рискуваш. Пътувай спокойно. То сърбите на влизане у тях, даже и не тарашат.
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Колега маршрута от София до Виена го минавам честичко с колата и знам следното. Имаш право на 20 литра гориво резерва, но то задължително трябва да е в желязна туба с капачка която не е на винт а е с шплентове от двете страни. Сигурен съм че знаеш за каква туба ти говоря.
          Също така трябва да имаш и документ че горивото е придобито по възмезден начин т.е. е закупено а не източено от нечии резервоар от тираджиите. Трябва ти касова бележка. Просто си запази една за 40 лева и си готов.
          те само тези за гориво са такива. Проблема е че Сърбите ше започнат да искат да ги почерпиш нещичко за да те пуснат. ако имаш време да се разправяш ще минеш и без това.
          Проблема е на влизане в Унгария. Там правят щателна проверка, но само с поглед. Ако сложиш тубата в една хубава чанта ще минеш без проблем.
          Много е важен моментът със сипването на горивото. Ако го правиш в аварийната лента на магистралата и те види полиция ще имаш непроятности. спираш на някоя отбивка за отдих и сипваш там.
          дано съм бил полезен. при мен нещата минаха по този начин дано и ти нямаш проблем.
          In God we trust, all others pay cash.
          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
          Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Колега,от опит знам,че подобни операции са си чиста преебавка!Ще си на тръни,на границата ще се издадеш и заради тубата с бензин ще те отарашат добре.Лошото е,че после не ти зглобяват колата,а го правиш сам.Закона на границата е извън закона!За съмнителен кяр,ще те одрусат добре!Карай си ,като пич и ще си такъв!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

По-добре да си я оставиш за наливане като се върнеш, все ще си свършил горивото. А и тъкмо да поглезиш малко белисимата с качествено гориво
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

има 2 варианта:
                - първи - пълниш си резервоара на фуул и 20 литра в метална каниста и си ти през сръбско
                - втори - ако толкова ти се иска да използваш горивото аванта, взимаш си още 2-3 туби пълни до горе и минаваш през Румънеско

Comment

Ех какви времена бяха едно време, сърбите с 1тон гориво ме приемаха усмихнати и си плащаха....и пак да докараш...казваха))
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Абе и аз не виждам кой знае каква далавера в цялата работа. Ти това гориво така или иначе го имаш за без пари, дали ще го изгориш тук или извън страната все ще си го изгорил. Е вярно, ще се наложи да сипеш малко по-скъпо гориво някъде, ама ако напълниш до горе точно преди влизането в Австрия, пътя от границата до Виена е малко и може да не ти се наложи много наливане в Австрия, където е по-скъпо.

А и mordohy е прав... да не ти се наложи накрая да сглобяваш салона на италианката с подръчни средства
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                      Колега маршрута от София до Виена го минавам честичко с колата и знам следното. Имаш право на 20 литра гориво резерва, но то задължително трябва да е в желязна туба с капачка която не е на винт а е с шплентове от двете страни. Сигурен съм че знаеш за каква туба ти говоря.
                      Също така трябва да имаш и документ че горивото е придобито по възмезден начин т.е. е закупено а не източено от нечии резервоар от тираджиите. Трябва ти касова бележка. Просто си запази една за 40 лева и си готов.
                      те само тези за гориво са такива. Проблема е че Сърбите ше започнат да искат да ги почерпиш нещичко за да те пуснат. ако имаш време да се разправяш ще минеш и без това.
                      Проблема е на влизане в Унгария. Там правят щателна проверка, но само с поглед. Ако сложиш тубата в една хубава чанта ще минеш без проблем.
                      Много е важен моментът със сипването на горивото. Ако го правиш в аварийната лента на магистралата и те види полиция ще имаш непроятности. спираш на някоя отбивка за отдих и сипваш там.
                      дано съм бил полезен. при мен нещата минаха по този начин дано и ти нямаш проблем.
                      Унгарците си ровят стабилно с едни ръкавички
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                      X