Известие

Collapse
No announcement yet.

Регистрация на лични данни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регистрация на лични данни

Колеги да Ви задам един въпрос . Счетоводителката ми , ме кара да се регистрирам по някакъв закон за лични данни . Работата е там , че нищо не ми обяснява , и само пари ми иска . Аз съм ЕООД , ще съм благодарен ако някой ми помогне .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Смени си счетоводителката

Питай, каквото те интересува..... точно в момента попълвам такива зявления
    sigpic

Comment

Мерси Куку Значи , тази ми казва , че до 15.02 трябва да се регистрирам АЗ . Ако аз не мога да го направя , тя срещу още 20 кинта ще го направи . Досега четох , и никъде не мога да намеря къде да се регистрирам . Плюс това намирам само за Администратори на лични данни , а там се иска копия от Булстат и ЛК , дори някъде четох и за електронен подпис . Та мисълта ми е , къде точно се попълва това заявление , за да не се налага да и давам допълнително пари . Тя нищо не ми обясни ...
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Мерси Куку Значи , тази ми казва , че до 15.02 трябва да се регистрирам АЗ . Ако аз не мога да го направя , тя срещу още 20 кинта ще го направи . Досега четох , и никъде не мога да намеря къде да се регистрирам . Плюс това намирам само за Администратори на лични данни , а там се иска копия от Булстат и ЛК , дори някъде четох и за електронен подпис . Та мисълта ми е , къде точно се попълва това заявление , за да не се налага да и давам допълнително пари . Тя нищо не ми обясни ...
        Така...Всеки един работодател, който работи с личните данни на работниците трябва да се регистрира като администратор на лични данни или нещо подобно, за да се знае кой би могъл да използва данните и да се търси отговорност ако примерно стане измама с личните данни на някое лице. Надявам се да помогна

Comment

Ясно Но не трябва ли счетоводителката да направи това ? Все пак аз не разполагам с копие на ЛК , форумляр за регистрация и т.н. Благодаря
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Ясно Но не трябва ли счетоводителката да направи това ? Все пак аз не разполагам с копие на ЛК , форумляр за регистрация и т.н. Благодаря
            Няма защо Попринцип ако тя се води назначена в твойта фирма като счетоводител не е нужно тя да се регистрира,а самата фирма. Това че ти нямаш при теб лични карти никой не го интересува. Смята се че след като човека е на работа при теб, ти имаш достъп до данните му. Ако със счетоводителката сте на частни начала (тя не е назначена към фирмата ти) и ти и тя трябва да се регистрирани А за регистрацията и аз незнам кой трябва да я прави

Comment

Не, това НЕ е счетоводна работа
              Длъжен си, като управител на фирмата си, да се регистрираш в системата на администраторите на лични данни, според разпоредбите на Закон за защита на личните данни, а регистрацията се извършва в Комисията за защита на личните данни
              Заявленията можеш да изтеглиш от сайта или да подадеш онлайн. След това е нужно да заявиш по телефона издаване на удостоверението и отиваш да го получиш на място лично или чрез твой представител с обикновено (НЕ нотариално заверено) пълномощно.
              Сега, понеже знам, че пак нищо няма да разбереш от моите писаници, много по-лесно и за двама ни ще бъде направо да ти покажа кое как се прави, докато изпием по една бира и след това да отидеш да си получиш удостоверението
              Ако искаш и за удостоверението може да отидем заедно - аз имам получавам около 100
              Last edited by Kuku; d.m.y г., 17:34.
              sigpic

Comment

Куку , аз съм в Пазарджик брат ... а удостоверение само в София ли се получава , или и тук си има такава инстанция
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Куку , аз съм в Пазарджик брат ... а удостоверение само в София ли се получава , или и тук си има такава инстанция
                  Не може да е само в София...Във всеки един град би трябвало да има къде да си подадеш документите

Comment

Оооо, вярно - няма кой да гледа....
                    Никога не съм се интересувал за регистрация от провинцията, защото не ми се е налагало, но мога да попитам по телефона, а и ти можеш да пробваш да звъннеш на някой от телефоните в сайта
                    Или най-лесно попитай счетоводителката ти, как ще стане регистрирането от Пазарджик?
                    Ако тя може да те регистрира от Пазарджик, значи и ти сам ще можеш от компютъра си - тогава ще се наложи да ти обяснявам стъпка по стъпка, но няма проблем
                    sigpic

Comment

Тя каза , че по интернет се прави регистрацията . Няма проблем , че съм в провинцията Опитвам се да рагадая сайта на тия от комисията , но нещо много зор виждам
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

УЖ оправих линка.... Значи влизаш в сайта > Администратори на лични данни > Вход в системата.... и тук вече става сложно
                        Last edited by Kuku; d.m.y г., 17:35.
                        sigpic

Comment

Е до там стигнах С колежката разбиваме сайта им в момента Справяме се за сега
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Вход в системата БИ ТРЯБВАЛО да се отваря, но може да ти даде и грешка - не се притеснявайте и попълвайте спокойно
                            Фирмата някога регистрирала ли се е като администратор или за първи път ще се въвежда?
                            sigpic

Comment

Аз не съм регистрирал нищо Не знам счетоводителката правила ли го е , но мисля , че е правено докато фирмата беше ЕТ , от както е ЕООД не е .
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                              X