Известие

Collapse
No announcement yet.

Регистрация на лични данни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

До къде стигнахте сега?
    Давай да действаме, че съм пред компютъра още половин час....
    Или ако искаш довечера през скайп може да попълним заявлението, че там поне по-лесно и по-бързо става обясняването
    sigpic

Comment

Ела в Скаип де Стигнахме до точка5 и точка 6

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:42 ----------

V. Целите и средствата за обработване на лични данни се определят от

Администраторът сам или с друго лице определя целите и средствата за обработването им
      Администраторът обработва лични данни, видът на които, целите и средствата за обработване са определени със закон

VI. Личните данни се обработват

самостоятелно
      чрез възлагане на обработващ данните
      Кое се пише ?
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

В офиса нямам никакви месинджъри, защото ми пречат да свърша каквото и да било

V - Администраторът сам.....

VI
        - ако личните данни се обработват вътре във фирмата, отбелязваш "самостоятелно".
        - ако се предоставят на външни фирми/лица за обработка - "чрез възлагане".
        Last edited by Kuku; d.m.y г., 17:53.
        sigpic

Comment

Най-разумно Пишем го сам администратора
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

По принцип трябва да знаеш, че ако нещо не съответства на описанието в регистъра и ти направят проверка, ще те глобят..... ОТ 1000лв. май започват глобите
            Какъв регистър правите вие?
            sigpic

Comment

Ами и ние незнаем Май най-добре довечера в скайп
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Да, най-добре там
                След 30мин. съм в нас и ще ти обясня подробно всичко.... после ще го копирам и в темата, за да е ясно за колегите, които ще се интересуват занапред
                sigpic

Comment

супер
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Е тия 20 лева ги загуби във време неколкократно... те за това сме на тоя хал... щото утре счетоводителката ще се пробва да си поправя компютъра сама, че няма 20 лева, а компютърджията ще си открадне едни тасчета от теб, че и той ги няма... например.
                    Евтини на брашното... скъпи на триците.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Матричко , не е за 20-те лева . Работата е там , че хората трябва да се регистрираме сами
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Я да питам и аз- имам фирма заедно със съдружник ООД е. Аз съм управител и нямаме назначени служители. Трябва ли да се регистрирам като администратор на лични данни? Ако да удължения до 15.02.2010 срок важи ли за нова задължителна регистрация или ако не го направя днес ще ми наложат глоба?
                        Lexus IS200

Comment

Ами според моите виждания трябва , но Куку да каже . Това е така , защото дори да нямаш регистър " Персонал " , имаш регистър " Клиенти " .
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Да, трябва да се регистрира поне един регистър - КЛИЕНТИ.
                            После, ако евентуално някога назначите служители във фирмата ще трябва да създавате втори регистър за ПЕРСОНАЛ.
                            Най-добре си направете и двата регистъра сега.
                            И без друго ще трябва да се занимавате да правите един регистър - втория става за около 10мин., след като вече сте преборили първия

А проблем за 20лв. няма, защото всичко това се прави безплатно.
                            Аз го правя безплатно за над 100 фирми, а можех да изкарам 2000лв.
                            Лошото е, че като те регистрира някой друг (особено срещу заплащане) утре ще се наложи нещо друго да се свърши там и пак ще трябва да си плащаш, а сега Токича знае кое, какво и как става, и може всичко да си върши сам, без да е зависим от счетоводителката си и хонорара й
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Да, трябва да се регистрира поне един регистър - КЛИЕНТИ.
                              После, ако евентуално някога назначите служители във фирмата ще трябва да създавате втори регистър за ПЕРСОНАЛ.
                              Най-добре си направете и двата регистъра сега.
                              И без друго ще трябва да се занимавате да правите един регистър - втория става за около 10мин., след като вече сте преборили първия

А проблем за 20лв. няма, защото всичко това се прави безплатно.
                              Аз го правя безплатно за над 100 фирми, а можех да изкарам 2000лв.
                              Лошото е, че като те регистрира някой друг (особено срещу заплащане) утре ще се наложи нещо друго да се свърши там и пак ще трябва да си плащаш, а сега Токича знае кое, какво и как става, и може всичко да си върши сам, без да е зависим от счетоводителката си и хонорара й

А за срока нещо да кажете? До 15.02 ли е? Че тоя до нова година явно го изпуснах
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                А за срока нещо да кажете? До 15.02 ли е? Че тоя до нова година явно го изпуснах
                                За всички е удължен до 15.02

Comment

Working...
                                X